ΟΠΩΣ ΦΑΝΗΚΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΟ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ Α.Ε.Λ. ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Χάνει δύναμη μακριά από το Αλκαζάρ...

* ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥ Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Δημοσίευση: 01 Φεβ 2010 2:34 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:18
Πέρυσι η Α.Ε.Λ. είχε να δείξει μία εντυπωσιακή πορεία μακριά από το Αλκαζάρ αφού αυτό που τη διέκρινε ήταν οι εκτός έδρας επιτυχίες ή το γεγονός ότι δεν έχανε εύκολα βαθμούς κάτι που τη βοήθησε να κάνει ένα ρεκόρ θετικών αποτελέσματα καθώς είχε σχεδόν ένα γύρο χωρίς ήττα(14 αγώνες για την ακρίβεια) και τη βοήθησε να πάρει την 5η θέση (η καλύτερη της τελευταίας εικοσαετίας) αλλά η φετινή χρονιά έχει ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα. Η Α.Ε.Λ. φέτος εκεί που πέρυσι ήταν δυνατή τώρα παρουσιάζεται αδύναμη μια και έχει πάρει μακριά από το Αλκαζάρ μόλις πέντε βαθμούς(χειρότερα έχει πάει η Ξάνθη και ο Πανθρακικός).
Το άσχημο αγωνιστικό πρόσωπο φάνηκε και προχθές στα Γιάννινα με αντίπαλο τον Π.Α.Σ. όπου έχασε με 2-0 και πλέον ο κίνδυνος του υποβιβασμού είναι ορατός και το «σωσίβιο» που έχουν οι «βυσσινί» είναι το εύκολο πρόγραμμα αφού στα τελευταία δέκα παιχνίδια έχει έξι εντός έδρας.
Η λαρισινή ομάδα σε ένα πολύ άσχημο αγωνιστικό χώρο και με πολλούς παίκτες σε άσχημη μέρα (ενώ την παραμονή του αγώνα συνέβη και το απίστευτο να χάσει τον Αμπουχατζίρα επειδή πάτησε ένα φλιτζάνι του καφέ όπου ήταν στο πάτωμα και του έγιναν ράμματα) αλλά το αδικαιολόγητο ήταν ότι δεν υπήρχε πάθος.
Παράλληλα αγωνιστικά υπήρξαν δύο φάσεις ουσιαστικά που έκριναν όλο το παιχνίδι και η μία ήταν στο 51’ όταν ο Μπλάζεκ δεν μπόρεσε να νικήσει τον Σικαλιά και από την ίδια θέση στην άλλη πλευρά ο Σίσιτς τα κατάφερε περίφημα με αντίπαλο τον Βιέρα που και αυτός είχε καλές και άσχημες στιγμές (όπως στο δεύτερο γκολ που έδωσε πάσα στον Μιχαλόπουλο από τον οποίο προήλθε το δεύτερο τέρμα του Σίσιτς).
Γενικά η Α.Ε.Λ. δεν έδειξε το πάθος που απαιτούσε το παιχνίδι ενώ Σίσιτς και Μενδρινός βρέθηκαν σε εκπληκτική μέρα αντίθετα με την Α.Ε.Λ. που πάλευε μόνο το αμυντικό δίδυμο των Νταμπίζα κα Μελίσση και όταν βγήκε ο Μελίσσης (τραυματισμένος για πέντε λεπτά) η άμυνα «έμπαζε» από παντού.
Δυστυχώς, κάθε παιχνίδι που περνάει δεν ξαναγυρίζει πίσω και τώρα πρέπει να κοιτάξει η Α.Ε.Λ. το μέλλον που έχει ελπίδες παραμονής αλλά θα πρέπει να αλλάξει εικόνα στο γήπεδο.
Σε κανέναν δεν αρέσει η εικόνα που βλέπει στα εκτός έδρας παιχνίδια και αν η ομάδα δεν πάρει μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος μία εκτός έδρας νίκη τότε τα πράγματα θα δυσκολέψουν. Εκτός αν καταφέρει να «λυγίσει» στο Αλκαζάρ δυο εκ των Παναθηναϊκού, Α.Ε.Κ. και Π.Α.Ο.Κ. και εννοείται τους άλλους τρεις αντιπάλους της τον Εργοτέλη, τον Πανθρακικό και τον Λεβαδειακό.
ΜΙΣΟΣ...
Το μίσος των οπαδών του Π.Α.Σ. Γιάννινα (αντίθετα με τους επιχειρηματίες της πόλης που διακρίνονται για την ευγένειά τους και την επαγγελματικότητά τους) μας έκανε πραγματικά μεγάλη εντύπωση και αυτό εκδηλώθηκε μετά τη λήξη του αγώνα από τριακόσιους οπαδούς που έξω από το γήπεδο έβριζαν τη Λάρισα, τον προπονητή και τους παίκτες.
Τέτοιο μίσος δεν έχουμε δει σε κανένα άλλο γήπεδο και αφορμή γι’ αυτό όπως έλεγαν ήτα μια διαμάχη που έλαβε χώρα στην Αθήνα με πανό που πήραν όπως είπαν, οπαδοί της Α.Ε.Λ. από δικούς τους σε γραφεία του συνδέσμου τους.
Η ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ
Χθες έκαναν προπόνηση οι παίκτες που δεν αγωνίστηκαν ενώ οι υπόλοιποι που αγωνίστηκαν στα Γιάννινα έκαναν χαλάρωμα. Σήμερα η ομάδα έχει ρεπό.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass