ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ Η ΑΕΛ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

Συσπείρωση και ενότητα

*ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Δημοσίευση: 19 Ιαν 2010 2:36 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:13
Η ήττα από τον Ατρόμητο Αθηνών προχθές στο Περιστέρι με 2-1 έφερε την ΑΕΛ σε ακόμα δυσχερέστερη θέση μια και βρίσκεται καθηλωμένη στη ζώνη του υποβιβασμού κάτι που έχει δημιουργήσει πολλές γκρίνιες στις τάξεις των φιλάθλων αλλά και μεγάλη πίεση στους ποδοσφαιριστές.
Η ήττα από τον Ατρόμητο και κυρίως η παθητική εμφάνιση που υπήρχε στο πρώτο μέρος δημιούργησε απορίες για τις δυνατότητες της ομάδας ενώ εντύπωση έκανε το γεγονός ότι στο δεύτερο μέρος η εμφάνιση ήταν πολύ καλύτερη . Και κάνει πραγματικά εντύπωση που στο πρώτο μέρος στα τρία τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια των «βυσσινί» (με Λεβαδειακό, Ολυμπιακό. Ατρόμητο Αθ.) η ΑΕΛ έχει εικόνα παιδικής χαράς και στο δεύτερο σοβαρής ομάδας. Και αυτά τα δύο πρόσωπα προβληματίζουν τον κόσμο αλλά και τη διοίκηση της ΑΕΛ . Μάλιστα σε κάποιες βολές κατά του Ουζουνίδη, του τεχνικού, η απάντηση όλων από την ΠΑΕ ΑΕΛ είναι πως δεν μπορεί στο πρώτο μέρος που δεν παίζει καλά η ομάδα να είναι κακός ο Ουζουνίδης και στο δεύτερο που παίζουν καλά οι «βυσσινί» καλός.
Προχθές μάλιστα μάθαμε από τους ποδοσφαιριστές ότι πριν τον αγώνα τους είπε να μπούνε και να παίξουν επιθετικά σαν να παίζουν στην έδρα τους. Τους είπε να μην φοβηθούν τον Ατρόμητο Αθηνών και να τα δώσουν όλα από την αρχή. Αντί αυτού η εικόνα που αντικρίσαμε ήταν η χειρότερη ΑΕΛ των τελευταίων αγώνων που ακόμα και με αυτή την εμφάνιση ο Ατρόμητος πέρασε τη σέντρα τρεις φορές και έβαλε γκολ από στημένη φάση.
Η ομάδα είχε και την κακοτυχία στο δεύτερο ημίχρονο πάλι να δεχθεί γκολ από στημένη φάση δηλαδή σε φάση που όλοι οι παίκτες έχουν προσωπικά μαρκαρίσματα. Αυτό που μας έκανε εντύπωση ήταν η αδιαφορία ορισμένων παικτών και αναφερόμαστε σε κάποιους που δεν τα δίνουν όλα μέσα στον αγωνιστικό χώρο.
Αυτό που πίκρανε όλους είναι ότι η ομάδα έχασε από ένα αντίπαλο που δεν έδειξε τίποτα, πέρασε ελάχιστες φορές τη σέντρα και πέτυχε τέρματα από στημένες φάσεις.
Το μήνυμα που στέλνουν οι άνθρωποι των «βυσσινί» είναι ότι αυτή τη στιγμή δεν χρειάζεται κριτική αλλά συσπείρωση και ενότητα για να ξεπερασθεί η κρίση.
 Μάλιστα ο πρόεδρος Κωστής Πηλαδάκης που είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ουζουνίδη του είπε ότι θα πάρει αναγκαία μέτρα για την ομάδα καθώς αναγνωρίζει το έργο του και την εργατικότητά του και θα έρθει στη Λάρισα σήμερα ή αύριο για να μιλήσει με τους ποδοσφαιριστές.
ΧΑΛΑΣΕ ΤΟΥ ΟΛΕΜΠΕ
Στο μεταξύ η ΠΑΕ ΑΕΛ για να προλάβει τυχόν κρούσματα μεγαλύτερης αδιαφορίας πήρε απόφαση να χαλάσει τη μεταγραφή του Καμερούνιου Σάλομον Ολεμπέ. Ο λόγος είναι η συμπεριφορά του παίκτη που δυσαρεστήθηκε όταν υποβλήθηκε σε περαιτέρω ιατρικές εξετάσεις ενώ το «ποτήρι» ξεχείλισε όταν πήγε το Σαββατοκύριακο στην Τουρκία ενώ του είπαν από την ΠΑΕ ΑΕΛ να πάει στην Αθήνα για να εγκλιματιστεί με την ομάδα. Ενώ χθες που επέστρεψε στην Ελλάδα νόμιζε ότι του έκαναν πλάκα όταν του ζήτησαν να πάει με τρένο από την Αθήνα στη Λάρισα για να μην ταλαιπωρηθεί επειδή οι δρόμοι είναι κλειστοί από τους αγρότες. Πλέον η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ σε συνεργασία με τον Μαρίνο Ουζουνίδη θα στραφεί σε απόκτηση άλλου αριστερού χαφ ενώ πάντα υπάρχει ενδιαφέρον και για την απόκτηση επιθετικού με προτεραιότητα τον Κουζέν που έχει υποχρεώσεις με την εθνική Γκαμπόν.
Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ
Χωρίς τον τεχνικό Μαρίνο Ουζουνίδη που προσβλήθηκε από ίωση έγινε η χθεσινή προπόνηση της ΑΕΛ στην οποία πήραν μέρος όλοι οι παίκτες και αυτή έγινε υπό τις οδηγίες του συνεργάτη του Ουζουνίδη, Καραγιάννη και του γυμναστή Χρήστου Μουρίκη.
Σήμερα η προπόνηση θα γίνει στις 11 το πρωί ενώ ο Κατσιαρός συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και θα εκτίσει πιθανότατα την ποινή της μιας αγωνιστικής με τον Πανθρακικό.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass