ΧΘΕΣ Η ΕΛΑΣΣΟΝΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ ΟΠΟΥ ΑΝΑΔΕΙΧΘΗΚΕ ΙΣΟΠΑΛΗ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΕΩΡΑ (0-0)

Πήρε βαθμό, άξιζε και τη νίκη...

* ΕΙΧΕ ΔΟΚΑΡΙ ΣΤΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΕΝΩ ΈΧΑΣΕ ΚΑΙ ΠΕΝΑΛΤΙ

Δημοσίευση: 22 Φεβ 2010 2:42 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:24
Αποδίδοντας κατά διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο, η Π.Σ. Ελασσόνας απέσπασε χθες στην Καλαμπάκα «λευκή» ισοπαλία, με αντίπαλο τα Μετέωρα.
Οι παίκτες του Γιάννη Αλεξούλη αγωνίστηκαν με πολύ πάθος και εάν ήταν λίγο τυχεροί, θα κατακτούσαν το νικηφόρο αποτέλεσμα.
Τα Μετέωρα παρά το γεγονός ότι στο πρώτο ημίχρονο είχαν τον αέρα ευνοϊκό, δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν προβλήματα στην εστία της Ελασσόνας, είχαν αργή ανάπτυξη και οι γραμμές τους κενά μεταξύ τους.
Η Ελασσόνα από την άλλη πλευρά με σωστή τακτική κράτησε στη μεγαλύτερη διάρκεια την μπάλα μακριά από την περιοχή, είχε σε μεγάλη ημέρα τον τερματοφύλακά της, ενώ έχασε πέναλτι, είχε και δοκάρι.
Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ
Μόλις στο 6' ο Ανδρέου εκτέλεσε φάουλ για τους γηπεδούχους, αλλά το πλασέ του Γκαρνάρα αποκρούστηκε από το Νούσια σε κόρνερ.
Στο 20' ο Σκόνδρας βρήκε σε πλάγια θέση μέσα στη μεγάλη περιοχή τον Γκαρνάρα, αυτός σούταρε δυνατά, αλλά ο Νούσιας απόκρουσε και πάλι σε κόρνερ σωτήρια.
Νέο σουτ του υψηλόσωμου επιθετικού των Μετεώρων στο 22' πέρασε άουτ.
Η Ελασσόνα για πρώτη φορά φάνηκε επιθετικά στο 38' όταν ο Αναστασιάδης βρήκε τον Ταχτιντή ο οποίος από διαγώνια θέση έκανε το σουτ για να
περάσει η μπάλα λίγο άουτ.
Τελευταία φάση του ημιχρόνου στο 43' όταν ύστερα από φάουλ του Φασούλα, η κεφαλιά του Γκαρνάρα, πέρασε και πάλι άουτ.
Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν πιο καλά και κέρδισαν πέναλτι στο 49' όταν Παγκαρλιώτας ανατράπηκε από δυο παίκτες των Μετεώρων και βρέθηκε στο έδαφος.
Το πέναλτι εκτέλεσε ο Ταχτιντής, όμως ο Κουτλής πέφτοντας στην αριστερή του γωνία απόκρουσε εντυπωσιακά την μπάλα, σε κόρνερ.
Στο 57' ύστερα από φάση διαρκείας ο Φέκας έκανε το σουτ για να περάσει η μπάλα μόλις άουτ.
Μπαλιά του Φασούλα στο 61' ο Νούσιας πρόλαβε προ του αφύλαχτου Σκόνδρα κι έδιωξε.
Η πίεση των γηπεδούχων συνεχίστηκε και στο 72' από μπαλιά του Σκόνδρα, ο Γκαρνάρας έκανε το σουτ για να διώξει ο Νούσιας και πάλι σε κόρνερ. Στο 76' ο Μάτος ύστερα από αδράνεια της άμυνας της Ελασσόνας έκανε το σουτ για να διώξει και πάλι ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων και στο επόμενο λεπτό (77') τα Μετέωρα έχασαν τη φάση του αγώνα. Ο Μάτος από πλάγια με μπαλιά-τρύπα βρήκε τον Γκαρνάρα ο οποίος πάνω στην κίνηση πλάσαρε, αλλά ο Νούσιας κατάφερε κι απόκρουσε και πάλι. Στο τελευταίο όμως δεκάλεπτο τα Μετέωρα κινδύνεψαν ακόμα και με ήττα. Στο 84' σε σουτ του Αναστασιάδη από καλή θέση, μπλόκαρε την μπάλα ο Κουτλής, ενώ στο 93' ο Αναστασιάδης βρήκε αφύλαχτο τον Καπρινιώτη, αυτός πλάσαρε για να διώξει και πάλι ο τερματοφύλακας των Μετεώρων.
Η τελευταία φάση του αγώνα σημειώθηκε στο 90’ +5 όταν σε απευθείας κόρνερ του Τζιόλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε άουτ. Αμέσως μετά ο διαιτητής σφύριξε τη λήξη που βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες χωρίς τέρματα.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
ΜΕΤΕΩΡΑ: Κουτλής, Ζαχαράκης (83' Καραΐσκος), Πράπας, Ανδρέου, Σκόνδρας., Κεχαγιάς (73' Ε. Τσιούκας), Α. Τσιούκας, Γκαρνάρας, Φασούλας (72' Μάτος), Χαϊταλής, Φέκας.
ΕΛΑΣΣΟΝΑ: Νούσιας, Γεωργούλας (79' Γιοβανόπουλος), Αρσένης, Τσιτσούμης, Φλώρος, Χάμος (79' Τζιόλας), Νάνος, Παγκαρλιώτας, Ταχτιντής (72' Καπρινιώτης), Αναστασιάδης, Πρακατές.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass