ΜΙΡΝΕ ΣΙΣΙΤΣ:

Η ΑΕΛ πάντα στην «καρδιά» μου

ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ Ο ΡΑΝΤΟΣΑΒΛΙΕΒΙΤΣ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΤΗΝ ΑΕΛ

Δημοσίευση: 02 Φεβ 2010 1:49 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:18
Του Σωτ. Κέλλα
Χωρίς αμφιβολία πρόσωπο της αναμέτρησης ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΛ ήταν ο Σλοβένος Μίρνε Σίσιτς, που με δύο δικά του τέρματα διαμόρφωσε το τελικό 2-0 υπέρ των γηπεδούχων. Ο Σίσιτς που για δύο χρόνια ήταν παίκτης της λαρισινής ομάδας μίλησε χθες για την αναμέτρηση με την ΑΕΛ, τις συζητήσεις που έκανε με τη λαρισινή ομάδα πριν πάει στην πρωτεύουσα της Ηπείρου, αλλά και τους δύο συμπατριώτες του Ραντοσάβλιεβιτς και Σέρεμετ που παίζουν στους «βυσσινί». Το μόνο που δεν μας είπε ήταν πότε θα ντυθεί γαμπρός στη Λάρισα, που είναι η πόλη που αγάπησε, χωρίς αυτό να μειώνει τα Γιάννινα.
Για το παιχνίδι του Σαββάτου μας είπε: «Το παιχνίδι έγινε σε έναν άσχημο αγωνιστικό χώρο και νομίζω ότι κρίθηκε σε ένα πεντάλεπτο όταν ο Μπλάζεκ έχασε την ευκαιρία για την ΑΕΛ και εγώ πέτυχα το πρώτο τέρμα της ομάδας μου. Θέλαμε τη νίκη γιατί παίζαμε με τη «θηλιά» στο λαιμό κα γι’ αυτό τα δώσαμε όλα. Είμαστε σε δύσκολη θέση»
* Και η ΑΕΛ είναι σε δύσκολη θέση...
«Η ΑΕΛ είναι μια μεγάλη ομάδα με χρήματα και πολύ καλούς παίκτες που γνωρίζει καλύτερα από μας την κατηγορία. Εμείς χρειάζεται μεγαλύτερη προσπάθεια για να επιβιώσουμε».
* Κάνεις παράδοση σε βάρος της ΑΕΛ αφού πέτυχε γκολ και με τη φανέλα του Ηρακλή, αλλά και του Ολυμπιακού, ενώ όταν ήσουν στη Λιβαδειά έδωσες τις ασίστ από τις οποίες προήλθαν τα τέρματα. Πώς το εξηγείς αυτό;
«Νομίζω ότι ο κάθε ποδοσφαιριστής στον αγώνα προσπαθεί να κάνει το καλύτερο και εγώ πάντα θέλω να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου στις ομάδες που αγωνίζομαι».
* Μήπως θα ήταν καλύτερα για την ΑΕΛ αν είχαν τελεσφορήσει οι συζητήσεις για επιστροφή σου το Νοέμβριο;  
«Επειδή πολλά ειπώθηκαν θέλω να πω ότι υπήρχε και συζήτηση για επιστροφή μου το Νοέμβριο αλλά δεν μπορέσαμε να συμφωνήσουμε. Η αλήθεια είναι ότι πάντα ήθελα να παίζω στην ΑΕΛ ακόμα και τότε που έφυγα (σ.σ. το 2006 αφού αγωνίστηκε για δύο χρόνια)».
* Και στα Γιάννινα;
«Στα Γιάννινα μου αρέσει, μου έκαναν πρόταση και την αποδέχθηκα γιατί έδειξαν να πιστεύουν σε μένα. Γενικά στην ΑΕΛ μου άρεσε που έπαιζα γιατί είχε κόσμο, έτσι θέλω να πηγαίνω σε ομάδες με φανατικούς φιλάθλους όπως στον Ολυμπιακό, τον Ερυθρό Αστέρα αλλά και στα Γιάννινα που είναι φανατικοί»
* Στην ΑΕΛ αγωνίζονται δύο συμπατριώτες σου, ο Ραντοσάβλιεβιτς και ο Σερεμέτ ποια η άποψη σου;
«Με το Ραντοσάβλιεβιτς μίλησα 15 μέρες πριν έρθει στην ΑΕΛ όταν τα Γιάννινα ενδιαφέρθηκαν γι’ αυτόν και μου είπε ότι δεν θα ερχόταν στην Ελλάδα. Προτού υπογράψει στη Λάρισα μίλησα μαζί του και του είπα να έρθει γιατί η ΑΕΛ έχει κόσμο, γήπεδο και χρήματα. Γενικά όλες τις συνθήκες που θέλει ένας ποδοσφαιριστής. Ο Ραντοσάβλιεβιτς πιστεύω ότι θα βοηθήσει την ΑΕΛ γιατί είναι πολύ σπουδαίος παίκτης.
Ο Σέρεμετ είναι καλός τερματοφύλακας, καλό παιδί, αλλά και άτυχο».
* Μιλάς με κάποιους στην ΑΕΛ;
«Ναι μιλάω με το Σέρεμετ, τον Νταμπίζα και τον Ιγγλέσιας είναι φίλοι. Και όταν έρχομαι στη Λάρισα μιλάω πολύ συχνά μαζί τους».
* Υπάρχει και ένας Λαρισαίος στην ΑΕΛ ο Κώτσιος οι σχέσει σας...
«Ο Ηλίας Κώτσιος είναι πολύ καλός παίκτης και πολύ καλό παιδί. Πιστεύω ότι είναι από τους καλύτερους στη θέση του».
Ο 29χρονος Σλοβένος παίκτης στον επίλογο της συζήτησής μας μάς είπε και τους στόχους του: «Ο στόχος μου είναι ένας: να παίζω καλά στα Γιάννινα και να πω στο Μουντιάλ με την εθνική Σλοβενίας ως συμπαίκτης του Ραντοσάβλιεβιτς. Είναι το όνειρο κάθε ποδοσφαιριστή να παίξει ένα Μουντιάλ».
    
 
Σχέδιο νόμου για «στημένα»
 
Μετά τον θόρυβο που ξέσπασε για το πόρισμα της ΦΙΦΑ που είναι στα χέρια του εισαγγελέα μέσω της ΕΠΟ, η κυβέρνηση προχωρά σε ένα σχέδιο νόμου όπου θα υπάρχουν διατάξεις για το ντόπινγκ και τα στημένα ματς.
Οι συγκεκριμένες διατάξεις θα περιλαμβάνουν το οργανωμένο έγκλημα πάνω στις δύο συγκεκριμένες περιπτώσεις ώστε να υπάρχει προστασία μαρτύρων και άρση απορρήτου τηλεφωνικών συνδιαλέξεων.
Αυτό θα βοηθήσει σε πολύ μεγάλο βαθμό στο προανακριτικό έργο της αστυνομίας, ώστε να καταστεί πιο εύκολη η διαλεύκανση των συγκεκριμένων υποθέσεων.
 
 
Αποχή λόγω οφειλών στον ΠΑΟΚ!
 
Οι παίκτες του ΠΑΟΚ δεν προπονήθηκαν χθες, διαμαρτυρόμενοι με αυτόν τον τρόπο για τις οφειλές της διοίκησης. Η ΠΑΕ... διαψεύδει τα περί αποχής και κάνει λόγο για «συζήτηση».
Σε κατάσταση… εκτάκτου ανάγκης μπήκε λοιπόν η ομάδα του ΠΑΟΚ, αφού οι παίκτες της ομάδας μετά από διαβουλεύσεις που είχαν, αποφάσισαν να συζητήσουν αντί να προπονηθούν, καθώς τους οφείλονται χρήματα τριών μηνών.
Από την πλευρά της η διοίκηση του «Δικέφαλου του Βορρά» προσπάθησε να ηρεμήσει τα πνεύματα, με τους Ζήση Βρύζα και Σέρτζιο Κονσεϊσάο να μιλάνε με τους παίκτες, τονίζοντάς τους πως μέχρι σήμερα το πρόβλημα θα λυθεί.
Λίγο αργότερα τα πνεύματα ηρέμησαν και οι παίκτες ακολούθησαν χαλαρό πρόγραμμα.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass