ΔΗΛΩΣΕ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ 2005 ΜΙΧΑΛΗΣ ΖΙΩΓΑΣ

«Άξιοι συγχαρητηρίων οι παίκτες μου»

* Το αποτέλεσμα ήταν ένας πολλαπλασιαστής της προσπάθειας που κάνουμε * Καραγιάννης: «Δίκαιη η ισοπαλία - Να κερδίσουμε όλα τα ματς στη συνέχεια»

Δημοσίευση: 02 Φεβ 2010 2:27 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:18
Του Χρήστου Αρχοντούλη
Θερμό εναγκαλισμό είχαμε μετά το ντέρμπι, ανάμεσα στους προπονητές των δύο ομάδων, τον Μιχάλη Ζιώγα του Τυρνάβου 2005 και τον Βάιο Καραγιάννη του Α.Ο. Καρδίτσας.
Οι δυο τεχνικοί με εκατέρωθεν φιλοφρονήσεις συμφώνησαν ότι διεξήχθη ένα παιχνίδι που στηρίχθηκε στη δύναμη, μέσα σε έναν απαράδεκτο αγωνιστικό χώρο και ότι ο τίτλος στον 4ο όμιλο της Δ’ Εθνικής, δεν έχει κριθεί ακόμη.
Αναλυτικά οι δυο τεχνικοί, επισήμαναν τα εξής:
 
Μιχάλης Ζιώγας(Τυρνάβου 2005): «Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, για την πολύ μεγάλη προσπάθεια που έκαναν μέσα σε ένα γήπεδο, το οποίο θεωρώ ότι δεν ήταν κατάλληλο, για να παιχθεί ποδόσφαιρο.
Ερχόμενος στο γήπεδο το πρώτο πράγμα που διαπίστωσα, ήταν ότι το παιχνίδι θα στηριχθεί στη δύναμη.
Εμείς από την πλευρά μας αγωνιστήκαμε με τέτοιο τρόπο, ώστε να μπορέσουμε να κερδίσουμε τον αγώνα.
Δημιουργήσαμε τις φάσεις, πετύχαμε δυο γκολ, δεν ξέρω όμως για ποιον λόγο-ανεξήγητο κατ’ εμέ- δεν μέτρησαν.
Από την άλλη πλευρά, όπως είπα, μας ενδιαφέρει μόνο και μόνο το τι κάνουμε εμείς. Ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια πάρα πολύ καλή ομάδα, η οποία με την έλευση του κ. Καραγιάννη θεωρώ ότι θα γίνει ακόμη καλύτερη γιατί είναι ένας αξιόλογος προπονητής και καταπληκτικό παιδί. Είναι παράλληλα και Καρδιτσιώτης και πιστεύω ότι θα δώσει ώθηση στην ομάδα.
Γνωρίζαμε επίσης πολύ καλά ότι ο αντίπαλός παίζει μόνο για ένα αποτέλεσμα, εάν θέλει να μπει πιο γερά στη διεκδίκηση του τίτλου.
Υπερβάλαμε έτσι εαυτούς όπως και η ομάδα της Καρδίτσας, γι’ αυτό και δίνω από την πλευρά μου συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, που έδειξαν πως στο ποδόσφαιρο αν και σε ένα τέτοιο ακατάλληλο γήπεδο όταν παίζεται μέσα σε λογικά πλαίσια, οι ποδοσφαιριστές μπορούν να προσφέρουν πάρα πολλά».
* Θεωρείται μετά το θετικό αποτέλεσμα ότι η ομάδα γίνεται το πρώτο φαβορί για την άνοδο;
«Δεν υπάρχει για μένα αυτή η λέξη, η άνοδος. Το σημερινό (σ.σ. προχθεσινό) αποτέλεσμα ήταν ένας πολλαπλασιαστής της προσπάθειας που κάνουμε, ώστε κάθε Κυριακή να πετυχαίνουμε τον δικό μας στόχο».
 
Βάιος Καραγιάννης (Α.Ο.Κ.):
«Πιστεύω καταρχήν ότι ήταν ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι, βαθμολογικά, λόγω Τυρνάβου και λόγω γηπέδου, καθώς ήταν απαράδεκτος ο αγωνιστικός χώρος.
Οι παίκτες μου προσπάθησαν να πάρουν το παιχνίδι, αλλά όπως σας είπα ήταν δύσκολο μέσα σε τέτοιο αγωνιστικό χώρο, να παιχθεί ποδόσφαιρο. Προσπάθησε και από την πλευρά του ο Τύρναβος με κάποιες αντεπιθέσεις των παικτών του, το ίδιο και εμείς. Φάνηκε δε ότι όποιος πετύχαινε γκολ, θα έπαιρνε και τη νίκη.
Δεν καταφέραμε να πετύχουμε τόσο εμείς όσο και ο Τύρναβος γκολ και έτσι θεωρώ ότι δίκαια το ματς τελείωσε ισόπαλο.
Το πρωτάθλημα είναι ακόμη εν εξελίξει, είναι ακόμη ένας γύρος γεμάτος και κανένας δεν είναι σίγουρος, για το ποιος θα αναδειχτεί πρωταθλητής.
Και ο Τύρναβος θέλει τα επόμενα παιχνίδια, για να παραμείνει στην πρώτη θέση. Εμείς συνεχίζουμε και θα προσπαθήσουμε να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Βέβαια δεν έχουμε τα περιθώρια για νέες απώλειες και πρέπει να κερδίσουμε όλα τα ματς μέχρι το τέλος, συν τον αγώνα που έχουμε σε εκκρεμότητα με το Διμήνι».
ΧΩΡΙΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ
Το παιχνίδι με τον Α.Ο.Κ. ήδη ανήκει στο παρελθόν και ακολουθεί για τους Τυρναβίτες, ένα νέο ντέρμπι αυτή τη φορά με τον Απόλλωνα Λάρισας την ερχόμενη Κυριακή, στο πλαίσιο της 18ης ημέρας του πρωταθλήματος.
Τα προβλήματα πάντως είναι αρκετά για την τυρναβίτικη ομάδα, καθώς θα απουσιάσουν οι τιμωρημένοι Κουρδής, Κόκκινος, Βασίλης Σκούπρας και ο τραυματίας Καββαδίας.
ΜΟΝΟΣ ΠΡΩΤΟΣ, ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ... ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ
Μετά από 15 παιχνίδια που έδωσε ο Τύρναβος, απολαμβάνει τη... μοναξιά της κορυφής, διατήρησε το αήττητο (10 νίκες- 5 ισοπαλίες) και ασφαλώς αυτό οφείλεται στην εξαιρετική δουλειά που έγινε το καλοκαίρι, κάτω από τις οδηγίες του Μιχάλη Ζιώγα και των συνεργατών του.
Αυτό που φοβάται πλέον ο παλαίμαχος παίκτης της ΑΕΛ είναι η κούραση, από τη μεγάλη προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του, οι όποιοι εντυπωσιάζουν με τα μέχρι τώρα αποτελέσματα.
Λόγω φυσικά και των αγωνιστικών χώρων που από τις βροχές μετατρέπονται σε... βούρκο, ελλοχεύουν οι κίνδυνοι τραυματισμών, που όλοι βέβαια απεύχονται.
Αξίζει να αναφέρουμε ότι η διοίκηση του Τυρνάβου τελικά δεν προχώρησε στην πραγματοποίηση κάποιας μεταγραφής παρά την επιθυμία του τεχνικού Μιχάλη Ζιώγα που ζήτησε έναν επιθετικό.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ
Δύναμη του Τυρνάβου είναι ο κόσμος και οι φίλοι της ομάδας έδωσαν κανονικά το «παρών» στο γήπεδο Καμινάδων Καρδίτσας, αποδεικνύοντας την αγάπη τους που έχουν προς το σωματείο.
Οι διοικούντες στην ομάδα πάντως περιμένουν ακόμη μεγαλύτερη παρουσία στη συνέχεια, ώστε και με τη δική τους αρωγή, να ξεπεραστούν τα οποιαδήποτε εμπόδια παρουσιαστούν, προκειμένου το καμάρι της πόλης του Τυρνάβου να αγωνίζεται τη νέα σεζόν στη Γ’ Εθνική κατηγορία.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass