ΘΕΛΕΙ ΑΥΡΙΟ Ο ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ / ΟΛΥΜΠΙΑ

Νίκη από τα... αποδυτήρια

* ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΖΑΚΣΟΝ ΟΙ ΛΑΡΙΣΑΙΟΙ * ΚΑΜΙΑ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Δημοσίευση: 05 Φεβ 2010 1:11 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:19
Αυτή η νίκη πρέπει να κατακτηθεί από τα... αποδυτήρια. Αυτό είναι το σύνθημα στον Γυμναστικό / Ολύμπια για τον αυριανό αγώνα με τον Ηλυσιακό στο κλειστό της Νεάπολης. Τόσο ο Καλαφατάκης όσο και οι παίκτες του γνωρίζουν τη σπουδαιότητα του ματς και προετοιμάζονται για έναν αγώνα χωρίς γυρισμό. Αν κερδίσει η Λάρισα τότε συνεχίζει να ελπίζει σε παραμονή. Σε διαφορετική περίπτωση όμως...
Η άφιξη του Στεφόν Τζάκσον έχει φέρει αισιοδοξία στις τάξεις της λαρισινής ομάδας. Ο Αμερικανός, παρά τη μεγάλη του κούραση, έδειξε από προχθές πως έχει διάθεση να αγωνιστεί. Χθες προπονήθηκε ξανά και ο Καλαφατάκης ευελπιστεί πως θα είναι σε καλή κατάσταση μέχρι αύριο, για να βοηθήσει όσο μπορεί περισσότερο. Άλλα προβλήματα πάντως δεν υπάρχουν.
ΚΑΜΙΑ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
Καμία ανησυχία εν τω μεταξύ δεν υπάρχει για το θέμα της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού. Η εγγυητική επιστολή κατέπεσε για χρέη προς τους Μίρσα Κούρτοβιτς και Κώστα Τότσιο ωστόσο η Λάρισα πήρε παράταση δεκαπέντε ημερών. Άλλωστε, μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένονται να έρθουν χρήματα από ΟΠΑΠ αλλά και από την ΕΡΤ με την οποία υπάρχει συμβόλαιο τηλεοπτικής κάλυψης.
ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Τον κόσμο στο πλευρό τους θέλουν να έχουν οι παίκτες της ομάδας, για τον αγώνα του Σαββάτου. Γι’ αυτό και σήμερα θα πάρουν τους δρόμους και τα... σχολεία. Αντιπροσωπεία των αθλητών θα βρεθεί σήμερα σε κάποιο σχολικό συγκρότημα για να μοιράσει εισιτήρια σε μαθητές. Το καλό για το Γυμναστικό / Ολύμπια είναι πως η ώρα (17.00) και η ημέρα (αύριο Σάββατο) είναι ιδανική για μεγάλη προσέλευση θεατών. Θα δούμε όμως...
ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ Ο ΜΠΕΝΤΟΝ ΤΕΛΙΚΑ
O Μάικ Μπέντον θα παίξει στη Λάρισα. Ο Στέργιος Κουφός κατέληξε σε αυτή την απόφαση, θεωρώντας ότι ο Αμερικανός είναι σαφώς πιο έτοιμος από τον Μπρεντ Πέτγουεϊ, ο οποίος έχει μείνει πίσω από πλευράς φυσικής κατάστασης. Ο Βοντίγκο Κάμινγκς, ενημερώθηκε χθες πως η γιαγιά έφυγε από τη ζωή, όμως, δεν ζήτησε να μεταβεί στις ΗΠΑ, γνωρίζοντας πως πρέπει να παίξει.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass