ΔΙΟΙΚΗΣΗ - ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΤΗΝ Α.Ε.Λ.

Ενωμένοι για τη νίκη

* ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΤΥΠΟΥ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗ - ΝΤΑΜΠΙΖΑ

Δημοσίευση: 21 Ιαν 2010 2:16 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:13
Του Σωτ. Κέλλα
Προχθές, στα αποδυτήρια της Α.Ε.Λ. υπήρχε μία σύσκεψη μεταξύ του προπονητή και των παικτών,, αλλά και μια δεύτερη όπου οι παίκτες ήταν μόνοι τους και έκαναν την αυτοκριτική τους. Οι παίκτες κατάλαβαν τα λάθη τους (είναι αδικαιολόγητο να δέχεται η ομάδα γκολ από στημένες φάσεις τη στιγμή που υπάρχουν προσωπικά μαρκαρίσματα) και πλέον είναι αποφασισμένοι μαζί με τον προπονητή από το ερχόμενο Σάββατο στον αγώνα με τον Ηρακλή (7 μ.μ.) στο Αλκαζάρ να παρουσιάσουν διαφορετικό πρόσωπο.
Η συνέντευξη Τύπου που αποφασίστηκε να δοθεί σήμερα (1.45 μ.μ.) από τον τεχνικό Μαρίνο Ουζουνίδη και τον αρχηγό Νίκο Νταμπίζα είναι ένα μήνυμα ενότητας και συλλογικής προσπάθειας που γίνεται στο αγωνιστικό τμήμα, ενώ, αν προσθέσουμε και την παρουσία του προέδρου Κωστή Πηλαδάκη που από χθες βρίσκεται στη Λάρισα, καταλαβαίνουμε ότι όλοι μαζί θα προσπαθήσουν να βρουν τι φταίει και η ομάδα να πάρει τη νίκη, που θα σημάνει ένα καινούργιο ξεκίνημα.
Ο κόσμος, παρά την πικρία του από τη μέχρι τώρα άσχημη πορεία της ομάδας, είναι αποφασισμένος να συμπαρασταθεί και να βοηθήσει την ομάδα, ώστε να βγει από το βαθμολογικό αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει.
Χθες, στην προπόνηση που έγινε το πρωί στα Δένδρα, το ευχάριστο ήταν ότι έβγαλε όλο το πρόγραμμα της προπόνησης ο Βενετίδης, που έδειξε ότι μπορεί να τον υπολογίζει ο Ουζουνίδης για τον αγώνα του Σαββάτου, ενώ το δυσάρεστο ήταν η αποχώρηση από την προπόνηση του Τουμέρ Μετίν, που ταλαιπωρείται από χτύπημα στον αγώνα με τον Ατρόμητο την περασμένη Κυριακή. Προς το τέλος της προπόνησης αποχώρησε και ο Ιγγλέσιας. Πάντως, και για τους δύο οι πρώτες ενδείξεις είναι ότι θα αγωνιστούν το Σάββατο, αντίθετα με τον Αμπουχατζίρα που η συμμετοχή του θα αποφασιστεί σήμερα, για να ακριβολογούμε θα τεθεί στη διάθεση του τεχνικού. Για την ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Ουζουνίδης στον αγώνα με τον Ηρακλή δεν αναμένονται πολλές αλλαγές, με εξαίρεση μια πιθανή συμμετοχή του Βενετίδη ως αριστερό χαφ στη θέση του Πουρί, εκτός αν υπάρξει έκπληξη Τουάμα.
Μια θέση στα αμυντικά χαφ διεκδικεί ο Κυριακίδης από τον Ρομέου και τον Ιγγλέσιας.
Περισσότερα για τις προθέσεις του προπονητή θα φανούν στη σημερινή προπόνηση.
ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Η Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ. 1964 ενημερώνει το φίλαθλο κοινό της ότι από χθες τέθηκαν σε διάθεση τα εισιτήρια για την αναμέτρηση της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ, με αντίπαλο την ομάδα του Ηρακλή (Σάββατο 23/01, ώρα 7 μ.μ., στάδιο Αλκαζάρ). Η διάθεση θα γίνεται από το επίσημο κατάστημα της ομάδας «Vissini Store» (Μανωλάκη 1), κατά τις ημέρες και ώρες λειτουργίας των καταστημάτων. Τα εκδοτήρια του σταδίου θα λειτουργήσουν από τις 4.30 μ.μ. της ημέρας του αγώνα.
Οι τιμές των εισιτηρίων ανά θύρα είναι οι εξής:
ΘΥΡEΣ 6-7: 12 ευρώ
ΘΥΡΑ 10 A+B – COSMOTE: 20 ευρώ
ΘΥΡΑ 2 – CARGLASS: 35 ευρώ
ΘΥΡΑ 4 – ΗΛΕΚΤΡΟΡΑΜΑ: 35 ευρώ
ΘΥΡΑ 3 VIP: 65 ευρώ
Γίνεται επίσης γνωστό ότι:
- Διατίθενται παιδικά εισιτήρια στην τιμή των 10 ευρώ για όλες τις θύρες, για παιδιά ηλικίας έως 14 ετών με συνοδό.
Δεδομένης της απόφασης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας να μην επιτρέψει την παράδοση εισιτηρίων στην Π.Α.Ε. Ηρακλής – παρά τη συμφωνία ανταλλαγής μεταξύ των δύο Π.Α.Ε. – κι ενόψει της αναμέτρησης του ερχόμενου Σαββάτου στο στάδιο Αλκαζάρ, αποφασίσθηκαν συμπληρωματικά τα εξής:
- Εισιτήρια της Θύρας 1 θα διατίθενται κανονικά από το «VISSINI STORE» για τους φίλους της Α.Ε.Λ., στην τιμή των 12 ευρώ.
- Συνολικά 1000 εισιτήρια θα σταλούν στα Δημοτικά Σχολεία της πόλης, για να διανεμηθούν στους μαθητές τους.
- Η «Παιδική κερκίδα – ΟΛΥΜΠΟΣ» θα λειτουργήσει κανονικά.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Υπενθυμίζεται ότι όλα τα εισιτήρια θα είναι ονομαστικά, που σημαίνει ότι κάθε φίλαθλος θα πρέπει να προσκομίζει κατά την αγορά του εισιτηρίου, αλλά και κατά την έλευσή του στο γήπεδο, την αστυνομική του ταυτότητα. Υποχρέωση της Π.Α.Ε. είναι να αναγράφει επί του εισιτηρίου ονοματεπώνυμο και ΑΔΤ του κατόχου, διατηρώντας ταυτόχρονα σχετική λίστα την οποία θα διαθέτει αρμοδίως σε κάθε ζήτηση. Ζητείται, λοιπόν, η κατανόηση και η διάθεση συνεργασίας των φιλάθλων, για την αντιμετώπιση της διαδικασίας, την αποφυγή πρόσθετης ταλαιπωρίας όλων και την ορθή εφαρμογή του μέτρου, σύμφωνα με το νόμο και τη σχετική απόφαση της Superleague.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass