ΠΗΛΑΔΑΚΗΣ ΣΕ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗ:

Κάθε παιχνίδι και τελικός

Δημοσίευση: 21 Ιαν 2010 2:18 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:13
Στη Λάρισα βρίσκεται από χθες ο πρόεδρος της ΑΕΛ Κωστής Πηλαδάκης με στόχο να βοηθήσει στη βαθμολογική ανάκαμψη της ομάδας και το πρώτο που έκανε ήταν να δει τα οικονομικά της ομάδας και στη συνέχεια είχε δείπνο εργασίας στη Νέα Πολιτεία (στο μεζεδοπωλείο «Το λεμόνι») με τον προπονητή Μαρίνο Ουζουνίδη και τον χορηγό Γιώργο Ντόντο.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρόεδρος είπε στον προπονητή ότι κάθε παιχνίδι είναι και τελικός και από δω και πέρα η ομάδα πρέπει να παίρνει σε όλα βαθμούς. Και ο πρώτος τελικός θα είναι το Σάββατο με τον Ηρακλή.
Ο Ουζουνίδης συμφώνησε ότι η ομάδα έχει δυνατότητες να πάρει βαθμούς σε όλα τα παιχνίδια.
Επίσης συμφώνησαν ότι πρέπει να τελειώνουν γρήγορα οι μεταγραφές που δεν θα είναι δύο αλλά...τρεις (κάποιος ακόμα παίκτης θα φύγει...).
ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΕΛΛΑΣ
 
 
«Ναι» για τον Ροτέν
Επιβεβαιώθηκε από την ΠΑΕ ΑΕΛ το ενδιαφέρον για την απόκτηση του Γάλλου διεθνή παίκτη Ζερόμ Ροτέν που ανήκει στην Παρί Σεν Ζερμέν. Ο Ροτέν απασχολεί έντονα τους ανθρώπους της λαρισινής ομάδας και αν αποκτηθεί θα αναφερόμαστε σε μια μεγάλη μεταγραφή. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι η ΑΕΛ συμφώνησε με την Παρί Σεν Ζερμέν για τον παίκτη αλλά και με τις απαιτήσεις του μάνατζερ. Αλλά από τη στιγμή που δεν έχουν υπογραφεί τα χαρτιά της μεταγραφής κανείς δε θέλει να μιλήσει με σιγουριά για την ολοκλήρωσή της (υπάρχει και το προηγούμενο του Ολεμπέ που «χάλασε» ενώ ο παίκτης ήταν στη Λάρισα, από παρεξήγηση).    
Οι τελευταίες πληροφορίες ότι τελική απάντηση θα δώσει ο Ροτέν σήμερα το απόγευμα και οι άνθρωποι της ΑΕΛ πιθανότατα θα βρίσκονται σήμερα διαρκώς πάνω από το φαξ της ΠΑΕ.
 
Περί σέντερ φορ
Για την απόκτηση του σέντερ φορ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρώτος στόχος είναι ο Κουζέν που όμως αν προκριθεί η ομάδα του στο Κόπα Άφρικα τότε δύσκολα θα αποκτηθεί καθώς επιθυμία των διοικητικών είναι να έλθει τη Δευτέρα στη Λάρισα. Οι πληροφορίες θέλουν να κινείται η ΠΑΕ ΑΕΛ και γι’ άλλο επιθετικό που αυτή τη στιγμή δεν γνωρίζει κανένας ποιος είναι (ακόμα και τη χώρα που προέρχεται αν και οι συζητήσεις είναι προχωρημένες). Όμως η έκπληξη είναι ότι θα υπάρξει και άλλη μεταγραφή.
Μοναδικό «αγκάθι» αυτή τη στιγμή είναι η μη λύση του συμβολαίου του Μάλαρτζ που απασχολεί έντονα τους ανθρώπους της ΑΕΛ.
 
Το μάδημα της μαργαρίτας
Με το μάδημα της μαργαρίτας μοιάζει το αν ο Πηλαδάκης θα βρεθεί σήμερα στα Δένδρα για να μιλήσει στους παίκτες ή όχι. Το πιο πιθανό είναι να μην πάει και να μιλήσει την παραμονή του αγώνα. Αν πάντως πάει στα Δένδρα δεν θα μιλήσει καθόλου απλά θα δει την προπόνηση της ομάδας. 
 
Ενδιαφέρον για Κάσας
Σύμφωνα με δημοσίευμα αθλητικής ιστοσελίδας της Αργεντινής, η Χιμνάσια Λα Πλάτα ενδιαφέρεται για τον Αργεντινό παίκτη της Α.Ε.Λ. Γκαστόν Κάσας. Από τη λαρισινή ομάδα, όταν της έγινε γνωστή η πληροφορία, είπε ότι δεν της έχει γίνει καμία πρόταση.
 
Στην Κατάνια ο Μάξι Λόπεζ
Στην Ιταλία, και πιο συγκεκριμένα στην Κατάνια, θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μάξι Λόπες που πληροφορίες τον ήθελαν να συζητάει με την Α.Ε.Λ. Ο Αργεντινός επιθετικός, που στο παρελθόν έχει περάσει -χωρίς επιτυχία- από την Μπαρτσελόνα, υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 3,5 χρόνων με το σύλλογο της Σικελίας, που παλεύει για την παραμονή του στην πρώτη κατηγορία του καμπιονάτο. Ο 25χρονος παίκτης ανήκε στη ΦΚ Μόσχας, αλλά αγωνιζόταν δανεικός στη βραζιλιάνικη Γκρέμιο, ενώ είχε βρεθεί και στο μεταγραφικό στόχαστρο της Λάρισας, χωρίς η υπόθεση να έχει αίσιο τέλος.
 
Κουζέν: Θέλω να φύγω από τη Χαλ
Ο Ντανιέλ Κουζέν που αποτελεί διακαή μεταγραφικό στόχο της Α.Ε.Λ. εξέφρασε την επιθυμία να αποχωρήσει από τη Χαλ. Μια ημέρα πριν από τον τελευταίο αγώνα της Γκαμπόν στον Δ’ όμιλο του Κόπα Άφρικα (σ.σ. παίζει σήμερα με τη Ζάμπια), ο αρχηγός του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος δήλωσε στο Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων (DPA) ότι θέλει να συνεχίσει σε άλλη ομάδα την καριέρα του. «Έχω αποφασίσει να φύγω από τη Χαλ. Δεν θέλω να μείνω στο σύλλογο. Θέλω να φύγω, πιθανότατα για άλλο σύλλογο της Αγγλίας, ή να μετακομίσω στη Γαλλία» δήλωσε ο 32χρονος επιθετικός, τον οποίο η Χαλ απέκτησε το 2008 από τη Ρέιντζερς.
Αιτία για την επιθυμία του Κουζέν να αποχωρήσει από τις «τίγρεις» αποτελούν οι κακές σχέσεις του με τον προπονητή της ομάδας, Φιλ Μπράουν. «Εγώ και ο Φιλ Μπράουν, ο προπονητής, δεν έχουμε καλή σχέση και είναι, επομένως, δύσκολο για μένα να μείνω στη Χαλ, επειδή δεν αγωνίζομαι και η σχέση με τον προπονητή δεν είναι καλή.»
Όσον αφορά στον επόμενο σταθμό της καριέρας του, είπε ότι βρίσκεται σε επαφές με συλλόγους, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια πρόταση. Στο παρελθόν ο Κουζέν έχει αγωνιστεί, μεταξύ άλλων, στις Λε Μαν και Λανς.
Μας κάνει εντύπωση ότι δεν υπάρχει καμία αναφορά για το ενδιαφέρον της Α.Ε.Λ. αν και από τη λαρισινή ομάδα επιβεβαίωναν τις συζητήσεις. Δεν ξέρουμε τι να υποθέσουμε.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass