ΠΙΣΤΩΣΗ ΧΡΟΝΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΣΛ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΓΓΑ

Θολό το τοπίο στα οικονομικά

Ο ΠΥΡΓΕΤΟΣ ΤΥΧΕΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΦΕΤΙΝΗ ΧΡΟΝΙΑ-ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ ΑΓΩΝΩΝ

Δημοσίευση: 05 Φεβ 2010 1:13 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:19
Εγκρίθηκε χθες ομόφωνα ο οικονομικός απολογισμός του β’ εξαμήνου (1/6 έως 31/12) του 2009 από τη γενική συνέλευση της ΕΠΣΛ παρουσία 40 περίπου σωματείων. Σύμφωνα με τα ποσά του απολογισμού το σύνολο των εσόδων ανέρχεται στις 117.936,08 ευρώ (σύνολο εσόδων 69.740, υπόλοιπο από 31/5/2009 48.195,08) και το σύνολο των εξόδων στις 101.022,51 (δηλαδή υπόλοιπο σε χρήση από 31/12/2009 16.912,57 ευρώ).
Τα νέα όμως σε ό,τι αφορά στα οικονομικά των σωματείων δεν είναι ευχάριστα αφού στη σύντομη ενημέρωσή του προς τους εκπροσώπους των ομάδων του νομού ο πρόεδρος της ΕΠΣΛ, Ζήσης Γρηγορίου αναφερόμενος στις επιχορηγήσεις της ΓΓΑ επισήμανε ότι τα νέα είναι μπερδεμένα. Όπως χαρακτηριστικά είπε φαίνεται ότι υπάρχει μία διάθεση πιο εξονυχιστικού ελέγχου για τις ομάδες που θα πάρουν τις επιχορηγήσεις και θα πρέπει να δοθεί κάποια πίστωση χρόνου στη ΓΓΑ για να ελέγξει αυτά που θέλει. Εάν δεν συμβεί αυτό τότε όπως υπογράμμισε ο κ. Γρηγορίου θα υπάρξουν αντιδράσεις και θα ληφθούν μέτρα όπως αποχή από τα πρωταθλήματα κ.λπ.
Σε αναμονή θα πρέπει να βρίσκονται και οι ομάδες του Δήμου Λαρισαίων σχετικά με την επιχορήγηση από τη Δημοτική Αρχή η οποία όπως επισήμανε ο κ. Γρηγορίου θα αρχίσει να καταβάλλεται μέσα στο Φεβρουάριο (έχει αλλάξει το οικονομικό έτος και η οποιαδήποτε επιχορήγηση θα βγει μέσα από το νέο προϋπολογισμό).
Αναφορά έγινε επίσης στη φετινή λαχειοφόρο (με δώρα ένα αυτοκίνητο Σμαρτ, ένα μηχανάκι και μία τηλεόραση), αλλά και στην πάγια αρχή του Δ.Σ. της ΕΠΣΛ στο να αποφεύγονται οι αλλαγές αγώνων στο β’ γύρο των πρωταθλημάτων.
Η ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ
Στο περιθώριο της απολογιστικής Γενικής Συνέλευσης κόπηκε η πρωτοχρονιάτικη πίτα για τα σωματεία του νομού. Τυχερός για τη φετινή χρονιά είναι ο Πυργετός που βρήκε το φλουρί δια του εκπροσώπου του Νίκου Μίχου το οποίο αντιστοιχούσε στο συμβολικό ποσό των 200 ευρώ.
ΟΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ ΑΓΩΝΩΝ
Αμέσως μετά ακολούθησε η κοπή πίτας των παρατηρητών αγώνων για την οποία καμία αναφορά δεν έγινε από τον κ. Γρηγορίου κατά τη διάρκεια της ομιλίας του κάτι που εκφράστηκε και ως παράπονο από την πλευρά των παρατηρητών στη συνέχεια.
Τα παράπονα ωστόσο των παρατηρητών αγώνων δεν αρκέστηκαν μόνο σ’ αυτό καθώς παραμένουν απλήρωτοι από την αρχή της χρονιάς αφού το εξοδολόγιο των 8, 13 και 20 ευρώ δεν τηρείται. Το θέμα ετέθη στον κ. Γρηγορίου που είπε ότι αυτό συμβαίνει γιατί δεν έχει δοθεί στην ΕΠΣΛ η β’ δόση της επιχορήγησης και θα δοθεί λύση εν ευθέτω χρόνω.
Το φλουρί από την πίτα των παρατηρητών αγώνων βρήκε ο κ. Β. Παπανικολάου που εισέπραξε το συμβολικό ποσό των 100 ευρώ.
Α.Γ.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass