ΑΠΑΝΤΑ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΖΕΡΟΜ ΡΟΤΕΝ

Διπλό μεταγραφικό «χτύπημα» για την ΑΕΛ

*ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΕΙ Ο ΡΑΝΤΟΣΑΒΛΙΕΒΙΤΣ ΚΑΙ Ο ΤΣΕΧΟΣ ΓΙΑΝ ΜΠΛΑΖΕΚ

Δημοσίευση: 23 Ιαν 2010 2:47 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:14
Ραγδαίες εξελίξεις σημειώθηκαν χθες στα μεταγραφικά θέματα της ΑΕΛ, καθώς η αρνητική απάντηση από τον Γάλλο Ζερόμ Ροτέν (σ.σ.πληροφορίες αναφέρουν ότι οδεύει προς την Ανκαραγκουτσού), υποχρέωσε τη διοίκηση να αναζητήσει άλλες λύσεις, για την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού.
Πάντα λοιπόν κατά πληροφορίες, φέρεται να έχουν «κλείσει» ο 31χρονος διεθνής Σλοβένος Αλεκσάνταρ Ραντοσάβλιεβιτς (σ.σ. σχετικά έγραψε και χθες η «Ε») και ο 21χρονος Τσέχος επιθετικός Γιαν Μπλάζεκ, της Σλόβαν Λίμπερετς.
Για τον πρώτο αναφέρεται ότι ήρθε στην Ελλάδα, συμφώνησε με τους «βυσσινί» και χθες αργά το βράδυ αναμενόταν στη Θεσσαλική πρωτεύουσα.
Σήμερα το πρωί θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, θα περάσει από εργομετρικά κι εν συνεχεία, θα υπογράψει στην ΑΕΛ για τους προσεχείς έξι μήνες, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου καθώς πολλά είδαμε να συμβαίνουν φέτος στο μεταγραφικό παζάρι…
Έχει μείνει ελεύθερος από τη ρωσική Τομ Τομσκ, είχε προταθεί και στον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά δεν τα βρήκε στο οικονομικό. Παράλληλα, είχε επαφές και με συλλόγους της Μπουντεσλίγκα, όμως δεν του έγινε η πρόταση που περίμενε και τελικά θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα. Η ΑΕΛ έχει και την οπσιόν επέκτασης της συνεργασίας με τον συγκεκριμένο παίκτη για ένα ακόμα χρόνο, αλλά το δικαίωμα ανήκει στους «βυσσινί».
Ο Ραντοσάβλιεβιτς μπορεί ως όνομα να μη θυμίζει πολλά, όμως είναι ένας από τους αρχηγούς της Εθνικής Σλοβενίας, έχει ιταλικό διαβατήριο από τον Αύγουστο του 2002 και πρόσφατα έπαιζε στην Τομ Τομσκ της Ρωσίας. Είναι αρκετά ψηλό κορμί (1,80 ύψος) και είναι ηλικίας 30 ετών (25/4/1979) και παίζει στη θέση του «κόφτη» στην οποία πάσχει η ομάδα.
Το 1998-1999 έπαιξε στην Triglav Kranj (31 συμμετοχές, 1 γκολ), το 1999-2002 στην Celje (82 συμμετοχές, 21 γκολ), το 2002-2007 στη Shinnik Yaroslavl (70 συμμετοχές, 0 γκολ) και το 2007-2010 στην Tom Tomsk (60 συμμετοχές, 4 γκολ).
Στα πρόσφατα προκριματικά και τα μπαράζ των Μουντιάλ οδήγησε την ομάδα του στα τελικά της Νοτίου Αφρικής έχοντας 7 συμμετοχές, εκ των οποίων οι δύο στα μπαράζ με τη Ρωσία. Φυσικά, αν τελικά υπογράψει, θα έρθει με στόχο τις συμμετοχές για να κληθεί από τον Ομοσπονδιακό τεχνικό της Σλοβενίας στα τελικά του Μουντιάλ.
*Παράλληλα, το δεύτερο όνομα που ακούσθηκε είναι αυτό του νεαρού Τσέχου επιθετικού της Σλόβαν Λίμπερετς, Γιαν Μπλάζεκ. Όπως αποκάλυψε ο Πάβελ Πάσκα, μέλος της εταιρίας ISK που έχει τα δικαιώματα του νεαρού Τσέχου, και μίλησε σε Τσεχικά ΜΜΕ, ο Γιαν Μπλάζεκ μαζί με τον Τζίρι Ροσίσκι, εκπρόσωπο της ISK, ταξίδεψαν για την Ελλάδα για να ολοκληρωθεί ο εξάμηνος δανεισμός, με οψιόν αγοράς, του 21χρονου επιθετικού στην ΑΕΛ.
Σύμφωνα με τον Πάβελ Πάσκα ο Γιάν Μπλάζεκ ήταν πολύ κοντά στην Μπρούσασπορ, όμως την τελευταία στιγμή εμφανίστηκε η ΑΕΛ και απέσπασε το «ναι» τόσο της Σλόβαν Λίμπερετς όσο και του ποδοσφαιριστή. Μάλιστα αναφέρει χαρακτηριστικά πως ο Μπλάζεκ δεν θα επιστρέψει και πάλι στο Λίμπερετς, καθώς θα ενσωματωθεί άμεσα με την νέα του ομάδα.
ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΓΙΑΝ ΜΠΛΑΖΕΚ
Ημ. Γέννησης 20.03.1988
Εθνικότητα Τσέχος
Θέση Επιθετικός
Ύψος 1,81
Βάρος 76
Περίοδος        Ομάδα            Συμμετοχές    Γκόλ
2005-06         Σλόβαν Λίμπερετς     6          1
2006-07         Σλόβαν Λίμπερετς     24        6
2007-08α       Σλόβαν Λίμπερετς     6          3
2007-08β       Σλάβια Πράγας          7          1
2008-2009     Σλόβαν Λίμπερετς     28        6
2009-2010     Σλόβαν Λίμπερετς     12        4
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass