ΨΑΧΝΕΙ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΞΗ Ο ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ/ΟΛΥΜΠΙΑ

Το θέλει αλλά δεν το λέει...

* ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΣΗΜΕΡΑ (17.00)

Δημοσίευση: 23 Ιαν 2010 2:46 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:14
Ορισμένες φορές δεν χρειάζεται να το φωνάζεις. Απλά να το πιστεύεις και τότε ίσως το πετύχεις. Έτσι και ο Γυμναστικός/Ολύμπια. Παίζει σήμερα στην Πυλαία με τον ΠΑΟΚ. Θέλει τη νίκη - έκπληξη αλλά οι άνθρωποί του δεν βγαίνουν να το διατυμπανίζουν. Το πιστεύουν απλά. Το συζήτησαν μεταξύ τους και γι’ αυτό θα παλέψουν στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος μπάσκετ της Α1. Χθες μάλιστα λίγο πριν την τελευταία προπόνηση ο τεχνικός της λαρισινής ομάδας, Γιώργος Καλαφατάκης έδωσε την καθιερωμένη του συνέντευξη τύπου, κατά τη διάρκεια της οποίας μίλησε για αρκετά θέματα. Αρχικά ανέφερε: «Είμαι προβληματισμένος με την εικόνα που δείξαμε στο τελευταίο δεκάλεπτο στο ματς με τον Ολυμπιακό. Ευελπιστούμε να δείξουμε μια καλύτερη εικόνα γιατί ο 2ος γύρος είναι πολύ δύσκολος και πρέπει τέτοια παιχνίδια, όπως τα προηγούμενα αλλά και τα δύο επόμενα, να τα εκμεταλλευόμαστε για τα επόμενα που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο για την παραμονή μας».
Στη συνέχεια όμως τόνισε πως: «Οι παίκτες μέσα στην εβδομάδα έκαναν κάτι που με εξέπληξε. Ενώ ξεκινήσαμε να δούμε το βίντεο για τον ΠΑΟΚ, σταμάτησαν και άρχισαν να συζητάνε για τα διάφορα προβλήματα αγωνιστικά. Οι περισσότεροι εξέφρασαν την άποψη πως δεν θέλουν να χάνουν. Είναι θετικό σημάδι για τη συνέχεια».
Για τον ΠΑΟΚ είπε: «Είναι μια ομάδα που θα μας παίξει στη ρακέτα. Θέλει να ξεπληρώσει την ήττα στη Ρόδο και θα κάνει τα πάντα γι’ αυτό. Εμείς θέλουμε να του δημιουργήσουμε όμως πίεση με κάθε τρόπο».
Για την προσθήκη του Αγγελακόπουλου υπογράμμισε: «Είναι ένας παίκτης ομαδικός. Ήδη έφερε κάποιες αλλαγές κυρίως στη διάθεση της ομάδας. Θα δώσει αρκετά και πιστεύω θα μας βοηθήσει σημαντικά».
Όσον αφορά στο μεταγραφικό πλάνο του δεύτερου γύρου ανέφερε: «Δικαιούμαστε δύο αλλαγές. Η μια θα γίνει τώρα. Πρέπει όμως να ήμαστε πολύ προσεκτικοί. Σε πρώτη φάση διώχνουμε τον Μάσι και τον Τόντις και θέλουμε έναν ψηλό. Ελπίζουμε να βρεθεί κάτι καλό». Τέλος για τον Αβράμοφ είπε πως κάθε μέρα γίνεται καλύτερος.
ΑΓΓΕΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: «ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ Ο,ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ»
Την πρώτη εμφάνιση με τη νέα του ομάδα θα κάνει και ο Βασίλης Αγγελακόπουλος στο σημερινό ματς. Μάλιστα εκφράζοντας και την άποψή του γι’ αυτό δήλωσε τα εξής: «Είναι ένα δύσκολο ματς, καθώς ο ΠΑΟΚ προέρχεται από ήττα από τον Κολοσσό και σίγουρα θα παλέψει περισσότερο σ’ αυτό το παιχνίδι. Αυτό θα δυσκολέψει το έργο μας αλλά εμείς από την πλευρά μας θα αγωνιστούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για να πάρουμε ό,τι μπορούμε από αυτό το παιχνίδι».
ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΟΛΩΝ ΣΕ ΑΛΛΑ ΤΡΙΑ ΓΗΠΕΔΑ
Μπορεί η Λάρισα να παίζει στην Πυλαία όμως το μυαλό των Λαρισαίων θα βρίσκεται και σε άλλα τρία γήπεδα. Στα Τρίκαλα παίζει ο ΑΣΤ με το Περιστέρι και ο Γυμναστικός θέλει «διπλό». Στην Καβάλα παίζει η τοπική ομάδα με τον Πανιώνιο και οι περισσότεροι περιμένουν επίσης «διπλό» και τέλος στο Ηλυσιακός - ΑΕΚ το καλύτερο αποτέλεσμα για τη Λάρισα θα ήταν η νίκη της ΑΕΚ.
Ο ΠΑΟΚ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΨΕΙ ΤΙΣ ΠΛΗΓΕΣ ΤΟΥ
Τις πληγές του από την ήττα στη Ρόδο θέλει να γιατρέψει σήμερα ο ΠΑΟΚ στο ματς με τη Λάρισα. Μάλιστα ο τεχνικός του δικεφάλλου του βορρά, Σούλης Μαρκόπουλος μιλώντας για το ματς ανέφερε: «Είναι ένα ματς από αυτά στα οποία ο ΠΑΟΚ δεν έχει κανέναν άλλο στόχο εκτός από τη νίκη. Μετά το άτυχο αποτέλεσμα στην Ρόδο δεν μας επιτρέπεται κανένα άλλο αποτέλεσμα. Ξέρουμε ότι η ομάδα της Λάρισας έχει ένα καλό ρόστερ με καλούς παίκτες. Πιστεύουμε όμως στην ομάδα μας και θεωρούμε ότι θα έχουμε καλή απόδοση με μεγάλη διάρκεια. Με τη βοήθεια του κόσμου θα έρθει το αποτέλεσμα που θέλουμε. Πάντα μία ήττα δημιουργεί αρνητικά συναισθήματα όπως και να έρθει αυτή. Το ότι έχουμε χάσει αρκετά παιχνίδια με τον ίδιο τρόπο, στα τελευταία δηλαδή δευτερόλεπτα, σίγουρα είναι ακόμη χειρότερο για εμάς γιατί οι παίκτες παρότι έκαναν μεγάλη προσπάθεια, στο τέλος δεν δικαιώθηκαν οι κόποι τους. Είναι κάτι όμως το οποίο πιστεύουμε ότι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε και προς αυτή την κατεύθυνση δουλεύουμε».
Δηλώσεις έκανε και ο παίκτης, Παναγιώτης Καυκής που τόνισε: ««Θέλουμε να επιστρέψουμε στις νίκες, να κλείσουμε με ένα θετικό αποτέλεσμα και μία καλή εμφάνιση τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος και για να κάνουμε πρέπει να παίξουμε με συγκέντρωση από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό του αγώνα, να είμαστε καλοί και προσεκτικοί στην άμυνα και να επιβάλλουμε από την αρχή του αγώνα το δικό μας ρυθμό. Δεν είναι εύκολο παιχνίδι, γιατί η Λάρισα παλεύει όλα τα παιχνίδια κι από εμάς εξαρτάται να μην τους δώσουμε το δικαίωμα να πιστέψουν ότι μπορούν να πάρουν κάτι από αυτό τον αγώνα. Ελπίζουμε και περιμένουμε ότι θα έχουμε και τη βοήθεια των φιλάθλων μας, που είναι αλήθεια ότι μας έλειψαν, καθώς έχουμε καιρό να παίξουμε μπροστά στο δικό μας κοινό, που πάντα μας δίνει ώθηση και περισσότερη ενέργεια σε κάθε αγώνα».
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΣΗΜΕΡΑ
ΠΑΟΚ 17.00 ΠΑΟΚ- Γυμναστικός/Ολύμπια Σχινάς-Σώμος-Ταρενίδης (Δροσόπουλος)
Τρικάλων 17.00 Τρίκαλα-Περιστέρι Τανατζής-Ταβουλαρέας-Γεωργιάδης (Μαραμής)
ΟΑΚΑ 17.00 Παναθηναϊκός-Κολοσσός Ρόδου Παπαδημητρίου-Παφίλης-Καλδίρης (Παναγιώτου)
ΣΕΦ 18.50 Ολυμπιακός-Πανελλήνιος Μουζάκης-Παπαπέτρου-Πουρσανίδης Κ. (Κορασίδης)
Αγ.Θωμά 19.00 Μαρούσι-Άρης Χριστοδούλου-Καρακατσούνης-Σταματόπουλος (Σωτηριάδης)
Ιλισίων 19.00 Ηλυσιακός-ΑΕΚ Αναστόπουλος-Αφεντουλίδης-Μητσόπουλος (Μαύρος)
ΑΥΡΙΟ
Καλαμίτσας 16:00 Καβάλα-Πανιώνιος Γκόντας-Μπήτης-Παναγιώτου (Μπακάλης)
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Ολυμπιακός           23
2. Παναθηναϊκός        23
3. Μαρούσι     22
4. Πανελλήνιος           21
5. Άρης           18
6. Περιστέρι    18
7. Κολοσσός Ρόδου 18
8. Πανιώνιος 18
9. ΠΑΟΚ         17
10. ΑΕΚ         15
11. Γυμναστικός/Ολύμπια    15
12. Καβάλα    15
13. Τρίκαλα    15
14. Ηλυσιακός           14
 
ΠΡΟΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΜΑΣΙ
Έρχεται Αμερικάνος σέντερ
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Γυμναστικός/Ολύμπια είναι πολύ κοντά στην απόκτηση Αμερικανού σέντερ. Ο παίκτης θα αντικαταστήσει τον Κρις Μάσι που μπορεί να προσφέρει κάποια πράγματα αγωνιστικά, δημιουργεί άλλης φύσεως προβλήματα στην ομάδα όμως. Δεν αποκλείεται ακόμα και μέσα στο Σαββατοκύριακο να ανακοινωθεί η απόκτησή του αν όλα πάνε καλά.
 
ΕΝΟΣ ΛΕΠΤΟΥ ΣΙΓΗ ΓΙΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΪΤΗ
Τη συμπαράστασή του στους ανθρώπους της Αϊτής, οι οποίοι δοκιμάζονται μετά τον καταστροφικό σεισμό, εξέφρασε ο ΕΣΑΚΕ. Η διοργανώτρια αρχή της Α1 Ανδρών στο μπάσκετ ανακοίνωσε πως σε όλες τις αναμετρήσεις της 13ης αγωνιστικής αυτό το Σαββατοκύριακο θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των ανθρώπων που χάθηκαν στην τραγωδία της Αϊτής.
 
ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΘΕΛΟ ΧΑΝΤΕΡ
Κυνηγάει έναν… κυνηγό
 
Έναν… κυνηγό, τον Οθέλο Χάντερ (Hunter σημαίνει κυνηγός στα ελληνικά) προσπαθεί να φέρει στην Ελλάδα ο Γυμναστικός - Ολύμπια. Η λαρισινή ομάδα έχει κάνει πρόταση στον συγκεκριμένο Αμερικανό και μέχρι αργά χθες το βράδυ θα περίμενε την τελική του απόφαση. Ο Χάντερ είναι γεννημένος το 1986 και έχει ύψος 2.03. Είναι πάουερ φόργουορντ. Πήγε στο Κολέγιο του Χίλσμπορο και μετά πήγε στο πανεπιστήμιο του Οχάιο. Το 2008 ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα πήγε στους Ατλάντα Χοκς. Την πρώτη σεζόν έπαιξε σε 16 ματς με μ.ο. 6 πόντους και 1.5 ριμπάουντ ενώ πέρυσι αγωνίστηκε μόλις σε 4. Μόλις πριν από λίγες ημέρες αποδεσμεύτηκε από τα «Γεράκια» και σκέφτεται πως είναι μια καλή ευκαιρία να έρθει στην Ευρώπη. Φυσικά ακόμα καλύτερο θα είναι για την ομάδα της Λάρισας να έχει έναν τέτοιο παίκτη στο ρόστερ της.
Κ. Γ.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass