ΗΤΑΝ ΣΤΟΝ ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΟ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΛΑΜΙΑ

Ο καλύτερος φετινός Τύρναβος …

* ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΘΕΙ ΕΝΑΣ ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ

Δημοσίευση: 19 Ιαν 2010 2:37 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:13
Ο καλύτερος φετινός Τύρναβος αγωνίστηκε προχθές κόντρα στη Λαμία, όμως δεν κατάφερε να συνδυάσει την πολύ καλή εμφάνιση και με νικηφόρο αποτέλεσμα, που θα έδινε αέρα εννέα βαθμών, στον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος.
Το τελικό 1-1 μετρίασε κάπως τη χαρά, αλλά σίγουρα με τέτοια εικόνα, κανείς δεν πρέπει να αποχώρησε δυσαρεστημένος από το δημοτικό στάδιο της πόλης.
Στο τέλος της αναμέτρησης πήγαν στα αποδυτήρια ο δήμαρχος Τυρνάβου Χρήστος Κιτσίδης και ο πρόεδρος του σωματείου Βασίλης Μπρέζας, οι οποίοι συνεχάρησαν τον τεχνικό Μιχάλη Ζιώγα, για τη μεγάλη προσπάθεια των παικτών και το ωραίο ποδόσφαιρο που έπαιξαν κατά διαστήματα.
Από την πλευρά του ο παλαίμαχος παίκτης της ΑΕΛ, τόνισε τα εξής: «Κοντεύω να…τρελαθώ και ακόμη δεν μπορώ να πιστέψω, ότι δεν κερδίσαμε το παιχνίδι.
Είμαι πολύ ευχαριστημένος λοιπόν από τα παιδιά, που τα έδωσαν όλα και στεναχωριέμαι γιατί άξιζαν να πάρουν τους τρεις βαθμούς.
Δεν το κρύβω ότι χαιρόμουν που έβλεπα την ομάδα να αναπτύσσεται περίφημα και να δημιουργεί πολλές ευκαιρίες για γκολ, αλλά λυπάμαι από την άλλη διότι δεν πήραμε το τρίποντο που θα μας έδινε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, για τη συνέχεια στη Δ΄ Εθνική.
Διαπίστωσα λοιπόν με ικανοποίηση ότι η ομάδα έχει τρομερές   δυνάμεις και αυτό φάνηκε μετά το 70΄, όπου συνεχώς ανέβαινε η απόδοσή μας.
Ολοκληρώνοντας, θα ήθελα να ευχαριστήσω και τον κόσμο, που μας συμπαραστάθηκε παρά το τσουχτερό κρύο που επικρατούσε.
Έδειξε ότι θα μας βοηθήσει σημαντικά και περιμένουμε στον δεύτερο γύρο , να γίνει αρωγός στις προσπάθειές μας».
ΣΚΟΡΑΡΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ
Ο Τύρναβος 2005 που βρίσκεται στην κορυφή του 4ου ομίλου της Δ΄ Εθνικής κατηγορίας, είναι η μοναδική αήττητη ομάδα του πρωταθλήματος, καθώς έχει 10 νίκες και 4 ισοπαλίες, στο ενεργητικό του.
Παράλληλα, η ομάδα σκοράρει περισσότερο εκτός έδρας όπου έχει σημειώσει 17 τέρματα, ενώ εντός πέτυχε 11 γκολ(συνολικά βρήκε…δίχτυα 28 φορές).
Και αυτό ενδεχομένως να οφείλεται στο ότι οι ομάδες που έρχονται στον Τύρναβο παίζουν κλειστά στην άμυνά τους, ενώ εκτός έδρας οι επιθετικοί παίκτες του τυρναβίτικου συγκροτήματος βρίσκουν πιο εύκολα διαδρόμους και διεισδύουν στην περιοχή των αντιπάλων τους.
ΑΝΑΓΚΑΙΑ Η ΕΝΙΣΥΧΣΗ
Εκτίμησή μας είναι ότι η ομάδα χρειάζεται να ενισχυθεί με ένα σέντερ φορ, ο οποίος θα βοηθήσει παράλληλα και τους άλλους μεσοεπιθετικούς να απελευθερωθούν και να δημιουργήσουν τις κατάλληλες προϋποθέσεις , προκειμένου να σκοράρει πιο εύκολα στα σημαντικά παιχνίδια του δευτέρου γύρου που θα ακολουθήσουν.
Ακούστηκε για επιθετικό το όνομα του Στέλιου Τσιαντούλη, με τον οποίο υπήρξαν κάποιες διερευνητικές επαφές, όμως οι συζητήσεις δεν προχώρησαν.
Και ο ίδιος ο παίκτης έχει θετικές προθέσεις από ότι γνωρίζουμε και αναμένει να υπάρξει επίσημο ενδιαφέρον, για να συζητήσει το ενδεχόμενο μεταγραφής του στο σωματείο του Τυρνάβου, που έχει ως μοναδικό στόχο από την αρχή της περιόδου την άνοδο, στη Γ΄ Εθνική κατηγορία...
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass