ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΑΓΓΕΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ «Ε»

Όλοι ενωμένοι για την παραμονή...

ΕΚΤΟΣ Ο ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ

Δημοσίευση: 20 Ιαν 2010 1:57 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:13
Το Κλειστό το ξέρει απ’ έξω και ανακατωτά. Έτσι και αλλιώς έχει φορέσει τις φανέλες όλων των λαρισινών ομάδων που έχουν παίξει στην Α1 Εθνική κατηγορία (ΓΣΛ, Ολύμπια, ΑΕΛ ΓΣ και τώρα με τον Γυμναστικό/Ολύμπια). Γι’ αυτό και δεν αντιμετωπίζει το παραμικρό πρόβλημα με την προσαρμογή του στην ομάδα. Ο Βασίλης Αγγελακόπουλος ήδη από τις δύο πρώτες προπονήσεις δείχνει πως μπορεί να βοηθήσει τη νέα του ομάδα σημαντικά και μάλιστα από το εκτός έδρας ματς του Σαββάτου κόντρα στον ΠΑΟΚ.
«Φυσικά και είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στη Λάρισα να αγωνιστώ» δήλωσε στην «Ε» ο 31χρονος παίκτης και συνέχισε: «Έχω αγωνιστεί σε όλες τις ομάδες της πόλης και είναι τιμή μου που θα παίξω και σε αυτήν. Είναι μια ομάδα που εκπροσωπεί όλο το λαρισινό μπάσκετ και πρέπει να είμαστε πλέον όλοι ενωμένοι για την παραμονή. Εμείς οι παίκτες, η διοίκηση και φυσικά ο κόσμος που δίνει δυναμικό «παρών» φέτος».
* Τι να περιμένουμε από εσένα σε αυτό το διάστημα;
- Το μόνο που θέλω εγώ είναι να μπω γρήγορα στο κλίμα της ομάδας. Θα πρέπει να δουλέψω περισσότερο από τον καθένα για να μπορέσω να προσφέρω αυτά που θέλω και πρέπει. Έμεινα εκτός για κάποιο διάστημα και πρέπει να ανακτήσω το χαμένο έδαφος.
ΧΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΟΚ Ο ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ
Ούτε το ματς με τον ΠΑΟΚ προλαβαίνει ο Γιάννης Παπαχρήστος. Το πρόβλημά του με τον αυχένα του είναι μυικό και δεν πρέπει να το ρισκάρει για μερικές ημέρες. Έτσι εκτιμήθηκε από το ιατρικό τιμ της ομάδας να μείνει εκτός και από το ματς του Σαββάτου για να μην προκληθεί μεγαλύτερη ζημιά.
Στην αποστολή για τη Θεσσαλονίκη δεν θα συμπεριληφθεί σίγουρα ο Τόντιτς. Ο παίκτης αποτελεί ουσιαστικά παρελθόν από τον Γυμναστικό/Ολύμπια και σκέψη του προπονητή, Γιώργου Καλαφατάκη είναι πως αφού αποτελεί ξένο σώμα να μην συμμετέχει στις δραστηριότητες της ομάδας.
Στην πόρτα της εξόδου όπως όλα δείχνουν είναι και ο Μάσι. Οι άνθρωποι της λαρισινής ομάδας ήδη ψάχνουν τους αντικαταστάτες τους.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass