ΤΟΥ ΑΥΡΙΑΝΟΥ ΑΓΩΝΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ/ ΟΛΥΜΠΙΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Μεγάλο το ενδιαφέρον για τα εισιτήρια

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΡΙΣΙΝΗ ΟΜΑΔΑ

Δημοσίευση: 15 Ιαν 2010 1:18 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:11
Πρώτη ημέρα προπώλησης των εισιτηρίων του αγώνα μπάσκετ Γυμναστικού/Ολύμπια - Ολυμπιακού ήταν η χθεσινή και το ενδιαφέρον ήταν έντονο από τους φιλάθλους. Λίγο το όνομα του αντιπάλου και λίγο το γεγονός πως το μπάσκετ της πόλης εκπροσωπείται πλέον από μία μόνο ομάδα και χρειάζεται στήριξη ο κόσμος δείχνει πως θα γεμίσει το κλειστό της Νεάπολης το Σάββατο το απόγευμα (17.00). Σήμερα θα συνεχιστεί η προπώληση και θα κορυφωθεί λίγο πριν τον αγώνα. Το μόνο σίγουρο είναι πως οι παίκτες του Γιώργου Καλαφατάκη θα τύχουν εντυπωσιακής υποστήριξης.
Βέβαια δεν λείπουν τα προβλήματα από τη λαρισινή ομάδα. Ο Φάνης Παπακώστας είναι τραυματίας και δεν θα αγωνιστεί σε καμία περίπτωση. Ο Γιάννης Παπαχρήστος έχει ένα πρόβλημα με τον αυχένα του και κάνει ενέσεις. Η συμμετοχή του κρίνεται αμφίβολη. Ο Κρις Μάσι δεν προπονήθηκε τελικά ούτε χθες. Ταλαιπωρείται από ένα διάστρεμμα αλλά το πιθανότερο είναι να παίξει αύριο. Προληπτικά εν τω μεταξύ δεν προπονήθηκε και ο Τζαμάλ Μπάτλερ χωρίς ωστόσο να εμπνέει ανησυχία η κατάστασή του.
ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
Μεγάλη είναι η ικανοποίηση που υπάρχει στο θέμα των τηλεοπτικών. Ο Γυμναστικός/Ολύμπια βρήκε στέγη από την ΕΡΤ και ένα αρκετά μεγάλο ποσό θα μπει στα ταμεία του συλλόγου.
* Σήμερα στην αίθουσα τύπου του κλειστού της Νεάπολης μετά τις 13.30 θα μιλήσει ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Καλαφατάκης στους εκπροσώπους των Μέσω Μαζικής Ενημέρωσης. Φυσικά θα αναφερθεί στο αυριανό ματς με τον Ολυμπιακό, στο θέμα του Κουμπούρα και στην κατάσταση της ομάδας.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass