ΑΠΟ «ΓΝΩΣΤΟΥΣ» ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ

Επίθεση σε Γυμναστικό/ Ολύμπια

* ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΧΘΕΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΛΟΓΩ ΧΡΕΩΝ * ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΑΜΕΣΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΑΠΟ ΣΕΝΤΕΡ ΚΑΙ ΓΚΑΡΝΤ

Δημοσίευση: 20 Φεβ 2010 2:17 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:24
Δεν έφθαναν οι αγωνιστικές «πληγές» που δημιούργησε στον Γυμναστικό/ Ολύμπια η ήττα της περασμένης Τετάρτης εντός έδρας από τον Πανιώνιο με 67-62 ήρθαν και «γνωστοί» παρασκηνιακοί κύκλοι να υποστηρίξουν ότι η λαρισινή ομάδα αποβάλλεται από το πρωτάθλημα λόγω κατάπτωσης της εγγυητικής ύψους 60.000 ευρώ.
Για το θέμα αυτό μιλήσαμε με τον διευθύνοντα σύμβουλο Μανώλη Λελούδα, που υποστήριξε τα εξής: «Το θέμα της εγγυητικής δεν είναι τωρινό και διαβεβαιώνουν ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας.
Το πρωτάθλημα της Α1 εθνικής ομάδας ξεκίνησε με 14 ομάδες και θα τελειώσει με 14 και αν κάποια ομάδα αποβληθεί αυτή δεν θα είναι η δικιά μας».
Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι το όλο θέμα ανακινήθηκε επειδή η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού έστειλε στον ΕΣΑΚΕ επιστολή που αναφέρει ότι έληξε ο χρόνος της τακτοποίησης του χρέους του Γυμναστικού/ Ολύμπια.
Από δω και πέρα θα πρέπει να συνεδριάσει η διοίκηση του ΕΣΑΚΕ να καλέσει τη λαρισινή ομάδα να ακούσει τις εξηγήσεις της και το θέμα τότε θα παραπεμφθεί στον αθλητικό δικαστή.
Με βάση τα υπάρχοντα δεδομένα δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας και αυτό θα συμβεί μόνο αν δεν τακτοποιηθεί η εγγυητική μέσα σε είκοσι μέρες με ένα μήνα κάτι που αναμένεται να συμβεί.
ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ
Στο μεταξύ η απάντηση του Γυμναστικού/ Ολύμπια στους «γνωστούς» παρασκηνιακούς κύκλους που δεν θέλουν το λαρισινό μπάσκετ να εκπροσωπείται στην Α1 εθνική είναι η ενίσχυση της ομάδας με δύο παίκτες. Ο ένας είναι σέντερ φορ γνωστός στο λαρισινό κοινό που θα δίνει βοήθειες στο Μάσι και είναι ελεύθερος ενώ ο δεύτερος είναι γκαρντ πολύ γνωστό όνομα που θα προκαλέσει μεγάλη αίσθηση η απόκτησή του αν ολοκληρωθεί. Οι συγκεκριμένες προσθήκες παικτών θα αλλάξουν σημαντικά τα αγωνιστικά δεδομένα ενώ αν πραγματοποιηθεί η απόκτηση του γκαρντ θα δημιουργήσει και δυναμική στον κόσμο.
Αυτή τη στιγμή λείπει από το Γυμναστικό/ Ολύμπια το εύκολο καλάθι (φάνηκε και στον αγώνα με τον Πανιώνιο) αλλά και μια ακόμα λύση στα ριμπάουντ. Από δω και πέρα ο στόχος της κατάκτησης πέντε νικών για την παραμονή (ίσως και τεσσάρων) μπορεί να επιτευχθεί αλλά χρειάζεται μεγαλύτερη προσπάθεια απ’ όλους μέχρι το τέλος της σεζόν.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass