ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΤΗΣ ΓΚΑΜΠΟΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΚΑΜΕΡΟΥΝ

Ανεβάζει το κασέ του ο Ντανιέλ Κουζέν

* Ο ΟΛΕΜΠΕ ΠΡΟΠΟΝΗΘΗΚΕ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗ ΑΕΛ * ΤΙ ΕΛΕΓΕ Ο ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ

Δημοσίευση: 14 Ιαν 2010 2:04 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:10
Ο Γκαμπονέζος Ντανιέλ Κουζέν αποτελεί έναν από τους βασικούς στόχους της ΑΕΛ για μεταγραφή για μία θέση στην επίθεση αλλά η εξέλιξη της μεταγραφής του δείχνει να μην ικανοποιεί τους «βυσσινί» αφού η συμμετοχή του παίκτη στο Κόπα Άφρικα ανεβάζει το κασέ του στα ύψη.
Ο 33χρονος παίκτης το χθεσινό αγώνα κόντρα στο Καμερούν όχι απλά ξεκίνησε βασικός αλλά πέτυχε και το γκολ(17) που έκρινε τη συνάντηση κάνοντας περήφανο τον Γάλλο προπονητή του Αλέν Ζιρές για την επιτυχία της ομάδας του. Η νίκη αυτή θεωρείται μεγαλύτερη έκπληξη μέχρι τώρα στη διοργάνωση και αν η Γκαμπόν προκριθεί στην επόμενη φάση ο Κουζέν θα παραμείνει μέχρι τέλη Ιανουαρίου και παράλληλα με την απόδοσή του προκαλεί και το ενδιαφέρον άλλων ομάδων.
Για την ιστορία αναφέρουμε τη σύνθεση της Γκαμπόν: Οβονό, Μουντουνγκά, Εκουελέ Μανγκά, Μπρου Απανγκά, Αμπουρέ, Κεσανί, Μουμπαμπά, Μπανανγκό (65' Ντισικαντιέ), Ν'Γκουεμά, Κουζέν, Μεγέ (78' Αουμπαμεγιάνγκ).
Αυτό αναγκάζει την ΑΕΛ να στραφεί σε άλλες λύσεις από τις... επτά περιπτώσεις παικτών που εξετάζει ακόμα σύμφωνα με δήλωση κορυφαίου στελέχους της και στην οποία λίστα υπάρχουν διεθνείς παίκτες, κάποιοι άλλοι που η καριέρα τους ακολουθεί πτωτική πορεία αλλά σε υψηλό επίπεδο και ορισμένοι που αποτελούν επένδυση. Η ουσία είναι ότι ο παίκτης που θα επιλεγεί δεν αποκλείεται να εξαρτάται από το αποτέλεσμα του Κυριακάτικου αγώνα Ατρόμητου -ΑΕΛ καθώς μια ήττα(που όλοι απεύχονται...) της Λαρισινής ομάδας να αναγκάσει τη διοίκηση να προχωρήσει σε οικονομική υπέρβαση αφού φέτος μοναδικός στόχος είναι η παραμονή και μια θέση στην πεντάδα αποτελεί όνειρο θερινής νυκτός(άλλωστε βγαίνουν και τέσσερις μόνο ομάδες στην Ευρώπη).
ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΗΚΕ Ο ΟΛΕΜΠΕ
Ο Καμερούνιος Σάλομον Ολεμπέ, από χθες ουσιαστικά είναι παίκτης της ΑΕΛ και έδειξε πολύ διψασμένος για να αγωνισθεί καθώς ταξίδεψε ξημερώματα από την Αθήνα για να βρεθεί στη Λάρισα και να πάρει μέρος στην προπόνηση που είχε προγραμματίσει ο τεχνικός της ομάδας Μαρίνος Ουζουνίδης.
Ο Ολεμπέ όπως μας μετέφεραν παρότι είναι αδύνατος έχει αρκετά καλή κατοχή μπάλας και δίνει πάσα με τη μια. Πάντως πολύ δύσκολα θα είναι στη διάθεση του Ουζουνίδη στον αγώνα με τον Ατρόμητο Αθηνών καθώς ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα η μεταγραφή του και χρειάζεται αγώνας δρόμου για να έρθει η μπλε κάρτα από την Τουρκία.
Στην χθεσινή προπόνηση ο Ουζουνίδης σύμφωνα με πληροφορίες το μόνο που είπε στους παίκτες ήταν ότι κάθε παιχνίδι που φεύγει δεν επιστρέφει και από δω και πέρα συνέστησε προσοχή.
Ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα οι: Βενετίδης, Φλάβιο Πίντο, Αμπουχατζίρα, Ρομέου, Κατσιαρός, Μπουκουβάλας, Ααράμπ και Τουάμα. Από αυτούς οι τρεις τελευταίοι δεν υπολογίζονται για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο ενώ δύσκολα θα προλάβουν ο Βενετίδης με τον Κατσιαρό.
Για σήμερα έχει προγραμματιστεί προπόνηση το πρωί και θα φανεί οριστικά ποιους παίκτες μπορεί να υπολογίζει ο πρπονητής για το παιχνίδι της Κυριακής.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass