ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σλοβένο αμυντικό χαφ φέρνει η ΑΕΛ για έξι μήνες

* ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ ΡΑΝΤΟΣΑΒΛΕΒΙΤΣ

Δημοσίευση: 22 Ιαν 2010 1:46 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:14
Σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες της «Ε» η ΑΕΛ βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση Σλοβένου αμυντικού χαφ διεθνή και μάλιστα οι διαπραγματεύσεις έχουν προχωρήσει σημαντικά και δεν αποκλείεται και σήμερα να ανακοινωθεί η απόκτησή του. Θα αποκτηθεί για έξι μήνες και θα κοστίσει 200.000 ευρώ.
Και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι ο Αλεξάνταρ Ραντοσάβλεβιτς που είναι ελεύθερος και προτάθηκε και στα Γιάννινα (είναι από τους αρχηγούς της εθνικής Σλοβενίας) αλλά λόγω του υψηλού κόστους δεν προχώρησε η μεταγραφή του.
Ο Ραντοσάβλιεβιτς μπορεί ως όνομα να μη θυμίζει πολλά, όμως είναι ένας από τους αρχηγούς της Εθνικής Σλοβενίας, έχει ιταλικό διαβατήριο από τον Αύγουστο του 2002 και πρόσφατα έπαιζε στην Τομ Τομσκ της Ρωσίας. Είναι αρκετά ψηλό κορμί (1,80 ύψος) και είναι ηλικίας 30 ετών (25/4/1979) και παίζει στη θέση του «κόφτη» στην οποία πάσχει η ομάδα.   
Το 1998-1999 έπαιξε στην Triglav Kranj (31 συμμετοχές, 1 γκολ), το 1999-2002 στην Celje (82 συμμετοχές, 21 γκολ), το 2002-2007 στη Shinnik Yaroslavl (70 συμμετοχές, 0 γκολ) και το 2007-2010 στην Tom Tomsk (60 συμμετοχές, 4 γκολ).
Στα πρόσφατα προκριματικά και τα μπαράζ των Μουντιάλ οδήγησε την ομάδα του στα τελικά της Νοτίου Αφρικής έχοντας 7 συμμετοχές, εκ των οποίων οι δύο στα μπαράζ με τη Ρωσία. Φυσικά, αν τελικά υπογράψει, θα έρθει με στόχο τις συμμετοχές για να κληθεί από τον Ομοσπονδιακό τεχνικό της Σλοβενίας στα τελικά του Μουντιάλ.  
ΣΩΤ. ΚΕΛΛΑΣ
 
Περί Ροτέν και Κουζέν
Αυτή τη στιγμή οι δύο μεγάλοι στόχοι της ΑΕΛ είναι ο Γάλλος Ζερόμ Ροτέν και ο Ντανιέλ Κουζέν. Ο πρώτος είναι Γάλλος και αυτή τη στιγμή δηλώνει ότι θέλει να φύγει από τη Ρέιντζερς στην οποία έχει παραχωρηθεί από την Παρί Σεν Ζερμέν ως δανεικός και δεν αποκλείεται να τελειώσει η μεταγραφή του τις επόμενες ώρες ενώ για τον Κουζέν τα νέα είναι ευχάριστα καθώς η εθνική Γκαμπόν αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Κόπα Άφρικα (έπαιξε στη βασική ενδεκάδα στον αγώνα με τη Ζάμπια όπου η ομάδα του έχασε με 2-1) και πλέον αν υπογράψει τότε θα βρίσκεται μέχρι τη Δευτέρα στη Λάρισα.
Στο μεταξύ σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει και άλλος επιθετικός που ενδιαφέρει την ΑΕΛ, η οποία έχει καταθέσει πρόταση για την απόκτησή του αλλά δεν γνωρίζουμε από ποια χώρα είναι και πού παίζει ο παίκτης. Απλά ότι έχει παίξει σε μεγάλη γνωστή ομάδα.
 
Καινοτομία άξια αναφοράς
Η χθεσινή συνέντευξη Τύπου της ΑΕΛ είχε μια καινοτομία άξια αναφοράς καθώς εκτός από τον προπονητή είχε και παίκτη και συγκεκριμένα τον αρχηγό Νίκο Νταμπίζα. Σίγουρα αν συνεχιστεί να έρχονται οι παίκτες στις συνεντεύξεις Τύπου θα είναι καλό καθώς πρέπει να μάθουν και οι παίκτες να είναι επικοινωνιακοί.
 
Μετά τον Ατρόμητο Αθ.
Μετά τον αγώνα με τον Ατρόμητο Αθηνών κανένας παίκτης δεν έκανε δηλώσεις και αυτό δεν είναι ό,τι καλύτερο. Οι παίκτες πρέπει να μιλάνε και στα δύσκολα. Θα ήταν καλό να υπήρχε μία Media Day όπως έχουν καθιερώσει μεγάλα κλαμπ της Ευρώπης για να μπορούν οι εκπρόσωποι του Τύπου και ειδικά του τοπικού να έρχονται σε επαφή με τους ποδοσφαιριστές. Ο κόσμος θέλει να μάθει και τις απόψεις των ποδοσφαιριστών.    
 
Πηλαδάκης εφ’ όλης της ύλης
Σήμερα ο πρόεδρος της ΑΕΛ Κωστής Πηλαδάκης θα δώσει συνέντευξη Τύπου στον τηλεοπτικό σταθμό TRT στις 9.30 μ.μ. στην εκπομπή «Κοντοραμαχίες». Όσοι φίλαθλοι επιθυμούν να στείλουν ερωτήματα μπορούν να τα απευθύνουν μέσω του διαδικτύου στο oticosmosblogspot.com.  
 
Τεστάρεσαι στα δύσκολα
Ο Νίκος Νταμπίζας στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου μιλώντας για τους συμπαίκτες του είπε: «Για μένα σημασία έχει πώς λειτουργούμε σαν ομάδα. Εξάλλου στα δύσκολα φαίνεται και ποιος μπορεί να αντιδράσει και ξεκαθαρίζουν και κάποια πράγματα… Σε αυτές τις δύσκολες καταστάσεις δείχνεις το πόσο δυνατός είσαι, δείχνεις το χαρακτήρα σου. Στα δύσκολα τεστάρεσαι, λοιπόν και όχι στα εύκολα. Αν κάποιοι δεν καταφέρουν να αντέξουν σε αυτές τις δύσκολες στιγμές πολύ απλά δεν μπορούν να έχουν θέση στην ομάδα ή και σε οποιαδήποτε ομάδα».
Μια θέση που σίγουρα αποδίδει δικαιοσύνη καθώς στα δύσκολα φαίνονται οι ικανοί και όχι στα εύκολα.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass