ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΑΕΛ ΧΘΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ

Ουζουνίδης: Η μάχη της χρονιάς...

* «ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΟ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ» * Η ΛΑΡΙΣΙΝΗ ΟΜΑΔΑ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ

Δημοσίευση: 17 Φεβ 2010 1:42 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:23
Η μεγάλη νίκη της ΑΕΛ στην Ξάνθη, επί της τοπικής ομάδας με 1-0 και η «αναρρίχηση» της λαρισινής ομάδας βαθμολογικά πάνω από τη γραμμή σωτηρίας στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα, δείχνει και πρέπει να είναι παρελθόν στις τάξεις της ΑΕΛ και αυτό τόνισε στη χθεσινή προπόνηση ο προπονητής της ομάδας Μαρίνος Ουζουνίδης.
Ο Ουζουνίδης που έχε μεγάλο μερίδιο στη νίκη επί της Ξάνθης (τα καλά να γράφονται και όχι μόνο τα άσχημα) χθες πριν την προπόνηση μίλησε στους παίκτες του και τους είπε τα εξής: «Συγχαρητήρια για τη νίκη στην Ξάνθη και την εμφάνισή σας. Πρέπει όμως να ξεχάσουμε το παιχνίδι. Την Κυριακή παίζουμε με αντίπαλο τον Πανθρακικό που για μένα είναι το παιχνίδι της χρονιάς. Όσο και αν αυτό για μερικούς από σας φαίνεται υπερβολικό θέλω να σας τονίσω ότι αυτό το παιχνίδι έχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας και πρέπει να κερδηθεί πάση θυσία. Παίζουμε με έναν αντίπαλο που δεν έχει άγχος και στα τελευταία παιχνίδια είναι πολύ καλός. Κέρδισε τον Εργοτέλη και τον Άρη στη Θεσσαλονίκη, ενώ δυσκόλεψε πολύ την ΑΕΚ. Αν τον υποτιμήσουμε πάμε χαμένοι. Αυτά τα παιχνίδια κρύβουν μεγάλες παγίδες. Θέλω να τα δώσετε όλα γιατί είναι το καθοριστικότερο παιχνίδι για μας. Αν κερδίσουμε θα λυθούμε. Το μυαλό μας πρέπει να είναι πώς θα νικήσουμε τον Πανθρακικό και όχι στη νίκη στην Ξάνθη».
Στη συνέχεια τους άφησε να προπονηθούν κάτω υπό τις οδηγίες του γυμναστή Χρήστου Μουρίκη, ενώ ο Ουζουνίδης επέβλεπε.
Στην προπόνηση δεν πήραν μέρος ο Νταμπίζας με τον Βελάσκο (που είχαν άδεια) ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν Βενετίδης, Κατσιαρός, Μπλάζεκ.
Υπενθυμίζουμε ότι συνεχίζουν να είναι απόντες οι τραυματίες Αμπουχατζίρα (βρίσκεται με άδεια στο Ισραήλ), ενώ χθες ο Ιγγλέσιας έκανε μια επέμβαση στο μάτι, καθώς δεν υπολογίζεται για το παιχνίδι της Κυριακής αφού εκτίει την ποινή του από τη συμπλήρωση των επτά κίτρινων καρτών (προηγήθηκε η απουσία του και στο παιχνίδι της Ξάνθης).
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΑΙΧΜΕΣ
Οι δηλώσεις του προέδρου της Ξάνθης Άρη Πιαλόγλου ότι η λαρισινή ομάδα ευνοήθηκε στο παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου από τον διαιτητή κ. Ηλία Σπάθα προκάλεσε την οργισμένη απάντηση της ΠΑΕ ΑΕΛ που τονίζει ότι η Ξάνθη μπορεί να κρίνει τη διαιτησία από τα έργα και τις ημέρες του τιμ μάνατζερ της ομάδας Γιώργου Καζναφέρη όταν αυτός ήταν διαιτητής.
Η απάντηση της ΠΑΕ ΑΕΛ αναφέρει τα εξής:
«Το βράδυ του περασμένου Σαββάτου αποφασίσαμε να μην απαντήσουμε επίσημα στην πρόκληση, παρότι διαφωνούσαμε κάθετα με τις δηλώσεις του πρόεδρου της ΠΑΕ Skoda Ξάνθη. Η στάση μας αυτή, προφανώς, εκλήφθηκε ως αδυναμία. Έτσι, χωρίς να έχει καταγραφεί η παραμικρή φάση που να συνιστά αλλοίωση αποτελέσματος στον αγώνα Skoda Ξάνθη-ΑΕΛ, η γηπεδούχος ΠΑΕ συνεχίζει την προσφιλή της τακτική των ανακοινώσεων, που δυστυχώς για εκείνη, κρίνονται και από την κοινή γνώμη.
Είναι γνωστό σε όλους ότι η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 παραμένει αποστασιοποιημένη από τέτοιες πρακτικές κι ότι ο πρόεδρός της δεν είναι λάτρης των ανακοινώσεων ή των ολοσέλιδων καταχωρίσεων στον Τύπο. Χαιρόμαστε, όμως, που οι διοικούντες την ακριτική ΠΑΕ, εδώ και 48 ώρες υπενθυμίζουν συνεχώς στον κόσμο τον αγώνα μας για εξυγίανση της διαιτησίας.
Κι επειδή ο αγώνας αυτός ήταν και παραμένει σοβαρός, δεν νομίζουμε ότι οι διαδοχικές ανάλογου ύφους ανακοινώσεις (αν δεν έχουμε χάσει το μέτρημα η συγκεκριμένη ΠΑΕ έφτασε τις έξι μέσα σε μία εβδομάδα) συνεισφέρουν στην αντιμετώπιση του προβλήματος. Πρόκειται για αντιδράσεις, που ενδεχομένως να πηγάζουν από τη δεδομένη εμπειρία και του team manager κ. Καζναφέρη στον εν λόγω χώρο τα προηγούμενα χρόνια, αλλά δεν παύουν να δημιουργούν εκτός από ευτελείς εντυπώσεις και πολλές σοβαρές απορίες».
ΧΙΛΙΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ
Η ΠΑΕ ΑΕΛ αποφάσισε να μοιράσει 1000 εισιτήρια σε σχολεία της Λάρισας σε μια προσπάθεια να δώσει την ευκαιρία στα μικρά παιδιά να παρακολουθήσουν ένα αγώνα της αγαπημένης τους ομάδας και ελπίζουν να ανταποκριθούν τόσο τα παιδιά όσο και οι γονείς αυτών.
Σχετικά με τη διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα της Κυριακής από την ΠΑΕ ανακοινώθηκαν τα εξής:
«Η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 ενημερώνει το φίλαθλο κοινό της ότι από αύριο – Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου (σ.σ. σήμερα) – το απόγευμα, τίθενται σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για την αναμέτρηση της 23ης αγωνιστικής της Super League με τον Πανθρακικό στο Στάδιο Αλκαζάρ (Κυριακή 21/2, ώρα 2.30 μ.μ.). Η διάθεση θα γίνεται από το επίσημο κατάστημα της ομάδας «Vissini Store» (Μανωλάκη 1), κατά τις ημέρες και ώρες λειτουργίας των καταστημάτων και από τα εκδοτήρια του σταδίου την Κυριακή από τις 11.30 π.μ.
Οι τιμές των εισιτηρίων ανά θύρα είναι οι εξής:
ΘΥΡEΣ 1-6-7: 12 ευρώ
ΘΥΡΑ 10 A+B – COSMOTE: 20 ευρώ
ΘΥΡΑ 2 – CARGLASS: 35 ευρώ
ΘΥΡΑ 4 – ΗΛΕΚΤΡΟΡΑΜΑ: 35 ευρώ
ΘΥΡΑ 3 VIP: 65 ευρώ
Γίνεται, επίσης, γνωστό ότι:
- Η Θύρα 1 θα βρίσκεται στη διάθεση των φίλων της ομάδας μας. Ως εκ τούτου, 1000 εισιτήρια της συγκεκριμένης θύρας θα διανεμηθούν στα Δημοτικά Σχολεία της πόλης. Επίσης, αποκλειστικά στη Θύρα 1 θα έχουν δικαίωμα δωρεάν εισόδου και τα παιδιά των Γυμνασίων.
- Διατίθενται παιδικά εισιτήρια στην τιμή των 10 ευρώ για όλες τις άλλες θύρες, για παιδιά ηλικίας έως 14 ετών με συνοδό
- Η «Παιδική Κερκίδα – ΟΛΥΜΠΟΣ» θα λειτουργήσει κανονικά.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Υπενθυμίζεται ότι όλα τα εισιτήρια θα είναι ονομαστικά, που σημαίνει ότι κάθε φίλαθλος θα πρέπει να προσκομίζει κατά την αγορά του εισιτηρίου, αλλά και κατά την έλευσή του στο γήπεδο, την αστυνομική του ταυτότητα. Υποχρέωση της ΠΑΕ είναι να αναγράφει επί του εισιτηρίου ονοματεπώνυμο και ΑΔΤ του κατόχου, διατηρώντας ταυτόχρονα σχετική λίστα την οποία θα διαθέτει αρμοδίως σε κάθε ζήτηση. Ζητείται, λοιπόν, η κατανόηση και η διάθεση συνεργασίας των φιλάθλων, για την αντιμετώπιση της διαδικασίας, την αποφυγή πρόσθετης ταλαιπωρίας όλων και την ορθή εφαρμογή του μέτρου, σύμφωνα με το νόμο και τη σχετική απόφαση της Superleague».
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass