ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ/ΟΛΥΜΠΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ (17.00)

Για τον κόσμο της Λάρισας...

ΑΥΤΟ ΔΗΛΩΣΕ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΛΑΦΑΤΑΚΗΣ

Δημοσίευση: 16 Ιαν 2010 1:53 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:11
Αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός είναι μια από τις ισχυρότερες ομάδες στην Ευρώπη. Την ίδια ώρα ο Γυμναστικός/Ολύμπια ψάχνει να βρει τα πατήματα που θα του δώσουν απλά την παραμονή στη μεγάλη κατηγορία. Η διαφορά είναι τεράστια σε όλους τους τομείς. Όμως η λαρισινή ομάδα έχει ένα κίνητρο που είναι μεγάλο. Να αφήσει ικανοποιημένους τους φιλάθλους της που όπως προβλέπεται θα γεμίσουν τις κερκίδες της Νεάπολης. Η ενιαία ομάδα της θεσσαλικής πρωτεύουσας λοιπόν σήμερα και ώρα 17.00 για τη 12η αγωνιστική αντιμετωπίζει τους ερυθρόλευκους του Παναγιώτη Γιαννάκη.
Στόχος της ομάδας είναι να παίξει όσο καλύτερα μπορεί αλλά υπάρχει και αγωνία για την παρουσία ενός παίκτη. Του νεοαποκτηθέντα Μπόζινταρ Αβράμοφ που σήμερα θα κάνει το ντεμπούτο του και όλοι θέλουν να δουν κάποιες από τις δυνατότητές του. Πακακώστας (αν και θα είναι στον πάγκο) και Παπαχρήστος δεν θα παίξουν αλλά οι Μάσι και Μπάτλερ θα είναι κανονικά στη διάθεση του τεχνικού τους που μίλησε χθες για τον αγώνα.
«Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Αυτό που θέλουμε εμείς από αυτό το παιχνίδι είναι να παίξουμε ελεύθερα για να το ευχαριστηθούμε κι εμείς και ο κόσμος. Έχουμε μια δύσκολη σειρά παιχνιδιών και θα προσπαθήσουμε να αποκομίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα απ’ αυτά. Όσον αφορά στον καινούριο παίκτη που αποκτήθηκε, τον Αβράμοφ, βρίσκεται ακόμα σε στάδιο προσαρμογής, αλλά θα έχει κι αυτός χρόνο συμμετοχής στο παιχνίδι του Σαββάτου, σαν αντικαταστάτης του Μπάτλερ. Είναι ένα ψηλό πλέι μέικερ που ήταν τρίτος στη Βαλένθια. Πιστεύω πως έχει να δώσει πολλά στη Λάρισα» δήλωσε.
Για τη διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων ανέφερε πως δεν γίνεται σύγκριση αλλά σε αυτό που στάθηκε είναι στην αγωνιστικότητα που πρέπει να δείξουν οι παίκτες του. «Με τη δημοσιοϋπαλληλίστικη νοοτροπία κανένας δεν πετυχαίνει. Αυτό προσπαθώ να περάσω στους παίκτες μου και με ανησυχεί το γεγονός πως δείχνουν αδιαφορία στα δύσκολα».
ΠΕΡΙ ΚΟΥΜΠΟΥΡΑ
Ο Χανιώτης προπονητής μίλησε όμως και για το θέμα της απόκτησης του Φάνη Κουμπούρα από το Μαρούσι. Τόνισε πως δεν έχει αποσυρθεί το ενδιαφέρον της ομάδας για τον παίκτη ενώ είπε πως και ο ίδιος ο παίκτης εκφράζει τη θέλησή του να έρθει. Το πρόβλημα υπογράμμισε πως είναι στο συμβόλαιο που έχει με την ομάδα του Αμαρουσίου το οποίο μάλιστα λήγει του χρόνου.
Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Ο Ολυμπιακός μετά τη νίκη του επί της Παρτιζάν για την Ευρωλίγκα έρχεται στη Λάρισα με στόχο να διατηρηθεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και να μην έχει απώλειες. Για το σημερινό ματς μίλησε ο προπονητής των Πειραιωτών, Παναγιώτης Γιαννάκης που είπε: «Η ιστορία μας έχει διδάξει ότι δεν πρέπει να υποτιμάς κανέναν αντίπαλο. Η Ολύμπια άργησε να βρει το δρόμο της, αλλά κάνει μια αξιοσέβαστη προσπάθεια και σε κάθε παιχνίδι θέλει να κερδίζει κάτι. Αυτό που θέλω από τα παιδιά είναι να δείξουν σοβαρότητα και συγκέντρωση σε αυτά που θέλουμε να κάνουμε στο παιχνίδι».
Δηλώσεις όμως έκανε και ο Κώστας Παπανικολάου που τόνισε τα εξής: «Το ζητούμενο σε αυτά τα παιχνίδια είναι να δείχνεις από την αρχή στον αντίπαλο ότι δεν είσαι χαλαρός και ότι δεν είσαι διατεθειμένος να μπεις σε περιπέτειες. Προερχόμαστε από δύο σπουδαίες εμφανίσεις, αλλά μπορούμε και πρέπει να παίξουμε καλύτερα».
ΕΝΑ ΝΤΕΡΜΠΙ ΣΤΟ... ΟΝΟΜΑ
Ντέρμπι... στο όνομα είναι η αναμέτρηση ΑΕΚ-Παναθηναϊκός, αφού η βαθμολογική διαφορά τους δεν προϊδεάζει για «ίσα μεγέθη», αλλά στο παρκέ θα φανεί την Κυριακή στις 21:00, αν η Ένωση θα προβάλλει παρόμοια αντίσταση στον κάτοχο του «triple crown», όπως είχε πράξει απέναντι στον Ολυμπιακό. Ντεμπούτο στην τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ θα πραγματοποιήσει ο Αργύρης Πεδουλάκης που ως παίκτης έχει φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού και ως προπονητής τον έχει αντιμετωπίσει πολλές φορές. Το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής στην Α1 Ανδρών στο μπάσκετ σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:
ΣΗΜΕΡΑ
Νεάπολης 17:00 Γυμναστικός/Ολύμπια -Ολυμπιακός Τανατζής, Μητσόπουλος, Μάνος (Μιναρετζόπουλος)
Ν. Σμύρνης 17:00 Πανιώνιος-Τρίκαλα Χριστοδούλου, Γκούμας, Αναστόπουλος Α. (Ιωάννου)
Αλεξάνδρειο 19:00 Άρης-Καβάλα Αναστόπουλος, Παπαπέτρου, Νικολούλης (Παπαγεωργίου)
ΑΥΡΙΟ
Πανελληνίου 17:00 Πανελλήνιος-Mαρούσι Σπυρίδωνος, Φούφης, Ανδρικόπουλος (Παλάτος)
Βενετόκλειο 17:00 Κολοσσός Ρόδου-ΠΑΟΚ Μουζάκης, Κορομηλάς, Βαρδάλος (Κουνελές)
Περιστερίου 18:00 Περιστέρι-Ηλυσιακός Παπαδημητρίου, Ψαριανός, Διαμαντής (Αγγελόπουλος)
Ελληνικού 21:00 ΑΕΚ-Παναθηναϊκός Γκόντας, Καρακατσούνης, Παναγιώτου (Σγουρός, Ντίνος)
 
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Ολυμπιακός        21
Παναθηναϊκός     21
Πανελλήνιος        20
Μαρούσι    20
Περιστέρι   16
Άρης 16
ΠΑΟΚ        16
Πανιώνιος 16
Κολοσσός Ρόδου         16
ΑΕΚ 14
Γυμναστικός/Ολύμπια 14
Καβάλα      14
Τρίκαλα      14
Ηλυσιακός 13
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass