ΑΥΡΙΟ ΠΑΙΖΕΤΑΙ Η ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΛ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ

Όλοι μαζί για τη νίκη

* ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΕΓΩΙΣΜΟΥΣ, ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΘΕΙΕΣ * Ο ΤΟΥΜΕΡ ΜΕΤΙΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΕΝΔΕΚΑΔΑ

Δημοσίευση: 20 Φεβ 2010 2:16 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:24
Το πιο κρίσιμο φετινό παιχνίδι δίνει αύριο η ΑΕΛ στο Αλκαζάρ με αντίπαλο τον Πανθρακικό (2.30 μ.μ.) στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα με μοναδικό στόχο τη νίκη.
Ο Πανθρακικός μπορεί να είναι στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα αλλά το τελευταίο διάστημα παρουσιάζεται πολύ δυνατός όπως έδειξαν οι νίκες επί του Εργοτέλη και του Άρη εκτός έδρας και αποδεικνύεται ότι η ομάδα της Κομοτηνής παίζοντας χωρίς άγχος μπορεί να πάρει κάθε αποτέλεσμα.
Αυτό σημαίνει ότι η λαρισινή ομάδα πρέπει να δείξει σοβαρότητα και δεν είναι τυχαίο ότι ο τεχνικός της ομάδας Μαρίνος Ουζουνίδης ακόμα και χθες έλεγε στους παίκτες ότι τίποτα στο φετινό πρωτάθλημα δεν είναι εύκολο.
Οι φίλαθλοι της ΑΕΛ οφείλουν να συμπαρασταθούν στην ομάδα πέρα από οποιαδήποτε διαφωνία, κάθε εγωισμό που μπορεί να έχει ο καθένας για την άποψή του και συμπάθεια ή αντιπάθεια προς πρόσωπα της ομάδας.
Σ’ αυτό το παιχνίδι η νίκη είναι μονόδρομος και θα είναι η δεύτερη φορά τη φετινή σεζόν που η ΑΕΛ μπορεί να πετύχει δύο συνεχόμενες νίκες (το είχε κάνει και στον πρώτο γύρο συμπτωματικά με τους ίδιους αντιπάλους μια και κέρδισε την Ξάνθη εντός και τον Πανθρακικό εκτός).
Αυτό που χρειάζεται είναι να ενισχύσουν όλοι την ομάδα μέχρι το τελευταίο λεπτό και οι παίκτες να δείξουν τη σοβαρότητα που επιβάλλεται.
ΜΕ ΤΟΥΜΕΡ ΜΕΤΙΝ
Για την ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Μαρίνος Ουζουνίδης στον αγώνα με τον Πανθρακικό δεν αναμένονται σημαντικές αλλαγές σε σχέση με το προηγούμενο νικηφόρο παιχνίδι στην Ξάνθη ή για να ακριβολογούμε αυτή θα είναι μία και μοναδική: η λαρισινή ομάδα θα παραταχθεί με ένα αμυντικό χαφ τον Ραντοσάβλιεβιτς και ο Μετίν θα πάρει τη θέση του Ρομέου. Αυτό θα κάνει την ομάδα να είναι πιο επιθετική αλλά και πιο δημιουργική μια και όλοι αναγνωρίζουν τις ικανότητες του Τούρκου ποδοσφαιριστή.
Κάτω από τα δοκάρια θα παίξει ο Βιέρα, στην άμυνα θα είναι ο Βελάσκο δεξιά και ο Κατσιαρός που αποθεραπεύτηκε αριστερά, ενώ σέντερ μπακ θα αγωνιστούν ο Μελίσσης με τον Νταμπίζα.
Στη μεσαία γραμμή θα είναι ο Ραντοσάβλιεβιτς με τον Μετίν και δεξιά ο Φλάβιο Πίντο με αριστερά τον Σκάτσελ και στην επίθεση δίδυμο θα είναι ο Κουζέν με τον Μπλάζεκ.
Σήμερα θα γίνει η τελευταία προπόνηση και ακολούθως ο Ουζουνίδης θα ανακοινώσει και την αποστολή στην οποία πραγματικά γίνεται μάχη για το ποιοι θα συμμετέχουν (μην ξεχνάμε ότι οι εντός δεκαοχτάδας στις νίκες έχουν πριμ ενώ οι υπόλοιποι όχι).
ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ
Το ντέρμπι της Τούμπας, όπου ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό, δεσπόζει από το πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής με την οποία συνεχίζεται το πρωτάθλημα ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκα. Οι γηπεδούχοι που κάνουν πολύ καλό πρωτάθλημα θέλουν τη νίκη που θα τους θέσει σε τροχιά τίτλου, καθώς θα υπολείπονται δύο βαθμούς από την κορυφή. Όσον αφορά στους «πράσινους» θα παραταχθούν με εξαιρετική ψυχολογία μετά τη νίκη με 3-2 επί της Ρόμα για το Γιουρόπα Λιγκ και θα επιδιώξουν να πάρουν τους τρεις βαθμούς, προκειμένου να διατηρήσουν το προβάδισμα που έχουν «χτίσει» για την κατάκτηση του τίτλου.
Παράλληλα, ο Ολυμπιακός που δείχνει στοιχεία αγωνιστικής ανάκαμψης, φιλοξενείται στην Κρήτη από τον Εργοτέλη και θέλει μόνο τη νίκη, έτσι ώστε να διατηρηθεί σε απόσταση βολής από τον Παναθηναϊκό και να εκμεταλλευθεί ενδεχόμενη «γκέλα» του πρωτοπόρου στη Θεσσαλονίκη.
Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται και η αναμέτρηση του Ηρακλή με τον Λεβαδειακό, καθώς ο «γηραιός» θέλει τους τρεις βαθμούς για να βελτιώσει τη θέση του στη βαθμολογία, ενώ οι Βοιωτοί θα επιδιώξουν να πάρουν αποτέλεσμα, στην προσπάθεια που κάνουν για να παραμείνουν στην κατηγορία.
Επίσης, η ΑΕΚ θα φιλοξενήσει τον Αρη σε μία εξαιρετικά αμφίρροπη αναμέτρηση, όπως είναι και αυτές της Καβάλας με την Ξάνθη, του Ατρομήτου με τον Αστέρα Τρίπολης και του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Πανιώνιο.
Το πρόγραμμα και η βαθμολογία, έχουν ως εξής:
ΣΗΜΕΡΑ
16:45 Ηρακλής-Λεβαδειακός NOVA
16:45 Καβάλα-Ξάνθη ΣΚΑΪ
19:00 Εργοτέλης-Ολυμπιακός NOVA
ΑΥΡΙΟ
14:30 Ατρόμητος-Αστέρας Τρίπολης
14:30 Λάρισα-Πανθρακικός NOVA
14:30 ΠΑΣ Γιάννινα-Πανιώνιος NOVA
16:45 ΑΕΚ-Αρης NOVA
19:00 ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός NOVA
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Παναθηναϊκός        41-14 52
2. Ολυμπιακός           37-13 49
3. ΠΑΟΚ         27-9    47
4. ΑΕΚ            34-29 36
5. Άρης           26-21 35
6. Ατρόμητος 27-25 30
7. Καβάλα      20-18 30
8. Αστέρας Τρ.           24-24 29
9. Εργοτέλης 27-28 28
10. Ξάνθη       17-23 25
11 . Πανιώνιος           24-25 25
12. Λάρισα     20-32 24
13. Ηρακλής 25-31 24
14. ΠΑΣ Γιάννινα       18-31 21
15. Λεβαδειακός       20-35 20
16. Πανθρακικός       16-45 9
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass