ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΟΚ ΜΕ ΣΚΟΡ 2-1

Πάλεψε αλλά έχασε ο Απόλλων

* ΑΞΙΖΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΒΑΘΜΟ ΤΗΣ ΙΣΟΠΑΛΙΑΣ

Δημοσίευση: 22 Φεβ 2010 2:41 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:24
Μετά από ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι που διεξήχθη στο γήπεδο των Καμινάδων της Καρδίτσας, ο Απόλλων Λάρισας γνώρισε την ήττα από τον τοπικό Α.Ο.Κ. με σκορ 2-1.
Ο δυνατός αέρας που φυσούσε και ο κακός αγωνιστικός χώρος δεν επέτρεπαν να παιχθεί καλό ποδόσφαιρο, με αποτέλεσμα να σημειωθούν ελάχιστες καλές στιγμές, στο πρώτο ημίχρονο.
Στο 13’ ο Φλίγγος ξέφυγε από τα δεξιά επιχείρησε μια παράλληλη συρτή σέντρα ο Κωστέλλος δεν μπόρεσε να βάλει το πόδι του, η μπάλα έφτασε στον Αποστόλη Παπακώστα (πρώην παίκτης της ΑΕΛ) που ένα «ξερό» σουτ έκανε το 1-0. Στο αμέσως επόμενο λεπτό, ο Κωστέλλος έκλεψε τη μπάλα από τους αμυντικούς μπήκε μόνος του και λίγο αριστερά στην περιοχή, το σουτ που επιχείρησε βρήκε... δίχτυα αλλά την εξωτερική πλευρά.
Από κει και πέρα ο Απόλλωνας δειλά-δειλά βγήκε μπροστά και άρχισε να απειλεί κυρίως με στημένες μπαλιές. Σε μια απ’ αυτές, στο 26’ ο Μάκης Πολύζος με εκτέλεση φάουλ λίγα μέτρα έξω από τη μεγάλη περιοχή, έστειλε τη μπάλα στην εσωτερική πλευρά του οριζόντιου δοκαριού και στα δίχτυα για να ισοφαρίσει σε 1-1, σκορ με το οποίο οι δυο ομάδες πήγαν στο ημίχρονο στα αποδυτήρια.
Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 47’ ο Κωστέλλος βρέθηκε μέσα στην περιοχή, αλλά το γυριστό σουτ κόντραρε σε αντίπαλο. Στο 49’ ένα καλό σουτ του Τσούκλη απέκρουσε την μπάλα ο Μαγαζιώτης.
Τρία λεπτά αργότερα στο 52’, σε εκτέλεση φαουλ του Τσούκλη από τα αριστερά και κεφαλιά -πάσα στο δεύτερο δοκάρι του Τζιλού στον Κωστέλλο, ο τελευταίος με σουτ και αφού η μπάλα βρήκε στο δοκάρι αλλά και στον τερματοφύλακα, στη συνέχεια κατέληξε στα δίχτυα και έγινε το 2-1.
Από την πλευρά του Απόλλωνα ειπώθηκε ότι στην εκτέλεση φαουλ του Τσούκλη η μπάλα λόγω του αέρα βγήκε άουτ και μετά έφτασε στον Τζιλό, που τροφοδότησε τον σκόρερ Κωστέλλο.
Παρά το είς βάρος τους σκορ οι πάικτες του Απόλλωνα δεν το έβαλαν κάτω και στο 63’ σε μια σέντρα -σουτ του Περήφανου, η μπάλα αποκρούσθηκε από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Σέμου.
Ο ΑΟΚ είχε δυο ακόμη καλές στιγμές στο 75’, όταν ο Κωστέλλος δεν πρόλαβε να πλασάρει τον τερματοφύλακα του Απόλλωνα και στο 83’ σε σουτ του Μπαράκου, η μπάλα έφυγε μόλις άουτ.
ΑΟΚ: Σέμος, Κορομπίλιας, Παλάντζας, Τζιλός, Οικονόμου, Παππάς, Τσούκλης, Παπαδημητρίου (42’ Μπαράκος), Κωστέλλος, Φλίγγος (64’ Κλιάφας), Παπακώστας (84’ Φουσίκας).
ΑΠΟΛΛΩΝ: Μαγαζιώτης, Περήφανος, Σκάκος, Πολύζος, Βαρσάμης, Εμμανουήλ, (76’ Κώτσιος), Τσέλιγκας (29’ Νάστας), Μπόντε, Μπέης (57’ Βίβα), Ιορδανίδης, Γιαννακόπουλος.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass