ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ

Ο Αργυρούλης επέστρεψε στον Απόλλωνα

* Δ. ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ: «Είναι φίλος μας και θα βοηθήσει»

Δημοσίευση: 19 Ιαν 2010 2:36 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:13
Μια ευχάριστη εξέλιξη σημειώθηκε χθες στην ομάδα του Απόλλωνα Λάρισας και αφορά στο θέμα της τεχνικής ηγεσίας.
Συγκεκριμένα, ο προπονητής Νίκος Αργυρούλης ξεπέρασε ένα προσωπικό πρόβλημα που αντιμετώπισε και έθεσε τον εαυτό του στην διάθεση της διοίκησης, για να βοηθήσει το ιστορικό σωματείο της Φιλιππούπολης.
Χθες συναντήθηκαν στα γραφεία της επιχείρησης του προέδρου και μετά από συζήτηση που είχαν οι δυο τους, έδωσαν τα χέρια και από σήμερα ανοίγει μια νέα σελίδα.
Σε δηλώσεις δε που έκανε ο πρόεδρος του Απόλλωνα Δημήτρης Καρβούνης, επισήμανε τα εξής: «Με ικανοποίηση δέχθηκα την επιθυμία του Νίκου Αργυρούλη να επιστρέψει στον Απόλλωνα, μια ομάδα όπου υπάρχουν όλα τα εχέγγυα για να δουλέψει και να προσφέρει, με την τεράστια εμπειρία που έχει.
Όταν αποχώρησε ήμουν ξεκάθαρος στις δηλώσεις μου ότι η πόρτα παραμένει ανοικτή, γιατί τον γνωρίζω πολύ καλά και ήλπιζα ότι θα έρθει και πάλι για να βοηθήσει.
Πάνω από όλα είναι φίλος μας και πιστεύω ότι θα βοηθήσει σε συνεργασία με τον Γιώργο Κεραμάρη, ώστε ο Απόλλωνας στον δεύτερο γύρο να έχει μια αξιόλογη πορεία και να φτάσει όσο το δυνατόν ψηλότερα».
Χθες ο Νίκος Αργυρούλης που παρακολούθησε το ματς με τον Πύρασο Νέας Αγχιάλου πήγε στη Φιλιππούπολη και μίλησε στους παίκτες στα αποδυτήρια.
Σήμερα θα πιάσει δουλειά με στόχο η ομάδα να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα, στην πρεμιέρα του δευτέρου γύρου στην Λαμία, την ερχόμενη Κυριακή.
Το κλίμα βέβαια έχει αλλάξει και υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία ότι η ομάδα θα καταφέρει στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος της Δ΄Εθνικής, να συγκεντρώσει αρκετούς βαθμούς και να γίνεται καλύτερη, από παιχνίδι σε παιχνίδι.
Φυσικά τόσο η διοίκηση όσο και ο Νίκος Αργυρούλης με τον Γιώργο Κεραμάρη, θα χαρούν ιδιαίτερα όταν κάποια από τα νεαρά παιδιά κάνουν ένα βήμα παραπάνω στην καριέρα τους.
Κάτι που επιτυγχάνεται με σκληρή δουλειά, πειθαρχία και το κυριότερο υπομονή.
Σε όλα τα παραπάνω χρειάζεται και η στήριξη από τους φιλάθλους, γιατί ο Απόλλωνας θέλει και τον κόσμο στο πλευρό του, ώστε όλοι μαζί να συνεισφέρουν προκειμένου η ομάδα να κάνει βήματα προόδου.
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass