ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΑΘΗΝΩΝ

Με Ρικάρντο Τζέσους στην επίθεση

* ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ: «ΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΣΤΕΝΕΥΟΥΝ» * ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΔΩΝΗ ΟΙ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΙ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ

Δημοσίευση: 15 Ιαν 2010 1:17 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:11
Τα πλάνα του για τον αγώνα της Κυριακής με τον Ατρόμητο Αθηνών στο Περιστέρι στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής ημέρας της Σούπερ Λίγκα έδειξε χθες ο τεχνικός της λαρισινής ομάδας Μαρίνος Ουζουνίδης και σύμφωνα με αυτά θα υπάρχουν αλλαγές (για μια ακόμα φορά...) σε σχέση με την αρχική ενδεκάδα, που παρέταξε στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» με τον Ολυμπιακό την περασμένη αγωνιστική.
Η πιο σημαντική θα είναι το ξεκίνημα στην επίθεση του 24χρονου Βραζιλιάνου Ρικάρντο Τζέσους, που ικανοποίησε παίζοντας ως αλλαγή στο προηγούμενο παιχνίδι και περιμένουν όλοι οι Λαρισαίοι φίλαθλοι πολλά απ’ αυτόν.
Τερματοφύλακας, όπως έδειξε στη χθεσινή προπόνηση, θα ξεκινήσει ο Σεμπαστιάν Βιέρα, ενώ στην άμυνα χρησιμοποίησε δεξιά τον Μπουκουβάλα, αλλά  μάλλον θα αγωνιστεί ο Φλάβιο Πίντο αν είναι υγιής (χθες έκανε ατομικό πρόγραμμα), σέντερ μπακ ο Νταμπίζας με τον Μελίσση και αριστερά ο Βελάσκο.
Θα υπάρχουν στη μεσαία γραμμή δύο αμυντικά χαφ ο Ρομέου με τον Ιγγλέσιας και πιο μπροστά θα είναι οι Τουάμα (αριστερά), Μετίν στο κέντρο και Πουρί (δεξιά).
Το μεγάλο πρόβλημα είναι αν θα μπορέσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του κάποιο από τα δύο αριστερά μπακ ο Κατσιαρός ή ο Βενετίδης, που και χθες ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα προπόνησης, όπως και ο Αμπουχατζίρα, που δίνει μάχη να προλάβει το μεθεπόμενο παιχνίδι με αντίπαλο τον Ηρακλή.
Σήμερα αναμένεται να φανούν και τα τελικά πλάνα του Μαρίνου Ουζουνίδη για τον κυριακάτικο αγώνα και αυτά πλέον αφορούν τα δύο μπακ. Αν δεν είναι έτοιμοι Κατσιαρός και Βενετίδης θα παίξει ο Βελάσκο, ενώ αν κάποιος είναι έτοιμος θα αγωνιστεί ο Βελάσκο στη φυσική του θέση, δεξιά, ο Πίντο θα πάει πιο μπροστά, ο Πουρί θα παίξει δεξιά και ο Τουάμα θα μείνει στον πάγκο.
ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ: «ΣΤΕΝΕΥΟΥΝ ΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ»
Στο μεταξύ, ο τεχνικός της Α.Ε.Λ., αναφερόμενος στο παιχνίδι της Κυριακής, έκανε δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου και τόνισε ότι κάθε παιχνίδι με βάση τη βαθμολογική θέση της ομάδας είναι σημαντικό από δω και πέρα. Είπε συγκεκριμένα τα εξής: «Από εδώ και στο εξής το αποτέλεσμα κάθε αγώνα θα παίζει πολύ σημαντικό ρόλο, όχι μόνο για βαθμολογικούς λόγους -όπως είναι αυτονόητο- αλλά  και για ψυχολογικούς. Θα είναι, δηλαδή, σημαντικός και για τον τρόπο με τον οποίο η ομάδα και οι ποδοσφαιριστές θα αντιμετωπίζουν το αμέσως επόμενο ματς. Γι’ αυτό, λοιπόν, θα πρέπει να είμαστε δυνατοί για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, που θα μας βοηθήσει άμεσα βαθμολογικά, αλλά  και ενόψει της συνέχειας. Οι αγώνες, που απομένουν είναι λίγοι, τα χρονικά περιθώρια στενεύουν και συνεπώς δεν μπορούμε να σταθούμε ούτε στα πολλά προβλήματα, που αντιμετωπίζουμε, ούτε στο γεγονός ότι η αγωνιστική συνοχή της ομάδας δεν είναι ακόμη σε πολύ υψηλό επίπεδο λόγω των πολλών νέων προσώπων. Πρέπει την Κυριακή κόντρα στον Ατρόμητο ο καθένας μας να δώσει τον καλύτερό του εαυτό, γιατί όσο πιο γρήγορα ανέβουμε βαθμολογικά, τόσο πιο εύκολα θα αποβάλλουμε το μεγάλο άγχος και την πίεση για τη συνέχεια του πρωταθλήματος».
ΧΩΡΙΣ ΔΩΝΗ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ
Η συμπεριφορά του πρώην τεχνικού της Α.Ε.Λ., Γιώργου Δώνη, στο εκτός έδρας ματς με την Α.Ε.Κ. επέφερε την τιμωρία του προπονητή του Ατρόμητου για μία αγωνιστική εκτός πάγκου (οι τιμωρίες του Γιώργου Δώνη είναι τακτικές από τον καιρό που ήταν στον πάγκο των «βυσσινί»). Αυτή την απόφαση πήρε το πρωτοβάθμιο πειθαρχικό όργανο της Σούπερ Λίγκα στη διάρκεια της χθεσινής εκδίκασης των υποθέσεων, που αφορούσαν κατά κύριο λόγο στη 16η και τη 17η αγωνιστική. Επίσης, ως συνυπεύθυνη η περιστεριώτικη Π.Α.Ε. τιμωρήθηκε με πρόστιμο 10.000 ευρώ, όσο και ο τεχνικός της ομάδας.
Στον πάγκο λοιπόν της αθηναϊκής ομάδας στον αγώνα με την Α.Ε.Λ. θα καθίσει και θα δίνει οδηγίες ο Μάκης Αγγελίνας.
Στο μεταξύ, σε δηλώσεις που έκανε ο Δώνης στο επίσημο σάιτ της ομάδας του Ατρομήτου δήλωσε τα εξής: «Νομίζω ότι θα είναι ένα πολύ καθοριστικό παιχνίδι, γιατί υπάρχει ένα γκρουπ ομάδων από τη διαχωριστική γραμμή μέχρι την 7άδα και την 8άδα που είμαστε όλες πολύ κοντά. Η Λάρισα θα είναι ένας δυνατός και δύσκολος αντίπαλος. Πιστεύω ότι θα γίνει ένα πολύ δυνατό και «σκληρό» παιχνίδι από την άποψη της σημαντικότητας κι εμείς πρέπει πάνω απ’ όλα και σε σχέση με τα προηγούμενα εντός έδρας παιχνίδια να δείξουμε μεγαλύτερη ηρεμία και μεγαλύτερη αυτοσυγκέντρωση.
Εμείς σκεφτόμαστε με τον ίδιο τρόπο όποιος και αν είναι ο αντίπαλος. Πώς θα επιβληθούμε στο παιχνίδι γιατί μόνο με αυτό τον τρόπο θα μπορέσουμε να φτιάξουμε τη νοοτροπία, που θέλουμε. Κάτω από αυτή την προϋπόθεση όλη η εβδομάδα κύλησε για εμάς φυσιολογικά, όπως οι προηγούμενες, χωρίς έπαρση και προσηλωμένοι στη δύσκολη συνέχεια, που μας περιμένει».
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass