ΜΕ 5-0 ΟΙ ΝΕΟΙ ΣΥΝΕΤΡΙΨΑΝ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΚΑΙ ΑΝΑΡΡΙΧΗΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΙΝΑΚΑ

Καταιγιστικές οι Μικτές της ΕΠΣΛ

* ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΙΔΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΑΝ ΜΕ 3-0

Δημοσίευση: 14 Ιαν 2010 2:06 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:11
Με τον ιδανικότερο τρόπο ξεκίνησαν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις στο β’ γύρο των πρωταθλημάτων προεπιλογής της ΕΠΟ οι μικτές ομάδες της ΕΠΣΛ που φιλοξένησαν χθες τα αντίστοιχα ποδοσφαιρικά συγκροτήματα της Καρδίτσας.
Οι Νέοι συνέτριψαν τον αντίπαλό τους με 5-0 και αναρριχήθηκαν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του ομίλου τους, ενώ οι Παίδες συνδυάζοντας αυτή τη φορά θέαμα και ουσία επιβλήθηκαν με 3-0 και διατήρησαν ακέραιες τις ελπίδες για πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.
Αναλυτικότερα:
Θέμα χρόνου ήταν η κατάκτηση των τριών βαθμών για τη μικτή Νέων της ΕΠΣΛ που στο β’ ημίχρονο έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της επί της μέχρι πρότινος πρωτοπόρου Καρδίτσας.
Το ποδοσφαιρικό συγκρότημα του Τάσου Μπεριτζά συνέχισε τις πολύ καλές εμφανίσεις του και απέδειξε ότι δίκαια είναι το μεγάλο φαβορί του ομίλου του.
Από τα πρώτα λεπτά του αγώνα οι Λαρισαίοι έκαναν φανερές τις προθέσεις τους παίρνοντας τα ηνία του αγώνα και πιέζοντας τον αντίπαλό τους.
Η πρώτη καλή στιγμή για τους γηπεδούχους καταγράφεται στο 23’ όταν μετά από συρτή παράλληλη σέντρα του Ρέντζα ο Πρακατές επιχείρησε κοντινό πλασέ για να αποκρούσουν οι αμυνόμενοι πάνω στη γραμμή.
Τελικά οι προσπάθειες των Λαρισαίων πήραν σάρκα και οστά λίγο πριν τη συμπλήρωση του 45λέπτου όταν μετά από συντονισμένη επιθετική ενέργεια ο Παπαϊωάννου με ωραίο σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Στην επανάληψη η είσοδος του Βούζα στο παιχνίδι έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη της αναμέτρησης αφού ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ στο 52’ διείσδυσε στην αντίπαλη περιοχή και με κοντινό πλασέ διπλασίασε τα τέρματα της Λάρισας ενώ στο 57’ μετά από ωραία ενέργεια έβγαλε τη σέντρα στον Παπαϊωάννου που με κεφαλιά ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 3-0.
Κάπου εκεί είχε κριθεί το παιχνίδι αφού το μόνο που είχε ενδιαφέρον στα λεπτά που υπολείπονταν μέχρι τη συμπλήρωση του 90λέπτου ήταν πώς θα διαμορφωνόταν το τελικό αποτέλεσμα.
Οι ποδοσφαιριστές του Τάσου Μπεριτζά δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη ακόμα και στο 74’ ο Χάμος με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Ελευθεριάδη σημείωσε το 4-0, ενώ στο 88’ ο Ρέντζας με κοντινό σουτ σφράγισε τη νίκη της ομάδας του πετυχαίνοντας το 5-0.
ΕΠΣ ΛΑΡΙΣΑΣ: Γούπος, Περήφανος, Λούγκος, Γκαραγκούνης, Πάτρας, Χάμος, Παπαϊωάννου (60’ Παπαδόπουλος), Ρέντζας, Κωστούλας (49’ Βούζας), Πρακατές (57’ Γκαμπέτας), Ελευθεριάδης.
ΕΠΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: Αναστασίου, Γκούμας, Καραγκούνης, Κωνσταντινίδης, Παπαναστασίου (46’ Παπαδόπουλος), Γκόλιας, Χασιώτης (53’ Κανιούρας), Μάτας, Κορομπίλιας, Τσιαλής, Ζαρνακούπης (53’ Γκούρλας).
ΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΘΕΑΜΑ
Η καλή μέρα –λένε- φαίνεται απ’ το πρωί και το 3-0 των Παίδων στον αγώνα με τον οποίο ξεκίνησε η χθεσινή αγωνιστική δράση των Μικτών της ΕΠΣΛ επιβεβαίωσε του λόγου το αληθές.
Η ομάδα του Δημήτρη Τσέτσιλα φρόντισε αυτή τη φορά να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που δημιούργησε και να πάρει τη νίκη που της δίνει σημαντική βαθμολογική και ψυχολογική ώθηση για τη συνέχεια.
Οι Λαρισαίοι είχαν την υπεροχή των κινήσεων σε όλο το παιχνίδι με τους φιλοξενούμενους να αγωνίζονται με αντεπιθέσεις προσπαθώντας κυρίως να αξιοποιήσουν λάθη των γηπεδούχων.
Κάτι τέτοιο συνέβη στο 9’ όταν ο Τσιάκος με μακρινό ψηλοκρεμαστό σουτ προσπάθησε να νικήσει τον Παπαγιάννη ο οποίος στην προσπάθειά του αποσοβήσει τον κίνδυνο γλίστρησε όμως το δοκάρι έσωσε τη Λαρισινή εστία.
Οι γηπεδούχοι διόρθωσαν γρήγορα την κατάσταση και έφτασαν πολύ κοντά στο γκολ στο 30’ με τον Νάκα, στο 35’ με τον Γκαραλιάκο και στο 37’ με τον Παναγιώτου.
Τελικά το γκολ για την ομάδα της Λάρισας ήρθε στα πρώτα λεπτά του β’ ημιχρόνου (47’) όταν μετά από πάσα του Φλέγγα ο Νάκας με ψύχραιμο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και άνοιξε το δρόμο προς τη νίκη για την ομάδα του.
Στο 63’ ο Τζιόλης είχε σουτ στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο 73’ χάθηκε διπλή ευκαιρία με τους Καραγκιόζη και Τσιλούλη.
Η Καρδίτσα έφτασε πολύ κοντά στην ισοφάριση στο 75’ όταν μετά από φάουλ και ασθενή απόκρουση του τερματοφύλακα ο Φακίτσας από κοντά δεν ήταν εύστοχος.
Τελικά οι Λαρισαίοι αποφάσισαν να «καθαρίσουν» το παιχνίδι και να δώσουν τέλος στην αγωνία τους κι έτσι στο 76’ ο Φλέγγας πέτυχε το 2-0, ενώ στο 78’ ο Τσιαλέμης διαμόρφωσε το τελικό 3-0.
ΕΠΣ ΛΑΡΙΣΑΣ: Παπαγιάννης, Νταής, Κοσμάς, Ψωμολιάς, Τηλιόπουλος, Τζιόλης, Παναγιώτου, Τσιλούλης, Φλέγγας (79’ Αγριόδημος), Γκαραλιάκος (71’ Καραγκιόζης), Νάκας (62’ Τσιαλέμης).
ΕΠΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: Κότνος, Καλογρίτσας, Σύρος, Καβαλάρης, Βαϊτσης, Κοκώνης (55’ Γκιζέρης), Σάκλας (71’ Μερισιώτης), Καραγιώτας, Τσιάκος, Κούρκουλας, Αδάμος (60’ Φακίτσας).
*Τα παιχνίδια διηύθυναν με επιτυχία οι κ. Γρατσάνης, Μανασής και η κ. Νιώτη από τα Τρίκαλα.
ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Λάρισα-Καρδίτσα: 3-0 (π), 5-0 (ν)
Τρίκαλα-Πιερία: 1-3 (π), 1-1 (ν).
Ρεπό: Ημαθία
ΟΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ
ΝΕΟΙ
Λάρισα       12-2 10
Καρδίτσα   7-9    9
-----------------------------------------
Πιερία         9-8    7
Ημαθία       12-8 6
Τρίκαλα      2-9    2
 
ΠΑΙΔΕΣ
Καρδίτσα   5-9    9
Λάρισα       7-4    8
------------------------------------------
Πιερία         12-9 8
Ημαθία       12-8 7
Τρίκαλα      8-14 1
Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (20/1)
Ημαθία-Λάρισα
Καρδίτσα-Τρίκαλα
Ρεπό: Πιερία
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass