ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΗ ΝΕΑΠΟΛΗ (20.00)

Σήμερα αναμένεται ο Στέφον Τζάκσον

* ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ ΤΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΣΑΚΕ

Δημοσίευση: 03 Φεβ 2010 2:00 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:18
Αίσιο τέλος δείχνει πως έχει η υπόθεση της απόκτησης του Στέφον Τζάκσον από τον Γυμναστικό/Ολύμπια. Ο παίκτης ξεκίνησε χθες από την Φιλαδέλφεια και αναμένεται να βρίσκεται σήμερα το πρωί στην Ελλάδα. Αμέσως μετά θα μεταβεί στη Λάρισα. Για τον συγκεκριμένο παίκτη μάλιστα άλλαξε και η ώρα της προπόνησης και από τις 4.30 πήγε στις 20.00 στο κλειστό της Νεάπολης. Ο προπονητής, Γιώργος Καλαφατάκης θέλει από την πρώτη κι όλας ημέρα να αρχίσει να μπαίνει στο κλίμα καθώς ο χρόνος πιέζει. Τώρα το μόνο που μένει είναι να πάρουν και τα απαραίτητα έγγραφα που δίνουν το «ΟΚ» στη συμμετοχή του για το παιχνίδι με τον Ηλυσιακό.
Ο Τζάκσον είναι ένας γκαρντ που τον συνοδεύουν πολύ καλά στατιστικά στοιχεία από το πανεπιστήμιό του. Στο Ελ Πάσο ο 25χρονος παίκτης (ύψος 1.94) είχε 24,5 πόντους μέσο όρο (μέσα στους πρώτους όλου του NCAA) αλλά και 5,4 ριμπάουντ και 1,9 ασίστ. Φέτος ξεκίνησε στην Τουρκική Νταρουσάφακα με την οποία έπαιξε σε 7 παιχνίδια και είχε μέσο όρο 11 πόντους.
ΕΓΚΡΙΘΗΚΑΝ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΤ 
Την έγκριση από το Δ.Σ. της ΕΡΤ των συμβολαίων με τον Γυμναστικό / Ολύμπια αλλά και τις άλλες 4 ομάδες που δεν είχαν τηλεοπτική στέγη ανακοίνωσε ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Βασίλης Οικονομίδης προχθές βράδυ στις 14 ΚΑΕ-μέλη του Συνδέσμου, στο περιθώριο του διοικητικού συμβουλίου. Όπως ανακοίνωσε ο ΕΣΑΚΕ οι πέντε αυτές ΚΑΕ αναμένεται επιπλέον, να λάβουν μέσα στην εβδομάδα μέρος όσων τους οφείλονται από την περασμένη αγωνιστική περίοδο.
Ο Βασίλης Οικονομίδης ενημέρωσε επίσης τα μέλη του Δ.Σ. πως στην επόμενη Γενική Συνέλευση, θα θέσει θέμα να μεταδίδονται τα ματς των ομάδων που έχουν καταθέσει επίσημα τα τηλεοπτικά τους συμβόλαια στον ΕΣΑΚΕ. Ακολούθως ζήτησε από όσους δεν τα έχουν καταθέσει, να το κάνουν σε εύλογο χρονικό διάστημα.
Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, ο πρόεδρος του Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ, Βασίλης Οικονομίδης ενημέρωσε τα μέλη του Δ.Σ. αναφορικά με τα όσα ελέγχθησαν στη συνάντηση των ΕΣΑΚΕ, ΕΟΚ και ΠΣΑΚ, με τον γ.γ. Αθλητισμού, Πάνο Μπιτσαξή.
ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΗ ΔΡΑΣΗ Ο ΠΕΤΓΟΥΕΪ ΤΟΥ ΗΛΥΣΙΑΚΟΥ
Εν τω μεταξύ στον Ηλυσιακό (που απέσυρε την ένσταση για τον αγώνα με τη Ρόδο) υπάρχουν καλές ειδήσεις (άσχημες για τη Λάρισα όμως). Ο Αμερικανός Μπρεντ Πέτγουεϊ, έχει ξεπεράσει τον σοβαρό του τραυματισμό στον ώμο και πλέον συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις της ομάδας.
Ο φόργουορντ έκανε συντηρητική αγωγή και βρίσκεται πλέον σε πολύ καλή κατάσταση, έχοντας αποφύγει ένα βαρύ χειρουργείο. Αυτό σημαίνει πως ξεκινάει η αντίστροφη μέτρηση για την αγωνιστική του επαναφορά, ενώ αντίστοιχα ο Μάικ Μπέντον θα ψάχνει σύντομα για τη νέα του ομάδα. Πάντως, τις αποφάσεις για το πότε θα γίνουν όλα αυτά θα πάρει ο Στέργιος Κουφός.
Κατά τα λοιπά, απών από τη χθεσινή προπόνηση ήταν ο Λεωνίδας Κασελάκης ο οποίος υποφέρει από τενοντίτιδα.
Τέλος, ο Στέλιος Ιωάννου έστειλε μήνυμα συμφιλίωσης με τους οπαδούς της ομάδας. Κατά το πρόσφατο παιχνίδι με τον Κολοσσό είχε δημιουργηθεί μια παρεξήγηση, με αφορμή ένα ατυχές περιστατικό.
ΣΗΜΕΡΑ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΚΑΛΑΦΑΤΑΚΗΣ
Σήμερα το μεσημέρι (13.30) στην αίθουσα τύπου του κλειστού γυμναστηρίου της Νεάπολης θα μιλήσει ο τεχνικός της Λάρισας, Γιώργος Καλαφατάκης. Ο κρητικός προπονητής θα αναφερθεί στην νέα μεταγραφή και φυσικά στη σημασία του αγώνα με τον Ηλυσιακό.
ΕΦΥΓΕ Ο ΤΟΝΤΙΤΣ, ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ Ο ΓΚΡΙΝ
Χθες έφυγε από τη Λάρισα ο Μίροσλαβ Τόντιτς. Ο παίκτης που δεν ικανοποίησε με την απόδοσή του αποχαιρέτησε τους μέχρι πρότινος συμπαίκτες του και μετακόμισε. Στο σπίτι αυτό τώρα θα έρθει να μείνει ο Τζάκσον. Το ίδιο αναμένεται να κάνει και ο Ντέιβιν Γκριν μέχρι το τέλος της εβδομάδας.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass