ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ Η ΛΥΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

«Διαζύγιο» Ελασσόνας και Γκάτα

*ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΈΓΙΝΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΑΛΕΞΟΥΛΗ

Δημοσίευση: 20 Ιαν 2010 2:00 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:13
Εξελίξεις σημειώθηκαν χθες στην ομάδα της Π.Σ.Ελασσόνας και αφορούν στο θέμα της τεχνικής ηγεσίας.
Συγκεκριμένα, μετά την ήττα της ομάδας στο Καστράκι συναντήθηκαν οι διοικούντες του σωματείου με τον τεχνικό Χρήστο Γκάτα και αποφασίσθηκε να λυθεί η συνεργασία, όπως και με τον βοηθό του Χρήστο Κότυλη.
Σε ανακοίνωση δε που εκδόθηκε και φαίνεται ότι υπάρχει εκτίμηση στο πρόσωπο του Ελασσονίτη προπονητή ανεξάρτητα από το «διαζύγιο», αναφέρονται τα εξής: «Η Π.Σ. Ελασσόνας ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή κ. Χρήστο Γκάτα και το βοηθό του κ. Χρήστο Κότυλη.
Ευχαριστεί θερμά τον κ. Χρήστο Γκάτα για υπηρεσίες που πρόσφερε δυο χρόνια τώρα και του εύχεται ολόψυχα κάθε προσωπική επιτυχία. Προπονητές με το ήθος του κ. Γκάτα κοσμούν το Λαρισινό ποδόσφαιρο . Δυστυχώς έτσι είναι το ποδόσφαιρο.
Ευχαριστεί επίσης τον κ. Χρήστο Κότυλη για την προσφορά του στην ομάδα και για το έργο που συντέλεσε αυτά τα δυο χρόνια που είναι μαζί μας. Του ευχόμαστε κάθε προσωπική επιτυχία».
Από την πλευρά του, ο Χρήστος Γκάτας με δήλωσή του τονίζει τα εξής: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση, τους συνεργάτες μου και τους ποδοσφαιριστές, στον ενάμιση χρόνο που ήμασταν μαζί και να ευχηθώ η ομάδα να έχει στη συνέχεια ανοδική πορεία, ώστε τα επόμενα χρόνια να τη δούμε σε μεγαλύτερες κατηγορίες, γιατί το αξίζει αυτό η επαρχία της Ελασσόνας.
Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που αγαπά την Π.Σ. Ελασσόνας και στάθηκε δίπλα στην ομάδα».
*Ως πιθανότερος αντικαταστάτης φέρεται να είναι ο Γιάννης Αλεξούλης, με τον οποίο ήρθε σε επαφές η διοίκηση-σύμφωνα με πληροφορίες-και σήμερα ή αύριο αναμένεται να γίνει γνωστό και επίσημα, εάν επέλθει οριστικά συνεργασία με τον παλαίμαχο παίκτη της ΑΕΛ.
ΑΥΡΙΟ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
Εν τω μεταξύ αύριο και ώρα 8 μ.μ. θα γίνει γενική συνέλευση της ΠΣ Ελασσόνας στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου της πόλης. Μοναδικό θέμα συζήτησης θα είναι η ομάδα και καλούνται οι φίλαθλοι να παρευρεθούν στη συνέλευση προκειμένου να εκφράσουν τις απόψεις τους για το καλό του ελασσονίτικου ποδοσφαίρου.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass