ΠΗΛΑΔΑΚΗΣ: ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΝΕ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

Κόντρα με φόντο τον Ουζουνίδη

* ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ

Δημοσίευση: 01 Φεβ 2010 2:33 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:18
Κόντρα (ας ελπίσουμε ότι δεν θα επηρεάσει την ομάδα στη δύσκολη μάχη της παραμονής) δείχνει να ξεσπάει στην Α.Ε.Λ. με φόντο τον τεχνικό της Α.Ε.Λ. Μαρίνο Ουζουνίδη μετά την ήττα της Λαρισινής ομάδας στα Γιάννινα από τον τοπικό Π.Α.Σ. με 2-0 που ήταν η πέμπτη συνεχόμενη σε εκτός έδρας παιχνίδι. Η κόντρα ξεκίνησε μετά την ανακοίνωση που έβγαλαν οι οργανωμένοι οπαδοί της λαρισινής ομάδας κατά του προπονητή και η απάντηση του προέδρου των «βυσσινί» ήταν άμεση.
Ας πάρουμε τα γεγονότα από την αρχή. Προχθές το βράδυ μετά την επιστροφή της ομάδας από τα Γιάννινα αρκετοί οπαδοί (περίπου 150-180) του συνδέσμου «MONSTERS» βρέθηκαν στο ξενοδοχείο Imperial που ήταν ο τόπος που είχαν αφήσει προπονητής και παίκτες τα αυτοκίνητά τους ζήτησαν εξηγήσεις από τον προπονητή και τους παίκτες για την άσχημη εμφάνισή τους.
Οι φίλαθλοι δεν πείστηκαν από την απάντηση και εξέδωσαν την παρακάτω ανακοίνωση: «ΤΟ «ΑΓΓΛΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ» ΘΡΙΑΜΒΕΥΣΕ: ΝΕΑ ΝΤΡΟΠΗ 2-0 ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΝΑ» κι αναφέρει στη συνέχεια: «Ο θίασος πέρασε και από την πόλη δίπλα στη λίμνη... Ο στρατηγός πήρε τους νέους του στρατιώτες, έκανε τα μαγικά του κι εξαφάνισε τη θεωρητική ποιοτική διαφορά. Ο αγώνας ζωής ή θανάτου μετατράπηκε σε περίπατο στη βροχή.
Η καρπαζιά από τον βρεγμένο μέχρι το κόκαλο «Μουστάκια» τεράστια κι ο στρατηγός ατάραχος το βιολί του... Μια Α.Ε.Λ. φτιαγμένη από στερητικά «Α», άνευρη, ασύνδετη, άχρωμη, αδύναμη, αστεία, ασυντόνιστη, ακίνδυνη, αναιμική, ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ... Όσα πρόσωπα κι αν αλλάξουν καταλήγουμε στην ίδια άνοστη αγωνιστική σούπα. Ο διάδρομος στένεψε επικίνδυνα, κι ο στρατηγός τραγουδάει το ίδιο ουδέτερο, άψυχο τροπάριο.
Ο στρατηγός δεν μπορεί πια να κοροϊδέψει ούτε τον καθρέφτη. Δεν μπορεί να εμφυσήσει ζωή σε τίποτα. Δεν μπορεί να επικοινωνήσει ούτε με τις καθημερινές εντολές του. Είναι τόσο χαμένος που δεν εκτιμά την κατάσταση ή τόσο αδιάφορος απέναντι στον κίνδυνο; Η δική του Α.Ε.Λ. είναι η Α.Ε.Λ. της ανάπηρης τακτικής, η δική του Α.Ε.Λ. είναι προβλέψιμη και δυσκίνητη σαν ακτινογραφία.
Η δικιά μας Α.Ε.Λ. είναι το αρνητικό της δικής του Α.Ε.Λ. Πώς να στηρίξουμε, να υπομείνουμε, να περιμένουμε; Στο σημερινό νέο ναυάγιο συνυπεύθυνοι είναι όλοι, ακόμα και η κεφαλή της (μάλλον ΠΡΩΤΗ ΑΥΤΗ) που επιμένει στο «αγγλικό μοντέλο» λίγο πριν τον γκρεμό. Όμως τώρα πια τουλάχιστον ο στρατηγός είναι πια «ΓΥΜΝΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗ ΓΥΜΝΙΑ ΤΟΥ».
Γεια σου... Στο καλό... Τα πρόσωπα μόνο αλλάζουν στο φάντασμα: Βιέρα, Νταμπίζας, Κυριακίδης (60' Ραντοσάβλιεβιτς), Μελίσσης, Ζέσους (82' Τουάμα), Φλάβιο, Βελάσκο, Σκάτσελ, Ιγγλέσιας (73' Πούρι), Μετίν, Μπλάζεκ».
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΗΛΑΔΑΚΗ
Ο πρόεδρος της Α.Ε.Λ. μαθαίνοντας την ανακοίνωση των οργανωμένων και μόλις του ζητήσαμε την άποψή του ήταν ξεκάθαρος ότι Πηλαδάκης, Ουζουνίδη και παίκτες είναι στην ίδια πλευρά και δεν θεωρεί ότι τέτοιες ανακοινώσεις βοηθούν στην αλλαγή ψυχολογίας της ομάδας μετά το γεγονός ότι η Α.Ε.Λ. βρέθηκε στην 14η θέση του βαθμολογικού πίνακα και ακολουθεί ένα δύσκολο παιχνίδι με αντίπαλο τον ΠΑΟ την ερχόμενη Κυριακή στο Αλκαζάρ όπου ακόμα και ένας βαθμός θα είναι πολύτιμος στη μάχη της παραμονής.
Ο κ. Πηλαδάκης σε επικοινωνία που είχε χθες η «Ε» μαζί του έκανε την παρακάτω δήλωση: «Ο προπονητής , οι παίκτες και εγώ είμαστε από την ίδια πλευρά. Όσοι αγαπάνε την ομάδα αν νομίζουν ότι με αυτές τις ενέργειες την βοηθούν είναι γελασμένοι. Είμαι στην ομάδα από τη Β’ Εθνική και αγωνίστηκα να την ανεβάσω στη Σούπερ Λίγκα και το ίδιο θα κάνω και τώρα. Μέχρι τελευταίας ρανίδας θα παλέψω για να παραμείνει η ομάδα στην κατηγορία.
Ανώριμες τοποθετήσεις οι οποίες δεν βοηθούν την αλλαγή ψυχολογίας της ομάδας δεν με βρίσκουν σύμφωνο».
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΒΛΕΠΕΙ Α.Ε.Λ.
Για ένα ακόμα Σάββατο τα νούμερα τηλεθέασης των αθλητικών μεταδόσεων έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Στον σχετικό πίνακα μπορείτε αναλυτικά να δείτε τι συνέβη με καλύτερα απ’ όλες να πήγε η μετάδοση (απ’ τον ΣΚΑΪ) της αναμέτρησης ΠΑΣ Γιάννινα-Λάρισας για την Σούπερ Λίγκα...
Τον αγώνα είδαν ως και 420.000 κόσμου με αντίστοιχη μέγιστη τηλεθέαση 4.6% με 14.8%. Αναλυτικά:
«Γκολ χωρίς σύνορα» (ΣΚΑΪ, εκπομπή) 1.1% με 6.1%
Ρόδος-Αναγέννηση Καρδίτσας (ΕΤ3, Β’ Εθνική) 1.3% με 4.8%
«Η κερκίδα του Σαββάτου» (ΕΤ1, εκπομπή) 0.6% με 2.3%
«Europa League live» (ΑΝΤ1, εκπομπή) 1.4% με 5.2%
Π.Α.Σ. Γιάννινα-Λάρισα (ΣΚΑΪ, Σούπερ Λίγκα) 4.6% με 14.8%
Τρίκαλα-Α.Ε.Κ. (ΕΤ1, μπάσκετ) 1.6% με 4.5%
Λα Κορούνια-Ρεάλ Μ. (ΣΚΑΪ, Πριμέρα Ντιβιζιόν) 2.6% με 6.4%
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass