ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΡΙΣΙΜΟ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΑΕΛ ΜΕ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ(19:00)

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν σήμερα στο Αλκαζάρ

* Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο 12ος ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΗΣ «ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ» ΤΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΚΟΥ ΚΑΜΠΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΗ ΝΙΚΗ

Δημοσίευση: 23 Ιαν 2010 2:45 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:14
Πολύ κρίσιμο βαθμολογικά παιχνίδι δίνει σήμερα η ΑΕΛ στο στάδιο Αλκαζάρ , όπου στις 7 μ.μ. θα αντιμετωπίσει τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής για τη Σούπερ Λίγκα.
Οι «βυσσινί» μετά και την ήττα στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο Αθηνών, δεν έχουν περιθώρια για απώλειες και κάθε άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης, είναι απαγορευτικό.
Ο κόσμος της ομάδας δικαιολογημένα είναι πολύ στεναχωρημένος, πικραμένος, προβληματισμένος και απογοητευμένος από τη μέχρι τώρα πορεία της ΑΕΛ, που βρίσκεται πολύ κοντά στην επικίνδυνη ζώνη.
Ακόμη και ο πιο απαισιόδοξος φίλαθλος δεν θα περίμενε ίσως ότι η ΑΕΛ μετά από 17 αγωνιστικές, θα έχει συγκομιδή μόλις 18 βαθμών.
Δυστυχώς όμως αυτή είναι η πραγματικότητα και δεν αλλάζει κάτι, ό,τι και αν ειπωθεί.
Αυτό που προέχει πλέον είναι το τι γίνεται από δω και πέρα, για να μην έρθουν τα χειρότερα. Πάνω από όλα είναι η ΑΕΛ.
Οφείλουμε λοιπόν όλοι μας να βοηθήσουμε τη «βασίλισσα» του Θεσσαλικού κάμπου για να ανακάμψει και να κερδίσει το χαμένο έδαφος.
Γι΄αυτό στη σημερινή αναμέτρηση οι φίλαθλοι είναι ανάγκη να παραμερίσουν την πικρία τους και να συμπαρασταθούν από το πρώτο λεπτό μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, στην αγαπημένη μας ομάδα.
Με ζεστό χειροκρότημα και με συνθήματα να παροτρύνουν τους ποδοσφαιριστές, προκειμένου να ξεπεράσουν τους εαυτούς τους και να κατακτήσουν, το πολυπόθητο…τρίποντο.
Σήμερα πρέπει να είμαστε όλοι ενωμένοι, για να κερδηθεί πάση θυσία το παιχνίδι και να αλλάξει η κακή ψυχολογία, που υφίσταται.
Στη…σκακιέρα του σταδίου Αλκαζάρ ο τεχνικός Μαρίνος Ουζουνίδης οφείλει να κάνει τις απαραίτητες κινήσεις, για να οδηγήσει την ομάδα στην επιτυχία.
Αυτούς που θα επιλέξει για την αρχική ενδεκάδα πρέπει να «δαγκώνουν» σίδερα και έχουν την υποχρέωση απέναντι σε αυτό τον υπέροχο κόσμο που θα αψηφήσει το τσουχτερό κρύο για να βρεθεί στο Αλκαζάρ, να του δώσουν τη χαρά της νίκης.
Άλλωστε αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές, αρκετά φέτος στεναχώρησαν τους φιλάθλους και πλέον δεν θα υπάρχουν δικαιολογίες.
Σίγουρα θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι τον Ηρακλή, όμως θα επαναλάβουμε ότι υπάρχει μόνο ένα αποτέλεσμα και αυτό είναι η ΝΙΚΗ.
ΜΕ 20ΑΔΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ
Η ΑΕΛ ολοκλήρωσε χθες την προετοιμασία της με απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις των Δένδρων, μετά το τέλος της οποίας ο Μαρίνος Ουζουνίδης ανακοίνωσε την 20άδα. Στη διάθεση του τεχνικού ηγέτη της ΑΕΛ δεν βρίσκεται ο Σίμιτς (διανύει μετεγχειρητικό στάδιο αποκατάστασης) και Αμπουχατζίρα, ο οποίος επανήλθε σε κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων, αλλά δεν έχει φτάσει ακόμη στον επιθυμητό βαθμό αγωνιστικής ετοιμότητας. 
Πιθανό σχήμα με το οποίο θα ξεκινήσει η ΑΕΛ τον αγώνα, είναι: Βιέρα, Βελάσκο, Κατσιαρός, Μελίσσης, Νταμπίζας, Βενετίδης, Ιγγλέσιας, Κυριακίδης Φλάβιο, Μετίν,Ζέσους.
Θέση πάντως διεκδικούν και ο Ρομέου με τον Τουάμα, καθώς ο κ.Ουζουνίδης δοκίμαζε αριστερό μπακ τον Κατσιαρό και αριστερό χαφ τον Βενετίδη, ενώ σε άλλο σχήμα αριστερό μπακ τον Βενετίδη και αριστερό χαφ τον Τουάμα.
Επίσης, ως αμυντικά χαφ δοκίμαζε τους Κυριακίδη, Ρομέου και Ιγγλέσιας, Κυριακίδη , σε άλλο σχήμα.
Όπως φαίνεται, παίζονται δυο θέσεις και ο τεχνικός των «βυσσινί» θα αποφασίσει πιθανότατα την τελευταία στιγμή, για την ενδεκάδα.
Στην 20άδα είναι και οι: Σέρεμετ, Τριποτσέρης, Ααράμπ, Μπουκουβάλας, Βλασόπουλος, Πούρι, Κάσας.
Ο ΗΡΑΚΛΗΣ
Ολοκληρώθηκε χθες με χαλαρή απογευματινή προπόνηση στη Μίκρα η προετοιμασία των παικτών του Ηρακλή για τη σημερινή αναμέτρηση στο Αλκαζάρ, με την ΑΕΛ.
Λέκι και Σαρακατσάνος δεν ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους και έμειναν εκτός αποστολής, όπως και ο Περπερίδης, ο οποίος είχε ενοχλήσεις στον προσαγωγό και τέθηκε εκτός μάχης. Στους απόντες συγκαταλέγεται και ο Ιάκομπ ο οποίος εκτίει ποινή.
Τα δελτία των Φερνάντεζ και Μάρα εκδόθηκαν και συμπεριλήφθηκαν κανονικά στην αποστολή της ομάδας του Σάββα Κωφίδη, που την αποτελούν 19 ποδοσφαιριστές. Αυτοί είναι: Μπαντής, Φερνάντεζ, Κατσαμπής, Κατσικάς, Παπαζαχαρίας, Γιαννούλης, Ιωαννίδης, Mάρτος, Μιλάνο, Επστάϊν, Τούμα, Μάρα, Παπαστεριανός, Ηλιάδης, Κονέ, Βουτσιάς, Γιάντσης, Βέλλιος, Μπόσνιακ.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ
Ο διαιτητής Αν.Σιδηρόπουλος (Δωδ/σου), ορίσθηκε να διευθύνει τη σημερινή αναμέτρηση μεταξύ της ΑΕΛ και του Ηρακλή, στο στάδιο Αλκαζάρ. Βοηθοί του θα είναι οι Πέτρος Τρύφων (Δράμας) και Δημήτρης Γούκος (Ηπείρου), ενώ ως 4ος διαιτητής ορίσθηκε ο Αλ. Αρετόπουλος (Τρικάλων). Ο κ. Σιδηρόπουλος θα διευθύνει για πρώτη φορά αγώνα της λαρισινής ομάδας.
ΝΤΕΡΜΠΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Το ντέρμπι στη Θεσσαλονίκη μεταξύ του Άρη και του Παναθηναϊκού ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 19ης ημέρας του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκα. Η ομάδα των Αθηνών θέλει τη νίκη για να κάνει ένα ακόμη σημαντικό βήμα προς τη κατάκτηση του τίτλου, αλλά η αποστολή της κόντρα στην ανανεωμένη ομάδα του Εκτορ Ραούλ Κούπερ μόνο εύκολη δεν θα είναι.
Δύσκολη αποστολή θα έχει ο Ολυμπιακός, ο οποίος θα υποδεχθεί στον Πειραιά τον φιλόδοξο ΠΑΟΚ. Με τον Μπάντοβιτς στον πάγκο τους οι πρωταθλητές θέλουν να κάνουν μια νέα αρχή, μετά την απόλυση του Ζίκο, αλλά η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα παλέψει για το θετικό αποτέλεσμα.
Συνοπτικά το αναλυτικό πρόγραμμα με τις τηλεοπτικές μεταδόσεις της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκα έχει ως εξής:
ΣΗΜΕΡΑ
Αστέρας Τρίπολης    -           Πανιώνιος       16:45 ΣΚΑΪ
Εργοτέλης      -           Λεβαδειακός 16:45 ΝOVA
ΑΕΛ    -           Ηρακλής         19:00 ΝOVA
ΑΥΡΙΟ
Ατρόμητος      -           Καβάλα          14:30 ΝOVA
Πανθρακικός -           Ξάνθη 14:30 ΝOVA
Άρης   -           Παναθηναϊκός            16:45 ΝOVA
ΑΕΚ    -           ΠΑΣ Γιάννινα 19:00 ΝOVA
Ολυμπιακός   -           ΠΑΟΚ 19:00 ΝΕΤ
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(Σε 18 αγώνες)
Παναθηναϊκός            37-11 47
Ολυμπιακός   28-10 40
ΠΑΟΚ 23-8    37
Άρης   23-16 31
Αστέρας Τρίπολης    18-16 26
ΑΕΚ    25-25 26
Πανιώνιος       24-21 24
Καβάλα          17-15 24
Ατρόμητος      23-23 23
Εργοτέλης      19-20 22
Ξάνθη 13-17 21
Ηρακλής         22-28 19
ΑΕΛ17-26      18
ΠΑΣ Γιάννινα 16-26 18
Λεβαδειακός17-29    16
Πανθρακικός 9-40    2
ΟΜΙΛΙΑ ΠΗΛΑΔΑΚΗ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ
Χθες το απόγευμα ο πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Κώστας Πηλαδάκης μίλησε στους παίκτες της ομάδας και τους ζήτησε να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό προκειμένου να πάρουν τους τρεις βαθμούς και να ικανοποιήσουν τον φίλαθλο κόσμο της Λάρισας, που όλα τα χρόνια στηρίζει την ΑΕΛ σε καλές και σε δύσκολες στιγμές.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass