ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΗ ΛΑΡΙΣΙΝΗ ΟΜΑΔΑ

Επιστροφή Αγγελακόπουλου

* ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝΤΙΤΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ...ΜΑΣΙ

Δημοσίευση: 19 Ιαν 2010 2:37 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:13
Πριν αλέκτωρ λαλήσει η «Ε.τ.Δ.» δικαιώθηκε καθώς χθες ο Λαρισαίος Βασίλης Αγγελακόπουλος υπέγραψε συμφωνία για τρεις μήνες με τον Γυμναστικο/Ολύμπια αφού στόχος της διοίκησης είναι να ενισχύσει τη λαρισινή ομάδα και θεώρησε ότι η επιστροφή του Λαρισαίου παίκτη θα δυναμώσει την ομάδα σε μια θέση που υπάρχει πρόβλημα καθώς ο Τόντιτς είναι κατώτερος του αναμενόμενου.
Ο Αγγελακόπουλος γεννήθηκε στις 24 Αυγούστου 1979 και στο παρελθόν αγωνίστηκε στην Ολύμπια, στον Γυμναστικό, στο Αιγάλεω και στην Καβάλα. Την περσινή χρονιά στην Καβάλα είχε 26 συμμετοχές και πέτυχε 97 πόντους με ποσοστά ευστοχίας 80% στις βολές (16/20), 42% στα δίποντα (21/50) και 38% στα τρίποντα (13/34). Πήρε 56 ριμπάουντ και έκανε 9 κλεψίματα.
Την πρώτη του εμφάνιση ο Αγγελακόπουλος με τη νέα του ομάδα θα την κάνει στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.
Όμως σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν σκέψεις και για άλλες αλλαγές στην ομάδα καθώς στη διοίκηση προσανατολίζονται αν αλλάξουν τον Τόντις με σέντερ κοινοτικό (μάλλον έχει βρεθεί) ενώ υπάρχει περίπτωση να αντικατασταθεί και ο Μάσι.
Στο μεταξύ αργά χθες το βράδυ διέρρευσε η πληροφορία ότι ο μάνατζερ του Άντονι Γκράντι που είναι Λαρισαίος συζήτησε με τους ανθρώπους της διοίκησης για να έρθει ο παίκτης στη Λάρισα! Κάτι που αν συμβεί θα πάρει τη θέση του Ντέιβιντ Γκριν και θα αλλάξει τα δεδομένα μια και ο Γκράντι αποτελεί έναν παίκτη που βλέπει το καλάθι σαν... «κουβά» (δύο χρόνια πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα της Α1 εθνικής). Βέβαια αυτό το σενάριο μοιάζει με όνειρο αλλά υπάρχει και ένα δεδομένο ότι μπορούν να δοθούν χρήματα για λίγο διάστημα σε ένα τέτοιο παίκτη που μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες από τη στιγμή που υπάρχει σημείο επαφής.
Στο μεταξύ αυτό που κάνει εντύπωση είναι ότι για πρώτη φορά υπάρχει μεγάλη συσπείρωση στον κόσμο κάτι που δημιουργεί και δυναμική σωτηρίας για την ομάδα.
ΜΟΝΙΜΑ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ
Η Λάρισα, στο μπάσκετ πάντα, θέλει τον Γερμανό της. Ο Στέφεν Αριγκμπάμπου, ο Σβεν Σούλτσε και τώρα ο Ντεμόν Γκριν. Τι κοινό έχουν οι τρεις παίκτες; Είναι Γερμανοί και διεθνείς με σπουδαία καριέρα. Και οι τρεις έχουν αγωνιστεί με τη φανέλα της Ολύμπιας (την τελευταία χρονιά αναφερόμαστε στον Γυμναστικό/Ολύμπια) έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο. Ο τελευταίος που έφτασε στον κάμπο είναι ο 30άχρονος γκαρντ ο οποίος είναι και ο ηγέτης της ομάδας του Γιώργου Καλαφατάκη. Ο Γκριν μίλησε στο Superbasket.gr για την προσπάθεια που κάνουν οι Λαρισαίοι να μείνουν στην κατηγορία, για το ελληνικό πρωτάθλημα, το φίλο του Ντιρκ Νοβίτσκι και την Εθνική Ελλάδας…
«Ο στόχος είναι να μείνουμε στην κατηγορία, αλλά δεν θα είναι εύκολο. Πρέπει να κερδίσουμε τα παιχνίδια με Τρίκαλα, Ηλυσιακό και Καβάλα, αν θέλουμε να μείνουμε στην κατηγορία κι αυτό εύκολο δεν θα είναι. Νομίζω ότι οι ομάδες που παλεύουν για την κατηγορία έχουν πάνω, κάτω τις ίδιες πιθανότητες. Αυτό που θα μετρήσει είναι το ποιος το θέλει ποιο πολύ και θα είναι καλύτερα προετοιμασμένος στα μεταξύ μας παιχνίδια», σχολιάζει ο Γερμανός και στη συνέχεια αναφέρεται στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: «Ο Ολυμπιακός είναι σπουδαία ομάδα. Δεν περιμέναμε πολλά από το συγκεκριμένο παιχνίδι, αλλά θα μπορούσαμε να παίξουμε καλύτερα. Δεν υπάρχουν πολλά να πω για τον Ολυμπιακό. Τα ονόματα μιλάνε από μονά τους».
Ο Γκριν δηλώνει ικανοποιημένος από την επιλογή του να δεχθεί την πρόταση του Γ.Σ. Ολύμπια: «Μου αρέσει πολύ η Λάρισα, αλλά σίγουρα δεν είναι εύκολο να αγωνίζεσαι σε μια ομάδα που κάθε μέρα δίνει μάχη επιβίωσης» και φαντάζεται τον εαυτό του για πολλά ακόμα χρόνια στο ελληνικό πρωτάθλημα: «Θα ήθελα να μείνω κι αλλά χρόνια στο ελληνικό πρωτάθλημα. Γιατί όχι εδώ στη Λάρισα; Μακάρι να τα καταφέρουμε. Μου αρέσει πολύ το ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά δεν σκέφτομαι τόσο μακριά. Αυτό που έχω στο μυαλό μου είναι το πώς θα μείνει η ομάδα στην κατηγορία».
Πέρσι το καλοκαίρι, η απουσία του ήταν ένα μεγάλο πλήγμα για όλη τη διοργάνωση. Ο Ντιρκ Νοβίτσκι δεν βρέθηκε στα γήπεδα της Πολωνίας και η Εθνική Γερμανίας δεν είχε την καλύτερη παρουσία. Το μεγάλο ερώτημα είναι το αν ο σούπερ σταρ των Ντάλας Μάβερικς θα βρεθεί στην Τουρκία; «Όλη η Γερμανία θέλει τον Ντιρκ στην Εθνική και ο ίδιος το θέλει πολύ, αλλά δεν είναι μόνο δική του απόφαση. Τα πάντα εξαρτώνται από το Νταλας. Ακόμα κι αν δεν έρθει εμείς πρέπει να δώσουμε ότι έχουμε για την Εθνική».
Όσο για τη Εθνική Ελλάδας; «Η ελληνική ομάδα είναι πάντα ανάμεσα στα φαβορί για τα μετάλλια κι έτσι θα είναι και στην Τουρκία. Σε τέτοιες διοργανώσεις όμως που υπάρχουν νοκ αουτ παιχνίδια όλα είναι ανοιχτά».
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass