ΑΥΤΟ ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ Ο ΚΑΛΑΦΑΤΑΚΗΣ

«Μην επηρεάζεστε από τα άσχημα αποτελέσματα»

* ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΑΧΩΡΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ

Δημοσίευση: 09 Ιαν 2010 1:42 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:08
Η ήττα στον Πανελλήνιο ήταν αναμενόμενη σχεδόν για τον Γυμναστικό - Ολύμπια. Ακολούθησε αυτή από τον Άρη στη Λάρισα και δεν ήταν κάτι εκτός προγράμματος. Τώρα θα παίξει με το Μαρούσι στην Αθήνα και μετά ακολουθεί ο Ολυμπιακός στη Νεάπολη. Τέσσερα παιχνίδια που το πιθανότερο είναι να υπάρχουν ισάριθμες ήττες. Ψυχολογικά δεν είναι ότι καλύτερο για μια ομάδα. Παρόλα αυτά ο τεχνικός του Γυμναστικού/Ολύμπια κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να πείσει τους παίκτες του να μην επηρεαστούν καθόλου από τη συγκεκριμένη σειρά των αγώνων.
Αυτό είναι που τόνισε και στη χθεσινή καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.
«Η ήττα από τον Άρη σαφώς μας στεναχώρησε, όμως περισσότερο μας πείραξε το γεγονός πως δεν αντισταθήκαμε πέρα από μερικά λεπτά μόνο. Τώρα δεν πρέπει να μας πάρει από κάτω. Να δουλέψουμε και να δείξουμε ότι αξίζουμε κάτι παραπάνω. Για το συγκεκριμένο θέμα μίλησα με όλους τους παίκτες και συγκεκριμένα με τους Αμερικανούς όπου και τους εξήγησα πόσο δύσκολη είναι η επιτυχία για τέτοιου είδους ομάδες σαν και τη δική μας. Οι νίκες είναι λίγες αλλά η επιτυχία μπορεί να είναι πολύ μεγαλύτερη».
Για τον αυριανό αγώνα στο Μαρούσι ο Κρητικός τεχνικός ανέφερε πως η ομάδα δεν έχει πραγματικά να χάσει τίποτα και πως θα παίξει χωρίς καθόλου άγχος κόντρα σε έναν αντίπαλο πολύ ποιοτικό.
ΓΙΑ ΚΟΥΜΠΟΥΡΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΤΣΗ
Αναφορά έγινε και για την περίπτωση του Κουμπούρα. Συγκεκριμένα ο Καλαφατάκης υπογράμμισε: «Τα είχαμε βρει με τον παίκτη και με την ομάδα. Όμως ο μάνατζέρ του δεν ήθελε να προχωρήσει την υπόθεση και την χάλασε. Τώρα το ίδιο έγινε και στην περίπτωση του Κυρίτση. Έχουμε που έχουμε άλλα προβλήματα αν μας συμβαίνουν και αυτά τότε δυσκολεύει κι άλλο η κατάσταση» κατέληξε.
ΑΨΟΓΗ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ
Σχετικά με τη διοίκηση ο Καλαφατάκης είπε πως παρά το γεγονός ότι το σχήμα δεν είναι ξεκάθαρο τώρα, υπάρχουν οι άνθρωποι που κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για να μην λείψει τίποτα από τους παίκτες και από το προπονητικό τιμ. Αυτό ανέφερε ότι είναι ένα θετικό σημάδι για τη συνέχεια.
Συνεχίζοντας στάθηκε και στους φιλάθλους που στο ματς με τον Άρη έκαναν το καθήκον τους. Βέβαια είπε πως δεν πρέπει να απογοητεύονται και να δώσουν μια μικρή πίστωση χρόνου, ενώ σημείωσε πως όλοι έχουν ανάγκη το χειροκρότημά τους.
Μιλώντας τέλος για τον αριθμό των νικών που φαίνεται ότι θα κριθεί η παραμονή προέβλεψε ότι αυτός θα είναι στις οκτώ για λόγους ασφαλείας αφού υπάρχουν και αρνητικές διαφορές σε μερικές ήττες.
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΤΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ
Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον για την 11η αγωνιστική συγκεντρώνει ο αγώνας του Άρη με τον Πανελλήνιο στο Αλεξάνδρειο, με τους γηπεδούχους ν΄ αναζητούν νίκη τετράδας και τον Πανελλήνιο (χωρίς τον Μανώλη Παπαμακάριο) αποφασισμένο να μην διευρυνθεί η απόσταση του ενός μόλις βαθμού από τους πρωτοπόρους στη βαθμολογία Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής της Α1 ανδρών στο μπάσκετ έχει ως εξής:
Σήμερα
ΠΑΟΚ 17:00 ΠΑΟΚ-ΑΕΚ Σχινάς-Μπίτης-Μάνος
Ιλισίων 17:00 Ηλυσιακός-Πανιώνιος Γκόντας-Παπαπέτρου-Γεωργιάδης
Αλεξάνδρειο 19:00 Άρης-Πανελλήνιος Χριστοδούλου-Κορομηλάς-Ταβουλαρέας
ΟΑΚΑ 19:00 Παναθηναϊκός-Περιστέρι Τανατζής-Αφεντουλίδης-Σώμος
ΑΥΡΙΟ
Αγίου Θωμά 16:00 Μαρούσι- Γυμναστικός/Ολύμπια Παπαδημητρίου-Ψαριανός-Μαλανδρής
Καλαμίτσας 17:00 Καβάλα-Τρίκαλα Μουζάκης-Φούφης-Πουρσανίδης Κ.
ΣΕΦ 19:00 Ολυμπιακός-Κολοσσός Ρόδου Αναστόπουλος-Γκούμας-Κατρακούρας
 
H ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Ολυμπιακός        19
Παναθηναϊκός     19
Πανελλήνιος        18
Μαρούσι    18
Άρης 15
Περιστέρι   15
Κολοσσός Ρ.       15
ΠΑΟΚ        14
Πανιώνιος 14
ΑΕΚ 13
Τρίκαλα      13
Γυμναστικός/Ολύμπια 13
Ηλυσιακός 12
Καβάλα      12
 
ΘΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ
Σήμερα φτάνει στην Αθήνα ο Αβράμοφ
Σήμερα το βράδυ εν τω μεταξύ φτάνει στην Αθήνα ο Μπόζινταρ Αβράμοφ. Ο παίκτης συμφώνησε να έρθει δανεικός στη Λάρισα και αφού τα βρήκαν Βαλένθια και Γυμναστικός/Ολύμπια δεν υπήρχε άλλο εμπόδιο στην περίπτωσή του. Ο Βούλγαρος είναι 19χρονών και είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της χώρας του.
«Θα είναι ένας παίκτης που θα δώσει πολλές ανάσες στον Μπάτλερ» δήλωσε γι’ αυτόν ο προπονητής, Γιώργος Καλαφατάκης και συνέχισε: «Είναι μια ευκαιρία για τον ίδιο να δείξει πως αξίζει χρόνο συμμετοχής. Εμείς ζητάμε να πιάσει ένα δεκάλεπτο κάθε ματς. Αν το κάνει αυτό είμαστε ευχαριστημένοι».
Το δράμα του Καλαφατάκη
Έγραφε χθες η «Ε» για την πρόταση που δέχθηκε ο προπονητής, Γιώργος Καλαφατάκης από την ΑΕΚ την οποία δεν μπήκε καν στη διαδικασία να συζητήσει. Με αυτό έδειξε τον επαγγελματισμό του. Χθες όμως συνέβη και κάτι ακόμα που ήρθε να ενισχύσει ακόμα περισσότερο την άποψη αυτή.
Έχασε ένα μέλος της οικογένειάς του αλλά παρόλα αυτά δεν έφυγε από την θεσσαλική πρωτεύουσα και συνέχισε κανονικά την προετοιμασία της ομάδας. Σήμερα το πρωί είναι η κηδεία.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass