ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Παίζονται δύο θέσεις...

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΕΙ Ο ΡΟΥΝΤΟΛΦ ΣΚΑΤΣΕΛ

Δημοσίευση: 29 Ιαν 2010 1:56 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:16
Τελευταία προπόνηση χθες ουσιαστικά της ΑΕΛ ενόψει του αυριανού αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα (σήμερα το πρόγραμμα περιλαμβάνει χαλάρωμα, μετά γεύμα και ακολούθως αναχώρηση της αποστολής για τα Γιάννινα) και στο οικογενειακό διπλό ο προπονητής έδειξε ότι προβληματίζεται για δύο θέσεις. Η μία στα αμυντικά χαφ ανάμεσα στον Ιγγλέσιας, τον Ραντοσάβλιεβιτς και τον Κυριακίδη και μία στη δεξιά πλευρά όπου θέση διεκδικούν ο Αμπουχατζίρα, ο Πουρί και ο Μπλάζεκ (ο τελευταίος δείχνει έτοιμος να αγωνιστεί).
Έτσι λοιπόν η αρχική ενδεκάδα θα αποτελείται από Βιέρα στη θέση του τερματοφύλάκα, Φλάβιο Πίντο (δεξί μπακ), Νταμπίζα, Μελίσση (σέντερ μπακ), Βελάσκο (αριστερά), αμυντικά χαφ θα είναι δύο εκ των Κυριακίδη, Ιγγλέσιας, Ραντοσάβλιεβιτς, πιο μπροστά θα είναι αριστερά ο Σκάτσελ (εντυπωσιάζει με την απόδοσή του στις προπονήσεις), ο Μετίν στο κέντρο και στη δεξιά πλευρά ένας εκ των Αμπουχατζίρα, Πουρί και Μπλάζεκ. Στην κορυφή της επίθεση θα αγωνιστεί ο Ρικάρντο Τζέσους.          
ΣΩΤ. ΚΕΛΛΑΣ
 
Η συνέντευξη Βενετίδη
Μάλλον δικαιώνεται η επιλογή στις συνεντεύξεις Τύπου παραμονές των αγώνων της ΠΑΕΛ ΑΕΛ να μιλάει παίκτης καθώς ο Βενετίδης έδωσε συνέντευξη που κράτησε 42 λεπτά ενώ οι συνεντεύξεις του Ουζουνίδη με το ζόρι έφθαναν το ένα τέταρτο. Και μάλιστα όταν μιλάνε παίκτες που μέχρι τώρα δεν είχαν και τις καλύτερες σχέσεις με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης όπως ο Στέλιος Βενετίδης. Και επιπλέον εξοικειώνονται με του εκπροσώπους του Τύπου. Τελικά ποια είναι η πιο ενδιαφέρουσα συνέντευξη; Πάντως θα έπρεπε δίπλα από τον παίκτη να βρίσκεται και ο προπονητής που μία ατάκα του αρκεί για να δώσει «δημοσιογραφική τροφή».
        
Πρόστιμο ένας... Ααράμπ
Το... συμβόλαιο ενός παίκτη (25.000 ευρώ) σαν τον Ααράμπ, τον Βλασόπουλο, τον Μπουκουβάλα ή τον Σωτηρίου δέχθηκε ως πρόστιμο η ΑΕΛ για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στους αγώνες με Ατρόμητο Αθηνών (εκτός έδρας) και Ηρακλή (εντός). Συγκεκριμένα η ΑΕΛ τιμωρήθηκε με το πιο βαρύ πρόστιμο από την πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λίγκα, για τη συμπεριφορά των οπαδών της στους αγώνες της 18ης και 19ης αγωνιστικής με Ατρόμητο και Ηρακλή αντίστοιχα. Συνολικά στη θεσσαλική ΠΑΕ επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 25.000 ευρώ (5.000 με Ηρακλή και 20.000 με Ατρόμητο), ενώ με 20.000 ευρώ τιμωρήθηκε ο Ολυμπιακός για τα υβριστικά συνθήματα των οπαδών του στο παιχνίδι της περασμένης Κυριακής με τον ΠΑΟΚ.
Για... παραβάσεις των οπαδών τους τη 19η αγωνιστική τιμωρήθηκαν επίσης με πρόστιμα, η ΑΕΚ (2.000 ευρώ) και ο Άρης (15.000). Η εκδίκαση της υπόθεσης της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης αναβλήθηκε για την επόμενη δικάσιμο.
  
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass