ΠΙΣΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗΣ

Επιμένει για Κουμπούρα η Λάρισα

* ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΕΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ Ο ΑΒΡΑΜΟΦ

Δημοσίευση: 13 Ιαν 2010 2:20 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:10
Δεν το βάζει κάτω ο Γυμναστικός/Ολύμπια στο θέμα της απόκτησης του Φάνη Κουμπούρα. Οι άνθρωποι της λαρισινής ομάδας προσπαθούν να πιέσουν την κατάσταση όσο μπορούν έτσι ώστε ο έμπειρος παίκτης να ξαναέρθει στη θεσσαλική πρωτεύουσα για να βοηθήσει στην προσπάθεια για παραμονή. Ο Κουμπούρας που ανήκει στο Μαρούσι έχει υπογράψει ένα συμβόλαιο με την αθηναϊκή ομάδα και για να το σπάσει θέλει και κάποιο μέρος των χρημάτων. Το Μαρούσι που αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα τελευταία, προσπαθεί να αποφύγει τέτοιου είδους έξοδα και αν τελικά βρεθεί η χρυσή τομή τότε θα προχωρήσει η μεταγραφή. Πάντως η υπόθεση δείχνει να είναι σε καλό δρόμο.
ΜΕΓΑΛΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΟΥΛΓΑΡΟ
Εντυπωσιακά είναι τα πρώτα δείγματα από τον Βούλγαρο, Μπόζινταρ Αβράμοφ. Ο νεοαποκτηθείς νεαρός πλέι μέικερ δείχνει πως έχει ταχύτητα, καλό σουτ και έξυπνη πάσα. Το πιο θετικό βέβαια είναι πως έχει μεγάλη προσαρμοστικότητα και δείχνει σαν να έχει χρόνια στην ομάδα. Αυτό λύνει τα χέρια του Καλαφατάκη που φαίνεται θα τον χρησιμοποιήσει αρκετά στο ματς με τον Ολυμπιακό.
Ενώ στην αρχή ο τεχνικός σκεφτόταν να τον έχει σαν μπακ - απ του Μπάτλερ, τώρα σκέφτεται να ρίξει μέσα και τους δύο και τον Βούλγαρο να τον χρησιμοποιήσει σαν δυάρι.
ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ
Ο αντίπαλος του Σαββάτου, Ολυμπιακός δίνει σήμερα ένα ακόμη ματς για την Ευρωλίγκα και αντιμετωπίζει την Παρτιζάν στο ΣΕΦ. Οι παίκτες με τον προπονητή του Γυμναστικού/Ολύμπια θα παρακολουθήσουν το ματς θέλοντας να δουν κάποια τελευταία στοιχεία. Μεγάλο είναι το βάρος που θα δοθεί και στην παρουσία του κόσμου. Στόχος είναι να γεμίσει όσο το δυνατόν περισσότερο γίνεται το γήπεδο και η προπώληση των εισιτηρίων ξεκινάει από σήμερα.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass