ΣΥΝΕΤΡΙΨΑΝ ΧΘΕΣ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ ΜΕ 4-1

Ακάθεκτοι οι Νέοι της ΕΠΣΛ

ΑΤΥΧΟΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΟΙ ΠΑΙΔΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΘΗΚΑΝ ΣΕ ΗΤΤΑ ΜΕ 2-1

Δημοσίευση: 21 Ιαν 2010 2:17 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:13
Σαν σίφουνας πέρασε και από τη Βέροια η μικτή Νέων της ΕΠΣΛ η οποία υποχρέωσε χθες την αντίστοιχη ομάδα της ΕΠΣ Ημαθίας σε ήττα με 4-1. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Λάρισας πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση, είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού και την υπεροχή των κινήσεων από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης και θα μπορούσε να είχε «καθαρίσει» την υπόθεση νίκη από πολύ νωρίς αφού δημιούργησε σημαντικές ευκαιρίες.
Από την άλλη πλευρά οι Παίδες αν και άξιζαν τη νίκη δυστυχώς για μία ακόμα φορά δεν τα κατάφεραν και έχασαν σημαντικό βαθμολογικό έδαφος με αποτέλεσμα η πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης να είναι πλέον πάρα πολύ δύσκολη.
Αναλυτικά:
Πραγματοποιώντας την καλύτερη φετινή τους εμφάνιση-όπως επισήμανε μετά το παιχνίδι και ο τεχνικός Τάσος Μπεριτζάς-οι Νέοι της ΕΠΣΛ δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλό τους και συνεχίζουν έτσι να φιγουράρουν στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Οι προθέσεις των Λαρισαίων έγιναν φανερές από τα πρώτα κιόλας λεπτά της αναμέτρησης κι έτσι μόλις στο 7’ μετά από πολύ ωραία ενέργεια και σέντρα του Βούζα με αυτογκόλ σημειώθηκε το 0-1. Στο 30’ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι το οποίο εκτέλεσε ο Τσακνάκης ισοφαρίζοντας σε 1-1, όμως η εξέλιξη αυτή δεν χάλασε τα σχέδια των παικτών του Τάσου Μπεριτζά που στο 42’ πήραν ξανά το προβάδισμα στο σκορ όταν μετά από ατομική ενέργεια και σουτ ο Ελευθεριάδης πέτυχε το 1-2.
Το παιχνίδι θα μπορούσε να είχε κριθεί στα πρώτα λεπτά της επανάληψης όμως οι διαδοχικές ευκαιρίες των Λαρισαίων πέρασαν ανεκμετάλλευτες. Χαρακτηριστική ήταν η φάση του 60ου λεπτού όταν το δυνατό σουτ του Βούζα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι. Τελικά στο 74’ ο Αρβανίτης με κεφαλιά μετά από σέντρα του Βούζα ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 1-3, ενώ στο 80’ ο Βούζας με κεφαλιά από κοντά μετά από φάουλ του Γκαμπέτα και πρώτη κεφαλιά του Πάτρα διαμόρφωσε το τελικό 1-4.
«Πρόκειται για μια φουρνιά ποδοσφαιριστών καταπληκτική. Αν θέλουμε να είμαστε μεγάλη ομάδα πρέπει να συνεχίσουμε κατ’ αυτόν τον τρόπο» είπε ο Τάσος Μπεριτζάς αμέσως μετά το παιχνίδι και πρόσθεσε:
«Είμαι ευτυχισμένος που είμαι προπονητής σ’ αυτήν την ομάδα. Κάναμε την καλύτερη εμφάνισή μας παίζοντας ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο. Η νίκη αυτή αποδεικνύει ότι είμαστε μια πολύ καλή ομάδα ίσως η καλύτερη στην Ελλάδα και επιβάλλεται πλέον να το αποδεικνύουμε στο γήπεδο».
ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ: Κύρου, Τηλκερίδης, Λάιος, Γιάτρας, Τσακνάκης, Μαυροδουλάκης (46’ Δημοσθένους), Τσαρτσαρής, Αργυρίου (55’ Ηλιάδης), Παπαδόπουλος, Ζωγράφος (56’ Κοκαλιάρης), Αντωνίου.
ΕΠΣ ΛΑΡΙΣΑΣ: Γούπος, Πάτρας, Καραγκούνης, Περήφανος, Χάμος, Λούγκος, Πρακατές (55’ Γκαμπέτας), Ελευθεριάδης, Παπαϊωάννου (72’ Αρχοντής), Βούζας, Κωστούλας (65’ Αρβανίτης).
ΟΙ ΠΑΙΔΕΣ
Σε πολύ δύσκολη θέση βρίσκεται πλέον η μικτή Παίδων σχετικά με την πρόκρισή της στην επόμενη φάση της διοργάνωσης μετά το χθεσινό αρνητικό αποτέλεσμα.
Η λαρισινή ομάδα ξεκίνησε δυνατά μεταφέροντας το παιχνίδι στην περιοχή του αντιπάλου της όμως οι ευκαιρίες που δημιούργησε πέρασαν ανεκμετάλλευτες.
Αντ’ αυτού οι γηπεδούχοι στο 25’ κατάφεραν να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα με τον Μάνο, εκμεταλλευόμενοι στιγμή ολιγωρίας στην άμυνα των φιλοξενουμένων, ενώ στο 30’ ο Κουκουράκης επιχείρησε μια σέντρα η μπάλα χτύπησε στην πλάτη του Νταή άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα για να γίνει έτσι το 2-0. Οι Λαρισαίοι αντέδρασαν άμεσα και στο 34’ ο Φλέγγας με πλασέ μείωσε σε 2-1.
Στην επανάληψη η ομάδα της Λάρισας πίεσε για την ισοφάριση δημιούργησε νέες ευκαιρίες όμως δεν μπόρεσε να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση.
Μετά το τέλος του αγώνα ο τεχνικός Δημήτρης Τσέτσιλας έκανε λόγο για «αυτοκτονία» τονίζοντας μεταξύ άλλων τα εξής:
«Οι ελπίδες μας για πρόκριση στην επόμενη φάση μειώθηκαν αλλά τίποτα δεν τελείωσε ακόμα. Πρέπει οπωσδήποτε να κάνουμε δύο νίκες και θα δούμε πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα αφού πλέον δεν κρατάμε την τύχη στα χέρια μας».
ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ: Καζίλας, Παναγιωτίδης, Παντόπουλος (50 Μπαξεβάνος), Καλυβιώτης, Πρόιος, Σούκιας (63’ Κωνσταντάκος), Τσίπης (46’ Πασχάλης), Παρσόπουλος, Μάνος, Κουκουράκης, Σούρλας.
ΕΠΣ ΛΑΡΙΣΑΣ: Παπαγιάννης, Νταής (54’ λ.τ. Κρητικός), Κοσμάς, Τηλιόπουλος, Ψωμολιάς, Τζιόλης, Τσιλούλης, Παναγιώτου, Νάκας, Φλέγγας, Τσιαλέμης (40’ Γκαραλιάκος, 70’ Γκαραγκιόζης).
 
ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Ημαθία-Λάρισα: 2-1 (π), 1-4 (ν).
Καρδίτσα-Τρίκαλα: 2-0 (π), 4-0 (ν).
 
ΟΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ
ΝΕΟΙ
Λάρισα           16-3    13
Καρδίτσα        11-9    12
-------------------------------------------------------------
Πιερία 9-8      7
Ημαθία            13-12 6
Τρίκαλα          2-13    2
 
ΠΑΙΔΕΣ
Καρδίτσα        7-9      12
Ημαθία            14-9    10
---------------------------------------------------------------
Λάρισα           8-6      8
Πιερία 12-9    8
Τρίκαλα          8-16    1
 
Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (3/2)
ΕΠΣ Τρικάλων- ΕΠΣ Ημαθίας
ΕΠΣ Πιερίας-ΕΠΣ Καρδίτσας
Ρεπό: ΕΠΣ Λάρισας
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass