ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΛΥΚΕΙΩΝ Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ

Στον τελικό 6ο ΓΕΛ Λάρισας και ΕΠΑΛ Τυρνάβου

* ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΑΝ ΧΘΕΣ ΣΤΟΥΣ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΥΣ ΤΩΝ 1ου ΚΑΙ 4ου ΓΕΛ ΛΑΡΙΣΑΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ

Δημοσίευση: 15 Ιαν 2010 1:20 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:11
Το 6ο ΓΕΛ Λάρισας και το ΕΠΑΛ Τυρνάβου θα διεκδικήσουν το φετινό τίτλο στο σχολικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου Λυκείων ν. Λάρισας καθώς εξασφάλισαν χθες το εισιτήριο για τον τελικό, κερδίζοντας το 1ο ΓΕΛ Λάρισας με 3-0 και το 4ο με 4-3 στα πέναλτι, αντίστοιχα. Οι δύο ημιτελικοί διεξήχθησαν χθες στο «Γ. Μητσιμπόνας» β’ παρουσία του προϊσταμένου του Γραφείου Φυσικής Αγωγής κ. Βασίλη Κούργια και συνεργατών του.
Αναλυτικότερα:
Η ποδοσφαιρική δράση της χθεσινής ημέρας ξεκίνησε με τον ημιτελικό ανάμεσα στο ΕΠΑΛ Τυρνάβου και το 4ο ΓΕΛ Λάρισας. Η ομάδα του Τυρνάβου ξεκίνησε δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ στο 13’ όταν ο Οικονόμου με εντυπωσιακό μακρινό σουτ από 40 περίπου μέτρα έστειλε την μπάλα αρχικά στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια εντός εστίας.
Το 4ο ΓΕΛ Λάρισας αντέδρασε γρήγορα και στο 22’ ο Τσιαλέμης μετά από ωραία ενέργεια και σουτ ισοφάρισε σε 1-1 με το οποίο ολοκληρώθηκε το α’ ημίχρονο.
Η επανάληψη ανήκει στην ομάδα του 4ου ΓΕΛ Λάρισας που είχε την υπεροχή των κινήσεων και δημιούργησε επικίνδυνες καταστάσεις στην αντίπαλη περιοχή χωρίς ωστόσο να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα. Σ’ αυτό συνέβαλε και η πολύ καλή παρουσία του τερματοφύλακα Μπαχτσιβάνου που όποτε χρειάστηκε ήταν πολύ καλός στις επεμβάσεις του. Χαρακτηριστική ήταν η φάση του 57ου λεπτού όταν ο Τσιαλέμης με κοντινή κεφαλιά σημάδεψε την αριστερή κάτω γωνία της αντίπαλης εστίας όμως ο τερματοφύλακας των Τυρναβιτών επενέβη σωτήρια και έδιωξε σε κόρνερ.
Έτσι το 1-1 διατηρήθηκε με τη συμπλήρωση του 70λεπτου και οι δύο ομάδες χρειάστηκε να λύσουν τις διαφορές τους στη «ρουλέτα» των πέναλτι.
Η διαδικασία ξεκίνησε με τον Νάκη του 4ου ΓΕΛ Λάρισας ο οποίος ήταν εύστοχος κάνοντας το 1-0 για να ισοφαρίσει σε 1-1 ο Κατσικανής. Ακολούθησε ο Κατράνας που δεν μπόρεσε να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα κι έτσι ο Συκιώτης έδωσε το προβάδισμα στο ΕΠΑΛ Τυρνάβου κάνοντας το 2-1. Στη συνέχεια ο Μαργαρίτης ισοφάρισε σε 2-2 για το 4ο ΓΕΛ Λάρισας ενώ ο Μπαχτσιβάνος Α/Χ πέτυχε το 3-2 για το ΕΠΑΛ Τυρνάβου. Ο Τσιαλέμης ήταν εύστοχος κάνοντας το 3-3, ενώ το τελικό 4-3 για το ΕΠΑΛ Τυρνάβου πέτυχε ο Τσούτσας αφού ο Καραπιπέρης που κλήθηκε να εκτελέσει το τελευταίο πέναλτι για το 4ο ΓΕΛ Λάρισας έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.
Τον αγώνα διηύθυναν με επιτυχία οι κ. Μαστοροδήμος, Τσιατσέας και Τσιτότας.
ΕΠΑΛ ΤΥΡΝΑΒΟΥ: Μπαχτσιβάνος Α/Α, Μπαχτσιβάνος Α/Χ, Γανός, Συκιώτης, Τσούτσας, Πατρίκου, Κατσικανής, Κώνας, Χρυσοβέργης, Οικονόμου, Γιάτσας (Ντεμίρι, Παπαδόπουλος, Σιάκας, Κοντολέων, Μπούρας, Σαββίδης).
4ο ΓΕΛ ΛΑΡΙΣΑΣ: Μουστέλης, Καμβούκος, Κατράνας, Λέμας, Καραπιπέρης, Καλαμπάκας, Παλιγιάννης, Μαργαρίτης, Μπαρμπής, Νάκης, Τσιαλέμης (Τσολάκης, Καταραχιάς, Φιλιππίδης).
Ο 2ος ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ
Τη σκυτάλη πήρε ο 2ος ημιτελικός ανάμεσα στο 6ο και το 1ο ΓΕΛ Λάρισας. Εδώ τα πράγματα ήταν πιο σαφή αφού το 6ο ΓΕΛ Λάρισας παίρνοντας ένα προβάδισμα δύο τερμάτων στο α’ ημίχρονο έθεσε τις βάσεις για τη νίκη.
Πιο συγκεκριμένα στο 9ο λεπτό ο Κόμνος επιχείρησε σέντρα-σουτ από τ’ αριστερά, η μπάλα πήρε μια περίεργη τροχιά και κατέληξε στα δίχτυα (1-0), ενώ στο 26’ ο Κασνακούδης από κοντά διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του 6ου ΓΕΛ Λάρισας.
Η ομάδα του 1ου ΓΕΛ Λάρισας προσπάθησε να αντιδράσει και έφτασε πολύ κοντά στο γκολ στο 57’ όταν ο Βησσαράκος με σουτ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι για να καταλήξει στη συνέχεια άουτ.
Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 61’ ο Κρίτσας ο οποίος ωστόσο στάθηκε άτυχος αφού πανηγυρίζοντας το γκολ έβγαλε το διακριτικό φανελάκι και δέχθηκε την κίτρινη κάρτα που ήταν η δεύτερη κι έτσι αποχώρησε από το παιχνίδι.
Η τελευταία καλή στιγμή του παιχνιδιού καταγράφηκε στο 65’ όταν ο Γκαλίτσιος με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.
Τον αγώνα διηύθυναν με επιτυχία οι κ. Βλιώρας, Καραθάνος, Χατζηλιόντας.
6ο ΓΕΛ ΛΑΡΙΣΑΣ: Μπαλοδήμος, Κασνακούδης, Αλεξόπουλος, Γκαλίτσιος, Κόμνος, Πατσιούδης, Κρίτσας, Χατζηλιάδης, Κορλός, Ντάλλας, Χλωρός (Μαρούδης, Ρόιδος, Αγραφιώτης, Γουσούλης, Περίφανος, Θεοδώρου).
1ο ΓΕΛ ΛΑΡΙΣΑΣ: Αντωνίου, Καραφύλης, Φλέγγας, Παπαστεριάδης, Παπαγιάννης, Τζαβαλιάς, Αγάς, Βησσαράκος, Μούμος, Μαβίδης, Βασσίδης (Κεχαγιάς, Ιωαννίδης, Σούρλας).
* Ο τελικός της διοργάνωσης θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τρίτη ή Πέμπτη αναλόγως των καιρικών συνθηκών.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass