ΣΕ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΟΡΕΙΝΗΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ

Συνέχεια των επιτυχιών του ΠΓΣ Λάρισας

Δημοσίευση: 20 Φεβ 2010 2:18 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:24
Συνέχεια των επιτυχιών για τον Ποδηλατικό Γυμναστικό Σύλλογο Λάρισας αφού για το πρωτάθλημα Ελλάδος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας συμμετείχε με 22 αθλητές-τριες σε διασυλλογικό αγώνα ορεινής ποδηλασίας που διεξήχθη την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου στα Τρίκαλα. Παρά την καταρρακτώδη βροχή καθόλη τη διάρκεια του αγώνα και το λασπωμένο αγωνιστικό χώρο οι αθλητές του ΠΓΣ Λάρισας ανέβηκαν στο βάθρο των νικητών σε όλες τις κατηγορίες.
Συγκεκριμένα στην κατηγορία Ανδρών, ο Μπαταλογιάννης Χρήστος κατέλαβε την 1η θέση, ο Βαμβατήρας Χρήστος την 3η και ο Δασκαλάς Ιωάννης την 6η θέση. Στην κατηγορία Εφήβων ο Τσοπούρογλου Βασίλειος κατέλαβε την 1η θέση. Στην κατηγορία Γυναικών οι αδερφές Κοκκινοπούλου Αλεξάνδρα και Δήμητρα κατέλαβαν την 1η και 2η θέση αντίστοιχα και η Καπέλλα Φανή την 3η θέση. Στους Παίδες, ο Καρλιώτης Άρης κατέλαβε την 3η θέση και οι Δοξαράς Ευάγγελος του Κωνσταντίνου και Ξεσφιγγούλης Παντελής κατέλαβαν την 5η και 6η θέση αντίστοιχα. Στις Πανκορασίδες η Τσοπούρογλου Σοφία και Βαρεταίου Χρυσάνθη κατέλαβαν τη 2η και 3η θέση αντίστοιχα. Τέλος στην κατηγορία Μίνι ο Τσάτσαβος Σταύρος κατέλαβε την 2η θέση και ο Δοξαράς Ευάγγελος του Γεωργίου την 6η θέση. 
Επίσης συμμετείχαν και οι παρακάτω αθλητές οι οποίοι με τον τερματισμό τους προσέφεραν πολύτιμους βαθμούς στο Σύλλογο: Στους Άνδρες οι Καλότυχος Χαρίλαος, Δοξαράς Γεώργιος, Γιαννίκης Κωνσταντίνος, Παπαδημητρίου Αθανάσιος, Δαλαβίκας Κωνσταντίνος, στους Παίδες οι Καρλιώτης Αλέξανδρος και Θεοδώρου Νικόλαος και στους Παμπαίδες οι Χελιδώνης Δημήτριος και Αρσενόπουλος Θεόδωρος.
Το Δ.Σ. του ΠΓΣ Λάρισας ευχαριστεί όλους τους αθλητές-τριες που συμμετείχαν στο δύσκολο αγώνα καθώς τους γονείς και φιλάθλους του Συλλόγου που παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες υποστήριξαν τους αθλητές μας.
  
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass