Ο ΠΗΛΑΔΑΚΗΣ ΤΗΡΗΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ...

Σούπερ έκπληξη με Ντανιέλ Κουζέν

* Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΑΝΑΜΕΝΟΤΑΝ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ * ΠΗΛΑΔΑΚΗΣ: «ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΝΟΤΗΤΑ»

Δημοσίευση: 02 Φεβ 2010 1:38 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:18
Του Σωτ. Κέλλα
Ο πρόεδρος της ΑΕΛ Κωστής Πηλαδάκης τήρησε την παράδοση που τον θέλει να κάνει μια σημαντική μεταγραφή την τελευταία μέρα της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου καθώς χθες εξασφάλισε την υπογραφή του Γκαμπονέζου με Γαλλικό διαβατήριο Ντανιέλ Κουζέν δανεικού για έξι μήνες (ουσιαστικά... τρεις αφού το πρωτάθλημα τελειώνει) από την αγγλική Χάλ).
Ο Κουζέν εν ενεργεία διεθνής με την εθνική Γκαμπόν που πρόσφατα αγωνίστηκε στο Κόπα Άφρικα γεννήθηκε στη Λιμπρεβίλ της Γκαμπόν στις 2 Φεβρουαρίου 1977 και έχει ύψος 1.86.
Ξεκίνησε την καριέρα του από τη Μαρτίκ, τη Νιόρτ για να πάει στη συνέχεια στη Λε Μαν όπου αγωνίστηκε την περίοδο 200-2004 (129 συμμετοχές 44 γκολ), στη Λανς 2004-2007 (101 συμμετοχές, 26 γκολ), στη Ρέιτζερς την περίοδο 2007-2008 (28 συμμετοχές, 11 γκολ) και στη συνέχεια στη Χαλ (30 συμμετοχές, 4 τέρματα)
Είναι διεθνής 30 φορές και έχει πετύχει 9 γκολ.
Το συμβόλαιο του Κουζέν με τη Χαλ ήταν περίπου στα 3.000.000 λίρες κάτι το οποίο δείχνει και τη μεγάλη αξία του παίκτη. Οι διαπραγματεύσεις για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή κράτησαν περίπου ένα μήνα και η Χάλ αποδέχθηκε την προτίμηση του παίκτη προς την ΑΕΛ αν και δέχθηκε κρούση και από την αγγλική ΚΠΡ.
 Ο Ντανιέλ Κουζέν αναμένονταν να φθάσει χθες το βράδυ στην Αθήνα.
«Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ»
   «Η ομάδα έχει προπονητή, διοίκηση και παίκτες. Κραυγές εν βρασμώ ψυχής δεν προσφέρουν λύσεις κι εμένα μ' ενδιαφέρει να δίνω λύσεις. Γι' αυτό με στηρίζει εδώ και 6 χρόνια η πλειοψηφία του κόσμου. Σέβομαι τη διαφωνία, αλλά κάνω αυτό που η συνείδησή μου λέει πως είναι το σωστό». Κατηγορηματικός ο πρόεδρος της ΑΕΛ, Κωστής Πηλαδάκης, με δηλώσεις του σε τοπικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς της Λάρισας έβαλε τέλος στα σενάρια περί αποχώρησης του Μαρίνου Ουζουνίδη από τον πάγκο των «βυσσινί» έπειτα από την επίσημη τοποθέτηση των οργανωμένων οπαδών της ομάδας εναντίον του προπονητή της.
    Χαρακτήρισε μάλιστα ως «μονόδρομο για τη σωτηρία» τη διατήρηση της ενότητας και ζήτησε να δοθεί βαρύτητα απ' όλους στην ψυχολογία των ποδοσφαιριστών. Όπως τόνισε χαρακτηριστικά: «Με τρελαίνει να βλέπω απογοήτευση. Μαζί ξεκινήσαμε από τη Β’ Εθνική κι έχουμε μάθει να αγωνιζόμαστε για το καλύτερο. Μόνο έτσι θα έρθουν οι νίκες και μόνο αυτές θα φτιάξουν αγώνα με τον αγώνα την ψυχολογία όλων μας. Δεν κάνω υπολογισμούς. Θέλω σε κάθε αγώνα να βλέπω την ομάδα μου να παλεύει για τη νίκη και για να το πετύχω, ερχόμενος στη Λάρισα θα μιλήσω ξεχωριστά με καθένα από τους παίκτες. Εκτός έδρας δίνουμε την εντύπωση πως περιμένουμε το μοιραίο και αυτό δεν μ' αρέσει. Αν δεν το αλλάξω θα έχω αποτύχει».
    Σχολιάζοντας περαιτέρω τη στάση των οργανωμένων φιλάθλων επί του θέματος, ο πρόεδρος της ΑΕΛ είπε: «Κάθε αντίδραση το ίδιο βράδυ του αγώνα, μετά από αρνητικό αποτέλεσμα, αποτελεί και συνέπεια θυμού. Η πρόταση για απομάκρυνση του προπονητή δεν είναι από μόνη της λύση κι αυτό είναι ανώριμο και επικίνδυνο. Το κάνουν φυσικά από μεγάλη αγάπη για την ομάδα, αλλά εγώ δεν πιστεύω πως προσφέρει λύση. Συνολικότερα οι οργανωμένοι μας εδώ κι ένα τρίμηνο έχουν μια άλλη προσέγγιση για τα πράγματα. Πιστεύουν ότι απέδωσε; Δεν νομίζω. Η ομάδα χρειάζεται ηρεμία κι αν τελικά θέλουν να γιουχάρουν κάποιον, ας ξεσπάσουν πάνω μου. Έτσι κι αλλιώς εγώ στην ΑΕΛ θα μείνω ό,τι και να συμβεί και ας με θεωρούν κάποιοι τρελό».
    Κλείνοντας κι αφού έκανε αναφορά σε πιθανές λάθος επιλογές του καλοκαιριού, αλλά και στην πίστη του στις δυνατότητες της ομάδας του μετά και τη μεταγραφική ενίσχυση ο Κωστής Πηλαδάκης υπογράμμισε: «Σήμερα 6-7 ομάδες βρισκόμαστε σε απόσταση μιας νίκης και είναι στο χέρι μας να ανατρέψουμε την κατάσταση. Γι' αυτό θα είναι έγκλημα να τσακωνόμαστε μεταξύ μας».
 
 
   
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass