Ο ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ / ΟΛΥΜΠΙΑ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ

Βρήκε τηλεοπτική στέγη και... χρήμα

ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΙΣ 25/1 Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑ 240.000 ΕΥΡΩ

Δημοσίευση: 14 Ιαν 2010 2:05 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:11
Σπουδαία ήταν η χθεσινή ημέρα για τον Γυμναστικό / Ολύμπια όπως και για τέσσερις άλλες ομάδες της Α1 Εθνικής κατηγορίας μπάσκετ. Σε συνάντηση του ΕΣΑΚΕ με την ΕΡΤ υπήρξε συμφωνία για να δημιουργηθεί τηλεοπτική στέγη για Γυμναστικό / Ολύμπια, Περιστέρι, Τρίκαλα, Ηλυσιακό και Καβάλα. Αυτό σημαίνει πως θα δοθεί και ένα σημαντικό ποσό για κάθε ομάδα και σε τέτοιους δύσκολους καιρούς αποτελεί πραγματικό οξυγόνο για όλους. Το ποσό δεν είναι ίδιο για όλες τις παραπάνω ομάδες αφού υπάρχουν κάποιες παράμετροι. Ωστόσο για τον Γυμναστικό / Ολύμπια υπολογίζεται πως είναι γύρω στις 240.000 ευρώ (μαζί με το ΦΠΑ).
Χθες υπήρξε η οριστική συμφωνία (παρών στη συνάντηση ήταν ο Λαρισαίος, Μανώλης Λελούδας) και όπως όλα δείχνουν στις 25 Ιανουαρίου θα πέσουν και οι τελικές υπογραφές της σύμβασης.
ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Με στόχο την καλή εμφάνιση κόντρα στον ισχυρό Ολυμπιακό (που έπαιζε χθες βράδυ για την Ευρωλίγκα) προετοιμάζεται ο Γυμναστικός / Ολύμπια. Η λογική λέει πως το γήπεδο θα είναι γεμάτο και έτσι οι παίκτες του Γιώργου Καλαφατάκη θα προσπαθήσουν να προσφέρουν όσο το δυνατόν καλύτερο θέαμα. Άλλωστε έτσι θα κερδίσουν τους φιλάθλους και θα τους πείσουν να έρθουν και στα επόμενα παιχνίδια. Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται στα γραφεία της ομάδας που είναι Μ. Αλεξάνδρου 35 και οι ώρες προπώλησης είναι 10-2 το πρωί και 6-8 το απόγευμα. Η τιμή των εισιτηρίων έχει οριστεί στα 15 ευρώ.
ΔΙΑΣΤΡΕΜΜΑ Ο ΜΑΣΙ
Στα αγωνιστικά νέα της ομάδας ο Κρις Μάσι έχει ένα διάστρεμμα κάτι που τον κράτησε εκτός προπόνησης. Βέβαια από το ιατρικό τιμ δεν υπάρχει καμία ανησυχία και θεωρείται σχεδόν σίγουρο πως θα είναι καλά ακόμα και σήμερα και θα μπορεί να προπονηθεί. Όλοι περιμένουν να δουν σε επίσημο ματς και τον νεοαποκτηθέντα Μπόζινταρ Αβράμοφ. Ο νεαρός Βούλγαρος προσαρμόζεται γρήγορα και ο Καλαφατάκης αναμένεται να του δώσει αρκετό χρόνο συμμετοχής στο ματς του Σαββάτου (17.00).
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass