ΕΝΩ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Εν αναμονή πολύ μεγάλης μεταγραφής στην ΑΕΛ

*ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΡΓΕΝΤΙΝΟΥ ΜΑΞΙ ΛΟΠΕΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΔΑΝΕΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΓΚΡΕΜΙΟ *ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΖΗΤΗΣΑΝ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΕΜΠΕ

Δημοσίευση: 09 Ιαν 2010 1:41 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:08
Εν αναμονή μιας πολύ μεγάλης μεταγραφής επιθετικού ποδοσφαιριστή βρίσκεται η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ και μέσα στο Σαββατοκύριακο πιθανότατα θα γίνει γνωστό το ποιο είναι αυτό το όνομα.
Ένα από τα ονόματα που «παίζει» είναι ο Αργεντίνος Μάξι Λόπες που ανήκει στην FK Μόσχα και αγωνίστηκε φέτος δανεικός στην Γκρέμιο.
Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες ο πρόεδρος της ΑΕΛ, Κώστας Πηλαδάκης, κατέθεσε μια άκρως δελεαστική πρόταση για την απόκτηση του 26χρονου επιθετικού, ο οποίος δεσμεύτηκε να απαντήσει, το συντομότερο δυνατόν.
Πάντα κατά τις ίδιες πληροφορίες οι συζητήσεις βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και ο ποδοσφαιριστής εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο να έρθει στην Ελλάδα.
Ο Αργεντινός επιθετικός ανήκει στη ρωσική FC Μόσχας, η οποία του έχει δώσει το «ελεύθερο» να διαπραγματευτεί το μέλλον του με οποιανδήποτε ομάδα επιθυμεί.
Ο παίκτης διαθέτει ιταλικό διαβατήριο και πέρυσι πέτυχε δώδεκα γκολ στο πρωτάθλημα Βραζιλίας με τη φανέλα της Γκρέμιο, με την οποία αγωνίζεται ακόμη. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί για τις Ρίβερ Πλέιτ, Μπαρτσελόνα, Μαγιόρκα και FC Μόσχας.
Πάντως επίσημα από την ΠΑΕ αναφέρθηκε ότι «δεν γίνεται, το παραμικρό σχόλιο για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή».
Από ’κει και πέρα εξακολουθούν να ισχύουν οι πληροφορίες για τον Σαγκανόφσκι και τον Καμανάν, δυο περιπτώσεις πολύ καλές αλλά και δύσκολες παράλληλα.
Ο ΣΑΛΟΜΟΝ ΟΛΕΜΠΕ
Κι ενώ όλοι περίμεναν χθες να ανακοινωθεί και επίσημα η απόκτηση του Καμερούνιου Σάλομον Ολεμπέ, μετά τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις που πέρασε, από το ιατρικό επιτελείο ζητήθηκαν κάποιες συμπληρωματικές και πιο εξειδικευμένες εξετάσεις.
 Αυτές μπορούν να γίνουν μόνο στην Αθήνα και εκεί αναμένεται να μεταβεί ο ποδοσφαιριστής την επόμενη εβδομάδα (σ.σ. στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο). Αν τελικά οι νέες εξετάσεις δείξουν «καθαρές» τότε θα ενεργοποιηθεί το συμβόλαιό του που έχει ήδη υπογράψει με την ΠΑΕ ΑΕΛ.
 Σε διαφορετική περίπτωση οι υπεύθυνοι της λαρισινής ομάδας θα κινηθούν για την απόκτηση του αντικαταστάτη του, κάτι που σίγουρα δεν θα είναι ευχάριστο και όλοι απεύχονται να γίνει, διότι θα ξεκινήσει από την αρχή η διαδικασία ανεύρεσης παίκτη που να κάνει τη διαφορά.
ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΛΥΣΗ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΤΟΥ ΣΙΜΙΤΣ-ΑΝΟΙΓΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΙΚΑΡΝΤΟ ΤΖΕΣΟΥΣ
Μια ακόμη εξέλιξη σημειώθηκε χθες όπου, ενώ όλοι περίμεναν ουσιαστικά ότι θα «αδειάσει» θέση ξένου στην ΑΕΛ με πιθανή μη συνέχιση της συνεργασίας με τον Ντέλσον, η Πρωτοβάθμια Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ αποκάλυψε πως αυτός που θα αποτελέσει παρελθόν, προσωρινά, είναι ο Αλεξάνταρ Σίμιτς. Το συμβόλαιο του Σέρβου μεσοεπιθετικού λύθηκε χθες το πρωί κοινή συναινέσει και έτσι ανοίγει ο δρόμος για τη χρησιμοποίηση του Ρικάρντο Τζέσους.
Φυσικά η λύση του συμβολαίου του Σέρβου δεν σημαίνει και την οριστική αποχώρησή του από την ομάδα. Οι «βυσσινί», βλέποντας απλά να μην «αδειάζει» θέση ξένου αποφάσισαν να λύσουν προσωρινά το συμβόλαιο του 29χρονου παίκτη. Με δεδομένο τον τραυματισμό του ο Σίμιτς δεν μπορεί να βοηθήσει άμεσα κι έτσι η διοίκηση αποφάσισε να τον αποδεσμεύσει  προσωρινά.
Κάτι που έγινε για να ενεργοποιηθεί η συμφωνία με τον Ρικάρντο Τζέσους που είχε υπογράψει στην ΑΕΛ, αλλά δεν είχε δικαίωμα να αγωνιστεί. Όσον αφορά στον Ντέλσον που ήταν υποψήφιος για... αποχώρηση, ο ίδιος δεν τα έχει βρει με τους «βυσσινί» στην πρόταση που του έγινε για να λυθεί η συνεργασία τους.
Ο Βραζιλιάνος ζητάει όλα τα χρήματα του συμβολαίου, οι παράγοντες της ΑΕΛ δεν δείχνουν διατεθειμένοι να αποδεχθούν το αίτημά του.
Εάν δεν δεχθεί μια συμβιβαστική λύση-πρόταση για να αποχωρήσει, τότε θα τεθεί πιθανότατα στο περιθώριο. Θα μείνει στο δυναμικό της ομάδας, αλλά δεν θα παίζει, έχοντας μια σταθερή θέση στην εξέδρα. Όταν γίνει κάτι τέτοιο, θα ενεργοποιηθεί και πάλι η συμφωνία με τον Σίμιτς. Απλά, αυτό πρέπει να γίνει ως το φινάλε της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, δηλαδή στα τέλη Ιανουαρίου.
*Ο Ρικάρντο Τζέσους να σημειώσουμε ότι θα μπορέσει να παίξει και στο Καραϊσκάκη, αρκεί να φτάσει έγκαιρα η μπλε κάρτα του από τη ρωσική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. Κάτι που περιμένουν στην ΑΕΛ να γίνει ως σήμερα το μεσημέρι, με τον 24χρονο Βραζιλιάνο επιθετικό να είναι-σε αυτή την περίπτωση- στην αποστολή για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΑΡΑΜΠ
Στο μεταξύ, τα προβλήματα δεν λένε να σταματήσουν στην ομάδα, ενόψει του αυριανού δύσκολου παιχνιδιού με τον Ολυμπιακό Πειραιώς, στο στάδιο Καραϊσκάκη (14:30).
Εκτός λοιπών των τιμωρημένων Μετίν, Βενετίδη, Μάλαρτζ, των τραυματιών Αμπουχατζίρα, Μπουκουβάλα, προστέθηκε και αυτό του Ααράμπ, που έχει σπασμούς στην πλάτη και σήμερα θα ξεκαθαρίσει κατά πόσο θα μπορέσει να προσφέρει ή όχι τις υπηρεσίες του.
Στο γυμναστήριο ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα ο Τουάμα, που έχει έναν επιπόλαιο τραυματισμό στο πόδι του και λογικά θα είναι διαθέσιμος για την αυριανή αναμέτρηση.
Επανέρχεται ο Ιγγλέσιας ο οποίος εξέτισε την ποινή του.
Σήμερα είναι προγραμματισμένη μια προπόνηση στις 12 το μεσημέρι και εν συνεχεία ο τεχνικός της ομάδας Μαρίνος Ουζουνίδης θα ανακοινώσει την αποστολή, η οποία θα αναχωρήσει για την Αθήνα.
ΑΜΦΙΒΟΛΟΣ Ο ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ
Με τον Εντσο Μαρέσκα στην αποστολή, θα υποδεχθεί ο Ολυμπιακός την ΑΕΛ αύριο (14.30 ΝΕΤ), για τη 17η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα. Ο Ιταλός άσος υποβλήθηκε χθες σε μαγνητική τομογραφία, η οποία ήταν αρνητική, κι έτσι τέθηκε στη διάθεση του Ζίκο, όπως και ο Λεντέσμα, που δεν αγωνίστηκε στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Επιστρέφει και ο Γκαλίτσιος, για να αντιμετωπίσει την ομάδα η οποία τον ανέδειξε, ενώ εκτός έμειναν ο Ντουντού, ο Στολτίδης, ο Λούα Λούα και ο τιμωρημένος Αβραάμ Παπαδόπουλος. Κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης αποχώρησε ο Μήτρογλου, ο οποίος έχει μια κάκωση στη δεξιά ποδοκνημική και ως εκ τούτου η συμμετοχή του είναι αμφίβολη.
Ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» επέλεξε 19 παίκτες στην αποστολή, οι οποίοι είναι οι εξής: Νικοπολίδης, Πάρντο, Ντομί, Γκαλίτσιος, Λεονάρντο, Μέλμπεργκ, Πάντος, Κ. Παπαδόπουλος, Ρ. Μπράβο, Τοροσίδης, Ζεβλάκοφ, Γκαλέτι, Λεντέσμα, Όσκαρ, Μαρέσκα, Ζαϊρί, Ντάρμπισιρ, Ντιόγκο, Μήτρογλου.
ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΔΟΚΙΜΑΖΕΤΑΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
Το παιχνίδι στην Ξάνθη μεταξύ της τοπικής ομάδας και του Παναθηναϊκού ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκα. Η ομάδα της Αθήνας θέλει μόνο τη νίκη για να διατηρήσει τη διαφορά των πέντε βαθμών από τον Ολυμπιακό και να συνεχίσει την πορεία της προς την κατάκτηση του τίτλου.
Συνοπτικά το αναλυτικό πρόγραμμα με τις τηλεοπτικές μεταδόσεις της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκα έχει ως εξής:
ΣΗΜΕΡΑ
Εργοτέλης - Πανιώνιος 16:45 Σκαϊ
Ξάνθη - Παναθηναϊκός 16:45 Νετ
Λεβαδειακός - Π.Α.Ο.Κ. 19:00 Νova
ΑΥΡΙΟ
Αστέρας Τρίπολης - Καβάλα 14:30 Νova
Ολυμπιακός - Λάρισα 14:30 Νετ
Ανθρακικός - ΠΑΣ Γιάννινα 14:30 Νova
Αρης - Ηρακλή 16:45 Νova
Α.Ε.Κ. - Ατρόμητος 19:00 Νova
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Παναθηναϊκός 33-10         41
2. Ολυμπιακός    26-9 36
3. ΠΑΟΚ    20-8 31
4. Άρης      18-14         25
5. ΑΕΚ       21-21         24
6. Αστέρας Τρίπολης   17-15         23
7 . Καβάλα 17-14         23
8. Πανιώνιος       22-19         22
 9. Εργοτέλης      19-19         21
10. Ατρόμητος    18-19         19
11 . Ηρακλής       19-23         18
12 . ΑΕΛ    15-22         18
13. Ξάνθη 11-15         18
14. ΠΑΣ Γιάννινα 14-24         15
15 . Λεβαδειακός          15-25         15
16. Πανθρακικός 8-36 2
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass