ΤΗ ΔΙΕΚΟΨΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΣ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ!

Ένταση και νεύρα στην προπόνηση της ΑΕΛ

* ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΟΛΕΜΠΕ * ΔΑΝΕΙΚΟΣ Ο ΝΤΕΛΣΟΝ

Δημοσίευση: 16 Ιαν 2010 1:52 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:11
Η χθεσινή προπόνηση της ΑΕΛ και λίγες ώρες πριν το κρίσιμο αυριανό παιχνίδι στις 2.30 μ.μ. στο Περιστέρι με αντίπαλο τον Ατρόμητο Αθηνών στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής ημέρας είχε άδοξο τέλος καθώς όταν ο τεχνικός της ομάδας Μαρίνος Ουζουνίδης διαπίστωσε ότι οι παίκτες δεν μάρκαραν σταμάτησε την προπόνηση (το περιστατικό έγινε προς το τέλος της) και τους μάζεψε σε μία γωνία και τους μίλησε λέγοντας: «Δεν έχετε καταλάβει πόσο σημαντικό είναι το παιχνίδι που παίζεται... Πόσο νωθροί είστε, ξυπνήστε επιτέλους... Ξεχνάτε φαίνεται σε ποια θέση είμαστε και ότι έχουμε 18 βαθμούς».
Μάλιστα πριν διαπιστώσει τη νωχελικότητα στην προπόνηση νωρίτερα υπήρξε και μιας μικρής έντασης λογομαχία μεταξύ του Τουμέρ Μετίν και του Ρομέου όταν ο πρώτος ζήτησε την μπάλα κατά τη διάρκεια του διπλού και ο δεύτερος αντέδρασε αλλά το συγκεκριμένο συμβάν δεν πήρε μεγάλη έκταση όμως προϊδέαζε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά στην προπόνηση.
Κατά τη διάρκεια του διπλού για μια ακόμα φορά ο Ουζουνίδης δεν είχε στη διάθεσή του αριστερό μπακ καθώς Βενετίδης και Κατσιαρός ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα ενώ ο Αμπουχατζίρα δεν υπολογίζεται μιας και ταλαιπωρείται από τραυματισμό.
Χθες δοκίμασε την πιθανή ενδεκάδα που θα παρατάξει στο αυριανό παιχνίδι και είχε τερματοφύλακα τον Βιέρα, στην άμυνα δεξιά τον Φλάβιο Πίντο και αριστερά τον Βελάσκο (πολλές φορές επί ημερών Ουζουνίδη έχουμε δει να παίζουν παίκτες σε θέσεις με αντίθετα πόδια) ενώ σέντερ μπακ ήταν οι Νταμπίζας, Μελίσσης.
Σαν αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Ρομέου με τον Ιγγλέσιας και πιο μπροστά θα είναι οι Τουάμα, Μετίν και Πουρί ενώ στην επίθεση θα παίξει ο Ρικάρντο Τζέσους για πρώτη φορά στην αρχική ενδεκάδα της λαρισινής ομάδας.
Σήμερα θα γίνει προπόνηση στις 12 το μεσημέρι και ακολούθως θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα ταξιδέψει στην Αθήνα.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΑΙ Ο ΟΛΕΜΠΕ
Η ΠΑΕ ΑΕΛ σήμερα θα ανακοινώσει την απόκτηση του Σάλομον Ολεμπέ καθώς οι ιατρικές εξετάσεις που έκανε και η σχετική διερεύνηση των ανθρώπων της λαρισινής ομάδας απέδειξαν ότι είναι απόλυτα υγιής. Ο παίκτης που αγωνιζόταν στην Καϊσερισπόρ (17 συμμετοχές τον τελευταίο ενάμιση χρόνο) ενώ στο παρελθόν έχει θητεία στις αγγλικές Γουίγκαν, Λιντς ενώ το «όνομά» του δημιουργήθηκε στη γαλλική Μαρσέιγ προπονείται τις δύο τελευταίες μέρες με την ΑΕΛ αλλά δεν θα αγωνιστεί στο αυριανό παιχνίδι καθώς τα διαδικαστικά αναμένεται να τελειώσουν τη Δευτέρα.
Χθες το βράδυ υπήρχε συζήτηση μεταξύ του Ολεμπέ, του μάνατζέρ του και του γενικού διευθυντή διοίκησης για την ολοκλήρωση και τυπικά της μεταγραφής.
ΔΑΝΕΙΚΟΣ Ο ΝΤΕΛΣΟΝ
Ένα πρόβλημα λιγότερο έχει από χθες η ΠΑΕ ΑΕΛ καθώς ο Ντέλσον παραχωρήθηκε δανεικός στην πορτογαλική Ολανένσε μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Η Ολανένσε που παίζει στην Α’ Πορτογαλίας ήταν επιλογή του παίκτη και μάλιστα χθες που αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass