ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΦΙΛΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΟΥ ΣΤΗ Γ’ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τιμά τον Τύρναβο η Δόξα Αργυροπουλίου

* ΛΥΘΗΚΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ

Δημοσίευση: 28 Δεκ 2010 2:24 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:55
Την ομάδα του Τυρνάβου για την ανοδό της στην Γ’ Εθνική κατηγορία και τον προπονητή της Μιχάλη Ζιώγα, θα τιμήσει σήμερα η Δόξα Αργυροπουλίου, σε φιλικό παιχνίδι που είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στις 3.30 το απόγευμα.
Η διοίκηση του Τυρνάβου 2005 και η τεχνική ηγεσία επιθυμούν όλα τα χρόνια να υπάρχουν άριστες φιλικές σχέσεις με τα σωματεία και συνεργασία, ώστε να αξιοποιούνται οι ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές.
Φυσικά με την ομάδα του Αργυροπουλίου οι σχέσεις είναι οι καλύτερες και η σημερινή αναμέτρηση ουσιαστικά αποτελεί ένα καλό τεστ, αλλά θα είναι και μια γιορτινή ημέρα για την κοινότητα.
Κατά τα άλλα, μετά το τριήμερο ρεπό λόγω των Χριστουγέννων, οι παίκτες της τυρναβίτικης ομάδας επέστρεψαν χθες στις προπονήσεις, όπου το πρωί το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις με βάρη που έγιναν σε δυο γκρουπ, ενώ το απόγευμα είχε ασκήσεις τακτικής.
* Εν τω μεταξύ, χθες λύθηκε κοινή συναινέσει το συμβόλαιο με τον Καρδιτσιώτη ποδοσφαιριστή Βαγγέλη Τσιρογιάννη και η ΠΑΕ Τύρναβος τον ευχαριστεί για την εξάμηνη έως τώρα συνεργασία, ευχόμενη ό,τι το καλύτερο στη συνέχεια της ποδοσφαιρικής του καριέρας.
Όσον αφορά στα μεταγραφικά, δεν θα γίνουν βιαστικές κινήσεις όπως μας ενημέρωσε ο πρόεδρος της ομάδας Βασίλης Μπρέζας και εξετάζονται περιπτώσεις αξιόλογων παικτών που επιθυμούν να παίξουν στον Τύρναβο 2005, ενώ έχουν παράλληλα την ίδια φιλοσοφία με το σωματείο.
ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ ΣΤΗΝ... ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ
Τελικά μετά τον Ολυμπιακό Βόλου, αναβλήθηκε και το προγραμματισμένο φιλικό παιχνίδι για την ερχόμενη Πέμπτη με την ομάδα του Πιερικού, στην Κατερίνη.
Χθες από τον Τύρναβο ανακοινώθηκε ότι έκλεισε φιλικό παιχνίδι για την συγκεκριμένη ημερομηνία με την Αναγέννηση στην Καρδίτσα και θα αρχίσει στις 3 μ.μ. Προπονητής στο ποδοσφαιρικό συγκρότημα της Καρδίτσας ανέλαβε ο Βάιος Καραγιάννης, μετά την αποχώρηση του Νίκου Κεχαγιά.
Ο Καραγιάννης καλείται να βγάλει την Αναγέννηση από τη δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται και να την οδηγήσει πάλι στον δρόμο των επιτυχιών, με στόχο φυσικά την παραμονή στη Β’ Εθνική κατηγορία.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass