ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΧΘΕΣ Ο ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΤΟΥ ΓΑΛΛΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ

Συμφωνία της Α.Ε.Λ. με το Γάλλο Ζερόμ Ροτέν!

* ΘΑ ΠΑΡΕΙ 250.000 ΕΥΡΩ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ * ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ: «ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΕΝΑ ΗΜΙΧΡΟΝΟ» * ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΩΣΤΗΣ ΠΗΛΑΔΑΚΗΣ * ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΤΥΠΟΥ ΘΑ ΔΙΝΕΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΡΧΗΓΟΥΣ

Δημοσίευση: 20 Ιαν 2010 1:56 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:13
Η Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ. βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του αριστερού μέσου της Παρί Σεν Ζερμέν που έπαιζε δανεικός στην αρχή της περιόδου στη Ρέιντζερς, καθώς σύμφωνα με το μάνατζέρ του Φιλίπ Φρελό συμφώνησε με τη λαρισινή ομάδα μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου (θα αποκτηθεί δανεικός) αντί του ποσού των 250.000 ευρώ.
Ο Ροτέν γεννήθηκε στις 31 Μαρτίου 1978 στο Παρίσι, έχει ύψος 1,77 και έχει κερδίσει 4 τίτλους (κύπελλο Μονακό το 2003, δύο κύπελλα με την Παρί Σεν Ζερμέν το 2006 και το 2008) και ένα Κομφεντερέισον καπ το 2003 με την Εθνική Γαλλίας), ενώ έχει φορέσει 13 φορές τη φανέλα της Εθνικής ομάδας της χώρας του (πέτυχε και ένα γκολ).
Ξεκίνησε την επαγγελματική καριέρα του από την Καέν, που αγωνίστηκε από το 1997-2000 (98 παιχνίδια, 11 γκολ) πήγε στην Τρουά από το 2000 - 2002 (46, 4 γκολ) κατόπιν στη Μονακό από το 2002-2004 (82 συμμετοχές, 5 γκολ) και από το 2004 μέχρι σήμερα ανήκει στην Παρί Σεν Ζερμέν, όπου έπαιξε 139 παιχνίδια (10 γκολ). Φέτος ξεκίνησε την καριέρα του ως δανεικός στη σκοτσέζικη Ρέιτζερς, όπου αγωνίστηκε 4 παιχνίδια. Επέστρεψε στην Παρί και τον διεκδικούσε η Σεντ Ετιέν.
Αν η μεταγραφή του ολοκληρωθεί και τυπικά, θα μιλάμε για μια πολύ μεγάλη επιτυχία της Α.Ε.Λ., ενώ ο μάνατζερ τόνισε ότι ο Κωστής Πηλαδάκης έκανε οικονομική υπέρβαση, μια και αν και είχε προταθεί δεν δόθηκαν χρήματα ανάλογα με αυτά του προέδρου της Α.Ε.Λ. από την Καβάλα και τον Άρη.
Ο αντικαταστάτης του Ολεμπέ φαίνεται βρέθηκε σε μία μέρα κι αναφερόμαστε σε έναν παίκτη που έχει σαφώς καλύτερος περγαμηνές από τον Καμερούνιο.
Αυτό το στοιχείο που τον διακρίνει είναι η πολύ καλή εκτέλεση φάουλ, ενώ το 2008 εξέδωσε και την αυτοβιογραφία του.
«ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΕΝΑ ΗΜΙΧΡΟΝΟ»
Ο τεχνικός της Α.Ε.Λ. Μαρίνος Ουζουνίδης, σε μια προσπάθεια να δώσει στους παίκτες να καταλάβουν την κρισιμότητα στην οποία έχει περιέλθει η ομάδα μετά τις δύο συνεχόμενες ήττες από τον Ολυμπιακό και τον Ατρόμητο Αθηνών (με το ίδιο σκορ 2-1), αποφάσισε χθες να μιλήσει στους ποδοσφαιριστές.
Μάλιστα, η ομιλία του ξεκίνησε με πρωτότυπο τρόπο, καθώς άφησε τους παίκτες να περιμένουν περίπου τριάντα λεπτά στα αποδυτήρια και όταν μπήκε μέσα τους είπε την εξής ατάκα που προκάλεσε μεγάλη εντύπωση: «Όπως σας περίμενα εγώ ένα ημίχρονο να παίξετε μπάλα, έτσι και εσείς με περιμένατε σήμερα και καταλαβαίνεται τι σημαίνει η αναμονή και τι εκνευρισμό προκαλεί».
Στη συνέχεια, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο προπονητής μίλησε στους ποδοσφαιριστές και τους είπε: «Τι κάνετε, βλέπετε σε τι κατάσταση έχουμε έλθει. Δεν παίζετε σύμφωνα με την αξίας σας και απογοητεύετε εμένα και τη διοίκηση που σας πληρώνει και δεν νομίζω να υπάρχει παράπονο. Αδικείτε τους εαυτούς σας. Το Σάββατο παίζουμε ένα κρίσιμο παιχνίδι με τον Ηρακλή, που πρέπει πάση θυσία να το κερδίσουμε. Θέλω να σας ρωτήσω ευθέως γιατί μπήκατε φοβισμένοι μέσα στον αγωνιστικό χώρο την Κυριακή, ενώ σας είπα να παίξετε σαν να ήμασταν στο Αλκαζάρ. Το φοβηθήκατε στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Όποιος φοβάται και όποιος αισθάνεται πίεση να έρθει να μου το πει και να μην παίζει στο παιχνίδι. Δεν δικαιολογείται η εικόνα του πρώτου μέρους».
ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ...
Στη συνέχεια, οι πληροφορίες θέλουν να υπήρξε συζήτηση μεταξύ των ποδοσφαιριστών για να βρουν τα αίτια της άσχημης αγωνιστικής κατάστασης της ομάδας. Περισσότερο μίλησαν οι τρεις αρχηγοί, ο Βενετίδης, ο Μετίν και ο Νταμπίζας και όλοι παρότρυναν τους υπόλοιπους να είναι μια γροθιά για το καλό της ομάδας. Παράλληλα είπαν όλοι μαζί ότι φταίνε για τα δύο γκολ που δέχθηκαν από στημένες φάσεις στον αγώνα με τον Ατρόμητο Αθηνών και είπαν ότι πρέπει να είναι πιο υπεύθυνοι.
Μετά το τέλος της ομιλίας έγινε προπόνηση στη οποία πήραν μέρος οι παίκτες που δεν αγωνίστηκαν με τον Ατρόμητο Αθ., ενώ οι υπόλοιποι έκαναν γυμναστήριο. Στο μεταξύ ο Βενετίδης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Αμπουχατζίρα σήμερα θα φανεί αν μπορεί να ενισχύσει την Α.Ε.Λ. στον αγώνα του Σαββάτου με τον Ηρακλή.
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ
Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες, από την Πέμπτη θα γίνονται εκ νέου οι συνεντεύξεις Τύπου του τεχνικού Μαρίνου Ουζουνίδη, όπου θα υπάρχει και μια διαφοροποίηση, καθώς σ’ αυτές θα συμμετέχει κι ένας αρχηγός της ομάδας. Και αύριο στη συνέντευξη Τύπου οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα δώσει το «παρών» ο Νταμπίζας, που ήταν ο καλύτερος παίκτης στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο Αθηνών.
Ο ΠΗΛΑΔΑΚΗΣ ΣΤΑ... ΔΕΝΔΡΑ
Σήμερα αναμένεται στη Λάρισα και πρόεδρος της Α.Ε.Λ. Κωστής Πηλαδάκης, όπου αναμένεται να θέσει και αυτός προ των ευθυνών τους τούς παίκτες της ομάδας και πληροφορίες τον θέλουν να είναι στις προπονήσεις στα Δένδρα τις δύο τελευταίες μέρες. Άλλωστε, όταν δεν πάει καλά η ομάδα είναι φυσιολογικό να βρίσκεται κοντά στην ομάδα, καθώς η κατάσταση αυτή τη στιγμή πρέπει να αντιστραφεί.
Η ΠΟΙΝΗ ΤΟΥ ΚΑΤΣΙΑΡΟΥ
Ο τεχνικός της Α.Ε.Λ. Μαρίνος Ουζουνίδης αποφάσισε ο Παναγιώτης Κατσιαρός να εκτίσει την ποινή του από τη συμπλήρωση των τεσσάρων κίτρινων καρτών στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό.
ΣΕ ΑΠΟΛΟΓΙΑ Η Α.Ε.Λ.
Δέκα από τις 16 Π.Α.Ε. της Σούπερ Λίγκα και ανάμεσά τους η Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ. κλήθηκαν σε απολογία από το πρωτοβάθμιο πειθαρχικό όργανο της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος για την ερχόμενη Πέμπτη (13:00). Πρόκειται συνολικά για τις Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ., Άρης, Ατρόμητος, Ηρακλής, Λάρισα, Καβάλα, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Π.Α.Ο.Κ. και Π.Α.Σ. Γιάννινα, λόγω παραβάσεων που προκύπτουν από τη συμπεριφορά και τα υβριστικά συνθήματα των οπαδών τους.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass