Ο ΝΟΛ ΣΤΟ Π. ΦΑΛΗΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ

Ένα βήμα πριν το φάιναλ φορ

ΑΛΙΧΑΝΙΔΗΣ: «ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΦΟΒΗΘΟΥΜΕ ΚΑΤΙ»

Δημοσίευση: 17 Φεβ 2010 1:44 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:23
Κοντά στο να... γράψει νέα σελίδα στη σύγχρονη ιστορία του είναι ο ΝΟΛ. Σήμερα στις 17.00 στο Παλαιό Φάληρο, ο Ναυτικός Όμιλος Λάρισας θα αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα για την Γ΄ Φάση του κυπέλλου Ελλάδας. Αν κερδίσει τότε θα προκριθεί για πρώτη φορά στο φάιναλ φορ που θα πραγματοποιηθεί στη Σύρο (21-22 Μαΐου) και η κλήρωση της συγκεκριμένης φάσης θα γίνει την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου (ώρα: 13:00 στα γραφεία της ΚΟΕ). Αφού η λαρισινή ομάδα, με την πρόσφατη νίκη της επί της Χίου, κατόρθωσε να απαλλαγεί από αρκετό άγχος που έχει να κάνει με την παραμονή στην κατηγορία τώρα μπορεί να επικεντρωθεί και σε έναν επιπλέον στόχο. Αυτόν της διάκρισης στο κύπελλο.
«Είναι ένα παιχνίδι στο οποίο οι ελπίδες είναι μοιρασμένες. Τόσο εμείς όσο και το Παλαιό Φάληρο θέλουμε την πρόκριση και πιστεύω θα κριθεί στις λεπτομέρειες» δηλώνει στην «Ε» ο Μίμης Αλιχανίδης. Ο μεγάλος σκόρερ του ΝΟΛ ολοκλήρωσε ως εξής: «Το κύπελλο δεν ήταν αρχικός μας στόχος. Ωστόσο αφού μας προέκυψε θα το παλέψουμε όσο μπορούμε για να βρεθούμε στην τελική φάση της διοργάνωσης. Θα είναι καλό για όλους μας».
Στα αγωνιστικά νέα τώρα δεν υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα. Ο τεχνικός, Μίρο Τρούμπιτς θα έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες οι οποίοι στο πρόσφατο ματς με τη Χίο έδειξαν πως βρίσκονται σε καλή αγωνιστική κατάσταση.
Από την άλλη το Παλαιό Φάληρο προέρχεται από την εντός έδρας ήττα από τον Πανιώνιο για το πρωτάθλημα. Μέχρι στιγμής οι ΝΟΛ και Π. Φάληρο έχουν αναμετρηθεί ήδη μια φορά. Ήταν στον πρώτο γύρο όταν και οι Αθηναίοι νίκησαν στην έδρα τους με σκορ 12-7.
Στα άλλα παιχνίδια το ενδιαφέρον υπάρχει στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης, ανάμεσα στον τρίτο του πρωταθλήματος ΠΑΟΚ και τον δεύτερο Πανιώνιο. Ο κάτοχος του τροπαίου Ολυμπιακός υποδέχεται στον Πειραιά τη Βουλιαγμένη και βεβαίως είναι το φαβορί για τη νίκη, έστω κι αν ο ΝΟΒ παρουσιάζεται συνήθως αξιόμαχος σε τέτοιες αναμετρήσεις, ενώ στο «Αντώνης Πεπανός», ο τέταρτος στο πρωτάθλημα ΝΟ Πατρών φιλοξενεί τον πέμπτο Παναθηναϊκό. Οι αγώνες είναι νοκ-άουτ και, σε περίπτωση ισοπαλίας, ακολουθεί παράταση και -εφόσον χρειαστεί- πέναλτι. Συνοπτικά το πρόγραμμα των προημιτελικών:
Π. Φαλήρου 16.00 Παλ. Φάληρο-Λάρισα (Σταυρόπουλος, Μπιράκης)
«Αντ. Πεπανός» 19.00 ΝΟ Πατρών-Παναθηναϊκός (Σκαλοχωρίτης, Σταυρίδης)
Ποσειδώνιο 19.00 ΠΑΟΚ-Πανιώνιος (Βασιλείου, Κωνσταντινίδης)
Πειραιά 20.00 Ολυμπιακός-Βουλιαγμένη (Κουρέτας, Μπουδραμής).
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass