Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΕΛ

Κριτήριο για Κατσιαρό

* ΜΕ ΤΑ... ΜΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ

Δημοσίευση: 11 Φεβ 2010 2:05 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:21
Μετ’ εμποδίων συνεχίστηκε η προετοιμασία της ΑΕΛ για το παιχνίδι του Σαββάτου στην Ξάνθη με αντίπαλο την τοπική ομάδα στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής ημέρας καθώς η χθεσινή προπόνηση έγινε σε πλαστικό τάπητα που υπάρχει στις εγκαταστάσεις των Δένδρων λόγω της συνεχούς βροχής που έπεφτε.
Το γεγονός ότι η ομάδα προπονήθηκε σε πλαστικό τάπητα είχε ως αποτέλεσμα ο τεχνικός Μαρίνος Ουζουνίδης να μην δείξει τις προθέσεις του για την αρχική ενδεκάδα κάτι που λογικά θα κάνει σήμερα.
Η προπόνηση είναι κρίσιμη για τον αριστερό μπακ Παναγιώτη Κατσιαρό που θα φανεί αν μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην Ξάνθη κάτι που θα πει και ο ίδιος στη σημερινή συνέντευξη Τύπου στις 12 το μεσημέρι στην αίθουσα Τύπου του ΕΑΚ.
Η συμμετοχή του Κατσιαρού θα κρίνει πολλά για την ενδεκάδα και τον τρόπο που θα αγωνιστεί η ΑΕΛ στο πιο κρίσιμο βαθμολογικά παιχνίδι έτσι όπως έχει εξελιχθεί μέχρι τώρα η πορεία της στη Σούπερ Λίγκα.
Εκτός του Κατσιαρύ προβληματισμός υπάρχει και για τη συμμετοχή του Τσέχου Γιαν Μπλάζεκ που έχει κάκωση στον τετρακέφαλο ενώ σίγουρη θεωρείται η απουσία του τιμωρημένου Ιγγλέσιας και των τραυματιών Σίμιτς, Αμπουχατζίρα(βρίσκεται με άδεια στο Ισραήλ) και Βενετίδη.
Επίσης στη χθεσινή προπόνηση δεν συμμετείχε και ο νεαρός Βλασόπουλος εξαιτίας ενοχλήσεων στους προσαγωγούς.
ΜΕ ΤΑ... ΜΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ
Στο μεταξύ χθες μετά το τέλος της προπόνησης ο προπονητής και αρκετοί παίκτες παρακολούθησαν τηλεοπτικά το δεύτερο ημίχρονο του αγώνα κυπέλλου μεταξύ Ξάνθης-Άρη 1-1 και τα πρώτα σχόλια που έκαναν αφορούσαν τις καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν κάτι που θα δυσκολέψει την προσπάθειά τους αν συνεχιστούν αυτές μέχρι το Σάββατο.
Για την απόδοση της Ξάνθης δεν ακούστηκε τίποτα ενώ η ισοπαλία και ο τρόπος που ισοφάρισε ο Άρης (στο τελευταίο λεπτό και θα υπάρξει επαναληπτικός αγώνας) δημιουργούν πρόβλημα στην ψυχολογία της Θρακιώτικης ομάδας.
ΠΕΡΙ ΕΝΔΕΚΑΔΑΣ
Για την ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Ουζουνίδης στην Ξάνθη θα φανούν σήμερα οι προθέσεις του και αν είναι έτοιμος ο Κατσιαρός επιτέλους η ομάδα θα παίξει με κάποιο αριστερό μπακ.
Από κει και πέρα θα πάει δεξιά ο Βελάσκο και πιο μπροστά ο Φλάβιο Πίντο.
Στα αμυντικά χαφ υπάρχει προβληματισμός και τις δύο θέσεις διεκδικούν ο Ραντοσάβλιεβιτς με τον Ρομέου και τον Κυριακίδη ενώ δεν αποκλείεται να δούμε και το νεαρό Βλασόπουλο αν είναι υγιής.
Πάντως αυτό που κάνει εντύπωση είναι ότι ο Κουζέν προσαρμόζεται διαρκώς και ανεβάζει την απόδοσή του.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass