ΕΙΝΑΙ ΓΚΑΡΝΤ ΜΕ «ΦΑΡΜΑΚΕΡΟ» ΧΕΡΙ

«Έκλεισε» τον Στέφον Τζάκσον η Λάρισα

ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΠΑΙΖΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ * ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΑΥΡΙΟ

Δημοσίευση: 02 Φεβ 2010 1:39 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:18
Του Κ. Γκιάστα
Μια του κλέφτη (με τον Ρόμπερτ Τρέιλορ), δύο του κλέφτη (με τον Ντάγκλας) και στην τρίτη... δικαιώθηκε επιτέλους ο Γυμναστικός/Ολύμπια που βρήκε τον παίκτη που θα αντικαταστήσει τον Ντέιβιν Γκριν. Αυτός είναι ο 25χρονος Στέφον Τζάκσον. Ο Τζάκσον έχει ύψος 1.94 και παίζει ως γκαρντ. Πρόκειται για έναν μεγάλο σκόρερ που μέχρι πρόσφατα έπαιζε στην Τουρκία. Η Λάρισα πήρε την υπογραφή του χθες το βράδυ και τώρα αναμένεται μέσα στα επόμενα 24ωρα να βρίσκεται στη θεσσαλική πρωτεύουσα. Όλοι εύχονται να μην στραβώσει κάτι την τελευταία στιγμή καθώς το ματς με τον Ηλυσιακό είναι ένας πραγματικός τελικός.
Ο Τζάκσον (με παρατσούκλι D.J. εκ του draining jumpers) αποφοίτησε πέρυσι από το πανεπιστήμιο του UTEP με 24,5 πόντους (μέσα στους πρώτους όλου του NCAA) αλλά και 5,4 ριμπάουντ και 1,9 ασίστ. Φέτος ξεκίνησε στην Τουρκική Νταρουσάφακα αλλά δεν ήταν ευχαριστημένος με κάποια πράγματα και έτσι αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη του στην Ελλάδα.
ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΜΕΣΩ ΤΟΥ FACEBOOK
Το Facebook έχει μπει για τα καλά στη ζωή των περισσοτέρων και το χαρακτηριστικό στην υπόθεση του παίκτη είναι πως χθες το μεσημέρι το ανακοίνωσε πως έρχεται στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα είπε πως έκλεισε στη Λάρισα και πως περιμένει να παίξει καλό μπάσκετ. Όλοι του οι φίλοι του ευχήθηκαν καλή επιτυχία και αυτός είπε πως είναι ιδιαίτερα χαρούμενος. Ο Τζάκσον έχει τρία αδέρφια (μια αδελφή και δύο αδελφούς) και είναι γεννημένος στη Φιλαδέλφια. Από εκεί αναμένεται σήμερα να πετάξει για την Ελλάδα.
ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΑ
Ικανοποίηση εν τω μεταξύ υπάρχει για την πραγματοποίηση αυτής της κίνησης. Όλοι (τόσο ο προπονητής όσο και η διοίκηση) πιστεύουν πως αυτός ο παίκτης θα δώσει τις λύσεις. Το καλό είναι πως θα έχει και μερικές προπονήσεις μέχρι τον αγώνα με τον Ηλυσιακό. Ο τεχνικός, Γιώργος Καλαφατάκης μίλησε μαζί του και του εξήγησε την κατάσταση ενώ ο Αμερικανός δεν του έκρυψε την αισιοδοξία του για τη συνέχεια.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass