ΣΕ ΑΓΟΡΙΑ (ΜΠΑΣΚΕΤ) ΚΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ (ΒΟΛΕΪ)

Ένα βήμα πριν την τελική φάση για το 4ο ΓΕΛ Λάρισας

* ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΧΘΕΣ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ 86-59 ΚΑΙ 2-0 ΣΕΤ, ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ

Δημοσίευση: 04 Φεβ 2010 2:12 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:19
Διπλή χαρά χθες για το 4ο ΓΕΛ Λάρισας, το οποίο αναδείχθηκε πρωταθλητής Θεσσαλίας στα αγόρια(μπάσκετ) και στα κορίτσια(βόλεϊ), δείχνοντας οι δυο ομάδες ότι έχουν ανεβάσει... ψηλά τον πήχη.
«Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια τόσο τα αγόρια όσο και τα κορίτσια, για τις επιτυχίες τους, κάνουν υπερήφανο το σχολείο μας και την πόλη, όμως θέλω και στα επόμενα παιχνίδια να παραμείνουν προσγειωμένοι και να φτάσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα, γιατί υπάρχουν οι δυνατότητες» τόνισε η υπεύθυνη καθηγήτρια φυσικής αγωγής Γωγώ Ακρίβου, που έχει συνδέσει το όνομά της με μεγάλες διακρίσεις και έχει δώσει πολλές φορές... ρεσιτάλ κοουτσαρίσματος από τον πάγκο.
ΤΑ ΑΓΟΡΙΑ
Παίζοντας καταπληκτικό μπάσκετ από το ξεκίνημα της αναμέτρησης, το 4ο ΓΕΛ Λάρισας επικράτησε στο κλειστό της Μπάρας του 1ου ΓΕΛ Τρικάλων, με σκορ 86-59.
ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 11-19, 23-44, 39-70, 59-86
4ο ΓΕΛ ΛΑΡΙΣΑΣ (Ακρίβου): Γοργόλης 6, Νούλας 2, Ντίνος 1,Τσιλούλης 20 (2), Γράβας 6(1), Αγαπίου 15, Ποταμιάνος 4, Πανάγος 17(2τρ.), Πάσχος 6, Φωκούλης 4, Καρατάσιος, Στέφος 5.
* Στο επόμενο παιχνίδι το 4ο ΓΕΛ Λάρισας θα αντιμετωπίσει το νικητή της αναμέτρησης Λευκάδας-Κέρκυρας και όποιος κερδίσει θα προκριθεί στην τελική φάση(στους «8»), που είναι προγραμματισμένη για τις 22-23-24-25 Φεβρουαρίου στο Μεσολόγγι.
Το παιχνίδι Λάρισας με Λευκάδα ή Κέρκυρα, θα γίνει πιθανότατα την ερχόμενη Τρίτη ή Τετάρτη σε όμορο νομό (Τρίκαλα ή Λαμία).
ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ
Θρίαμβο όμως είχαμε και για τα κορίτσια της ομάδας βόλεϊ του 4ου ΓΕΛ Λάρισας, τα οποία επικράτησαν εύκολα του 1ου ΓΕΛ Τρικάλων, με 2-0 σετ(25-13, 25-20) και είναι ένα βήμα-όπως και τα αγόρια στο μπάσκετ- πριν την τελική φάση που θα γίνει τέλη Απρίλιου στην Αθήνα.
4ο ΓΕΛ ΛΑΡΙΣΑΣ (Ακρίβου): Πλίτση, Αναγνωστοπούλου, Κόντου, Μπατζομήτρου, Παπαγιάννη, Ελένη Βούντα, Αγγελική Βούντα, Χαμαϊδή, Πάντζιου, Ντάφου-Βαϊούλη.
ΧΡ. ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΗΣ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass