ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ (16.00)

Νικήστε, νικήστε, νικήστε...

ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΓΥΡΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟ/ΟΛΥΜΠΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΤΟΥΣ ΣΚΟΡΕΡ, ΕΡΤΣΕΓΚ ΟΙ ΝΕΟΣΜΥΡΝΙΩΤΕΣ

Δημοσίευση: 17 Φεβ 2010 1:43 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:23
 Αφού στα Τρίκαλα δεν μπόρεσαν, οφείλουν να το κάνουν σήμερα. Ο λόγος για τους παίκτες του Γυμναστικού / Ολύμπια που σήμερα δεν βλέπουν άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη αν θέλουν να ελπίζουν βάσιμα στην παραμονή. Για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 αντιμετωπίζουν τον Πανιώνιο στο κλειστό της Νεάπολης (16.00) και το ενδιαφέρον αναμένεται να είναι μεγάλο. Ειδικά για τους γηπεδούχους.
Η Λάρισα θα παίξει χωρίς την παραμικρή απουσία καθώς ο Μπάτλερ ξεπέρασε τον τραυματισμό του από το ματς στα Τρίκαλα και χθες προπονήθηκε κανονικά. Από την άλλη ωστόσο ο Πανιώνιος έχει μια απουσία που σκόρπισε χαμόγελα χθες στο στρατόπεδο του Γυμναστικού / Ολύμπια. Δεν ταξίδεψε ο πρώτος σκόρερ των Νεοσμυρνιωτών, Ζόραν Έρτσεγκ και αυτό ίσως είναι ένα στοιχείο - κλειδί για την μορφή του αγώνα. Πλέον οι φιλοξενούμενοι θα πρέπει να βρούνε άλλες λύσεις στο σκοράρισμά τους.
«Είναι ένα ακόμη παιχνίδι-τελικός» δήλωσε ο τεχνικός της Λάρισας, Γιώργος Καλαφατάκης (που αναμένεται να αποκαλύψει και κάποιες μικρές αλήθειες κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου μετά το σημερινό ματς) και συνέχισε ως εξής: «Ευτυχώς που παίζουμε Τετάρτη, για να αφήσουμε γρήγορα πίσω την ήττα από τα Τρίκαλα και να αντιμετωπίσουμε με αισιοδοξία την ομάδα του Πανιωνίου. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν απομένει πολύς χρόνος για να αποθεραπευτεί ο Μπάτλερ, αλλά όλα δείχνουν ότι θα είναι έτοιμος για τον αυριανό αγώνα. Θέλουμε την 5η μας νίκη. Ξέρουμε ότι είναι δύσκολα τα πράγματα και ότι δεν αποδίδουμε όπως θέλω εγώ, αλλά μας ενδιαφέρει μόνο η νίκη με κάθε τρόπο. Πρέπει να παίξουμε έξυπνα, ανταγωνιστικά και επαγγελματικά, γιατί μόνο έτσι θα κερδίσουμε τον αγώνα και τη σωτηρία στη συνέχεια».
Από την πλευρά του ο τεχνικός του Πανιωνίου, Νέναντ Μάρκοβιτς, είπε: «Προερχόμαστε από μία σημαντική νίκη μέσα στην έδρα μας με τον Κολοσσό Ρόδου και τώρα αντιμετωπίζουμε μία καλή ομάδα όπως η Λάρισα μέσα στην έδρα της. Πρέπει να μάθουμε να νικάμε και στα εκτός έδρας παιχνίδια. Μέσα στην έδρα μας παρουσιάζουμε ένα διαφορετικό πρόσωπο από ό,τι στα εκτός και αυτό είναι που πρέπει να αλλάξουμε. Προσπαθήσαμε στις λίγες αυτές ημέρες να διορθώσουμε κάποια πράγματα στο παιχνίδι μας. Δουλέψαμε πάνω στις αδυναμίες και η ομάδα είναι έτοιμη για ένα σκληρό παιχνίδι, με στόχο να είμαστε εμείς που στο τέλος θα πάρουμε το ροζ φύλλο αγώνα».
Τέλος, ο Ταϊρίς Ράις δήλωσε: «Σίγουρα είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς, πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και να κυνηγήσουμε τη νίκη. Ο Μάσι είναι ένας πολύ επικίνδυνος παίκτης της Λάρισας, είναι πολύ δυνατός μέσα στη ρακέτα, ενώ ξέρει και βοηθάει το παιχνίδι της υπόλοιπης ομάδας, παίρνει καλές θέσεις στη ρακέτα και βοηθάει και τους συμπαίκτες του. Αν καταφέρουμε να μπλοκάρουμε το παιχνίδι του θα έχουμε πολλές πιθανότητες για τη νίκη. Είναι ευκαιρία το παιχνίδι με την Ολύμπια Λάρισας να δείξουμε ότι μπορούμε να νικήσουμε και στα εκτός έδρας. Η ομάδα από την αρχή της χρονιάς έχει δείξει ότι μέσα στην έδρα της μπορεί και μένει συγκεντρωμένη στο παιχνίδι της όταν αυτό δεν πηγαίνει όπως το θέλουμε, ενώ στα εκτός, ενώ ξεκινάμε καλά πανικοβαλλόμαστε, χάνουμε τη συγκέντρωσή μας και δεν μπορούμε να επανέλθουμε στο παιχνίδι. Σίγουρα είναι θέμα ψυχολογίας και πρέπει να το αλλάξουμε αυτό. Η σκληρή άμυνα στα ατού της Ολύμπιας, τα σωστά σουτ και η ψυχραιμία στο παιχνίδι μας θα μας δώσουν πιστεύω τη νίκη».
 
ΚΡΙΣΙΜΟ ΜΑΤΣ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ
Στα άλλα παιχνίδια τώρα, έντονο λαρισινό ενδιαφέρον υπάρχει στο Καβάλα - ΑΕΚ. Τόσο οι γηπεδούχοι όσο και οι φιλοξενούμενοι κινδυνεύουν άμεσα με υποβιβασμό και το αποτέλεσμα θα κρίνει αρκετά το μέλλον τους στην κατηγορία. Η Λάρισα ωστόσο θα πρέπει να κερδίσει τον Πανιώνιο και όχι απλά να περιμένει τα αποτελέσματα των άλλων.
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Σήμερα
Νεάπολης 16.00 Γυμναστικός / Ολύμπια -Πανιώνιος: Βορεάδης, Κορομηλάς, Μάνος (Μαραμής)
Αλεξάνδρειο 17.00 Άρης-Ηλυσιακός: Γκόντας, Αφεντουλίδης, Μαγκλογιάννης (Γκάτζος)
Βενετόκλειο 17.00 Κολοσσός Ρόδου-Περιστέρι: Χριστοδούλου, Ψαριανός, Σταματόπουλος (Κουνελές)
ΣΕΦ 18.45 Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ: Παπαδημητρίου, Καρακατσούνης, Μητσόπουλος (Παναγιώτου)
Αγίου Θωμά 19.00 Μαρούσι-Παναθηναϊκός: Σχινάς, Τανατζής, Γκούμας (Ακέλ)
Πανελληνίου 19.00 Πανελλήνιος-Τρίκαλα: Μουζάκης, Παπαπέτρου, Κατραχούρας (Σωτηριάδης)
Αύριο, Πέμπτη, 18 Φεβρουαρίου
Καλαμίτσας 17.00 Καβάλα-ΑΕΚ: Αναστόπουλος, Φούφης, Γεωργιάδης (Μπακάλης)
 
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Παναθηναϊκός        31
2. Ολυμπιακός            30
3. Μαρούσι      29
4. Πανελλήνιος           26
5. Πανιώνιος 24
6. Περιστέρι    24
7. Κολοσσός Ρόδου              24
8. ΠΑΟΚ         24
9. Άρης           23
10. Τρίκαλα     21
11. ΑΕΚ          21
12. Γυμναστικός / Ολύμπια  20
13. Καβάλα    20
14. Ηλυσιακός           19
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass