ΣΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΕΛ

Έδειξε ενδεκάδα ο Ουζουνίδης

* Ο ΡΟΥΝΤΟΛΦ ΣΚΑΤΣΕΛ ΠΡΟΟΡΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΒΑΣΙΚΟΣ * ΣΚΟΡΑΡΕ Ο ΓΙΑΝ ΜΠΛΑΖΕΚ ΣΤΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΔΙΠΛΟ!

Δημοσίευση: 28 Ιαν 2010 1:57 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:15
Τις προθέσεις του για την αρχική ενδεκάδα έδειξε στο χθεσινό οικογενειακό διπλό που έγινε στα Δένδρα ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ενόψει του αγώνα που θα δώσει η λαρισινή ομάδα στα Γιάννινα με την τοπική ομάδα, το Σάββατο στις 4.45 μ.μ., στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα.
Ο Ουζουνίδης στο διπλό, στο οποίο δεν πήραν μέρος οι τραυματίες Βενετίδης και Κατσιαρός αλλά και ο Μετίν για προληπτικούς λόγους, έπαιξε με τακτική 4-4-1-1, έβαλε κάτω από τα δοκάρια τον Βιέρα, στην άμυνα τους Βελάσκο (αριστερά), Φλάβιο Πίντο (δεξιά) και σέντερ μπακ τον Νταμπίζα και τον Μελίσση.
Στα αμυντικά χαφ σίγουρος φαίνεται να είναι ο Κυριακίδης και δοκιμάστηκαν ως παρτενέρ του ο Ιγκλέσιας στην αρχή και στη συνέχεια ο Ραντοσάβλιεβιτς.
Πιο μπροστά ήταν ο Σκάτσελ αριστερά, που θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα της Α.Ε.Λ. και δεξιά ο Πουρί. Στη μέση υπήρχε ο Αμπουχατζίρα και πιο μπροστά ο Ρικάρντο Τζέσους. Σε κάποια στιγμή του διπλού ο Σκάτσελ πήρε τη θέση του Αμπουχατζίρα πίσω από το Ρικάρντο Τζέσους και αριστερά πήγε ο Αμπουχατζίρα.
Στην άλλη ομάδα υπήρχε ο Σέρεμετ κάτω από τα δοκάρια, ενώ στην άμυνα δεξιά ο Μπουκουβάλας και αριστερά ο Καρανίκας. Σέντερ μπακ ήταν ο Τριποτσέρης με τον Ααράμπ.
Στα αμυντικά χαφ αγωνίσθηκαν ο Βλασσόπουλος με τον Κολοβέτσιο και Ραντοσάβλιεβιτς στην αρχή και μετά με τον Ιγκλέσιας.
Επίσης, στη μεσαία γραμμή ήταν ο Τουάμα (αριστερά) με τον Σιατραβάνη (δεξιά), ενώ στην κορυφή ήταν ο Γιαν Μπλάζεκ, που πέτυχε ένα πολύ όμορφο γκολ με ψηλοκρεμαστό σουτ και δείχνει τη δίψα να αγωνισθεί με την Α.Ε.Λ. 
Πάντως, με την προσθήκη του Μετίν λογικά θα μείνει στον πάγκο ο Πουρί και θα παίξει δεξιά ο Αμπουχατζίρα.
ΚΑΙ ΤΥΠΙΚΑ ΜΠΛΑΖΕΚ
Η Α.Ε.Λ. ανακοίνωσε και τυπικά την απόκτηση του 21χρονου Τσέχου Γιαν Μπλάζεκ με διπλή οψιόν αγοράς. Αρχικά δανεικός για ένα εξάμηνο και στη συνέχεια υπάρχει μια οψιόν για ένα χρόνο και κατόπιν για άλλα τρία χρόνια.
Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:
«Η Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ. 1964 ανακοινώνει τη συμφωνία της με τη Σλόβαν Λίμπερετς για την απόκτηση - με τη μορφή δανεισμού αρχικά μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου - του διεθνούς Τσέχου φορ, Γιαν Μπλάζεκ, και με την ομάδα μας να διατηρεί την οψιόν αγοράς των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή μετά το πέρας της περιόδου δανεισμού.
Ο γεννημένος στις 20 Μαρτίου 1988, Μπλάζεκ, θεωρείται ένας από τους πλέον ανερχόμενους και πιο εξελίξιμους επιθετικούς της Τσεχίας. Πέρασε από τα τμήματα υποδομής της ΦΚ Τρούτνοβ και της Χράντετς Κράλοβε, αλλά έγινε επαγγελματίας στη Σλόβαν Λίμπερετς με τα χρώματα της οποίας αγωνιζόταν από τα 2005, με εξαίρεση ένα εξάμηνο δανεισμού (2008) στη Σλάβια Πράγας. Η πιο παραγωγική σεζόν του ήταν η περσινή όταν σε 26 αγώνες πρωταθλήματος σημείωσε έξι γκολ. Πριν από λίγους μήνες χρίστηκε διεθνής με την Εθνική Ανδρών συμμετέχοντας στους φιλικούς αγώνες του περασμένου Νοέμβρη με Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και Αζερμπαϊτζάν. Έχει επίσης 6 επίσημες παρουσίες με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα U-21 της Τσεχίας.
Η καριέρα του Μπλάζεκ με αριθμούς
Σεζόν / Ομάδα / Αγώνες – Γκολ
2005-06 / Σλόβαν Λίμπερετς / 5 – 1
2006-07 / Σλόβαν Λίμπερετς / 24 – 6
2007-08 Α / Σλόβαν Λίμπερετς / 6 – 3
2007-08 Β / Σλάβια Πράγας / 7 – 1
2008-09 / Σλόβαν Λίμπερετς / 26 – 6
2009-10 / Σλόβαν Λίμπερετς / 12 – 4».
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass