ΚΟΓΚΟΛΕΖΟΣ 22 ΧΡΟΝΩΝ ΔΑΝΕΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΧ ΠΟΖΝΑΝ

Η Α.Ε.Λ. απέκτησε τον Ζοέλ Τσιμπάμπα

* ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ * ΠΡΟΣΤΙΜΟ 5.000 ΕΥΡΩ ΣΕ ΜΑΚΙΝΟΥΑ ΚΑΙ ΓΚΕΡΕΜΙ ΓΙΑ ΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΑΠΟΥΣΙΑ

Δημοσίευση: 29 Δεκ 2010 2:01 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:56
Την πρώτη της μεταγραφή ολοκληρώνει σήμερα η Α.Ε.Λ., ενόψει της προσπάθειας που θα κάνει, προκειμένου να ενισχυθεί η ομάδα τη φετινή χρονιά στη Σούπερ Λίγκα. Και η μεταγραφή που γίνεται είναι η απόκτηση σέντερ φορ δανεικού για έξι μήνες από την πολωνική Λεχ Πόζναν.
Συγκεκριμένα με αστραπιαίες ενέργειες η Λαρισινή ομάδα απέκτησε τον 22χρονο Κογκολέζο με ολλανδικό διαβατήριο, Ζοέλ Τσιμπάμα. Γεννήθηκε στις 22 Οκτωβρίου 1988 στην Κινσάνσα της Δημοκρατίας του Κογκό ενώ έχε παίξει εκτός από τη Λεχ Πόζναν στις ολλανδικές Ναϊμένγκεν, Οςς και σε μία ακόμα πολωνική, την Αρκα Γκντίνια.
Στη Λεχ Πόζναν μέχρι τώρα σε 11 συμμετοχές δεν έχει πετύχει κανένα γκολ στο πρωτάθλημα, ενώ στην Αρκα Γκντίνια σε 12 συμμετοχές πέτυχε 5 γκολ και στην Οςς σε 14 αγώνες επίσης 5 τέρματα.            
Είναι η πρώτη «βυσσινί» μεταγραφή και έγινε με εισήγηση του τεχνικού Γιερν Άντερσεν.
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ
Πρώτη προπόνηση χθες για τους παίκτες της ΑΕΛ στις εγκαταστάσεις των Δένδρων μετά την τετραήμερη άδεια του προπονητή και ο σύνδεσμος φιλάθλων Αλκαζάρ αντί για μελομακάρονα και κουραμπιέδες κέρασε στους παίκτες μια επιστολή γραμμένη στα ελληνικά και τα αγγλικά που έγραφε: «Απαιτούμε να κερδίσετε τα επόμενα παιχνίδια και να δώσετε τα πάντα για τη σωτηρία της ομάδας». Την έδωσαν με κόσμιο τρόπο και στη συνέχεια παρακολούθησαν την προπόνηση.
Μια προπόνηση από την οποία απουσίαζαν ο Μακίνουα με τον Γκέρεμι αδικαιολόγητα που δείχνει πλέον ότι το «γυαλί» στις σχέσεις Α.Ε.Λ. και των δύο παικτών έχει ραγίσει. Η τιμωρία τους βάσει του κανονισμού του Άντερσεν για την καθυστέρησή τους θα είναι 5.000 ευρώ, ενώ η διοίκηση, δυσαρεστημένη από τη συμπεριφορά τους, θα κινηθεί στη λύση τη συνεργασίας μαζί τους.
ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ
Το κρίσιμο πρώτο δεκαήμερο του 2011 για την Α.Ε.Λ., που αντιμετωπίζει διαδοχικά εκτός έδρας τον Ατρόμητο και την Καβάλα αναγκάζει τον Γιερν Άντερσεν να κάνει διπλές προπονήσεις μέχρι την Παρασκευή (10 το πρωί και 5 το απόγευμα), ενώ ανήμερα την Πρωτοχρονιά και δεύτερη μέρα οι παίκτες θα κάνουν προπόνηση στις 5 μ.μ. Κάτι που σημαίνει ότι η Πρωτοχρονιά θα γίνει στο γήπεδο, ενώ βάσει του ωραρίου του προπονητή οι παίκτες πρέπει να κάνουν αλλαγή χρόνου σπίτι τους, καθώς έχουν ελεύθερο ωράριο μέχρι τα μεσάνυχτα. Αυστηρά μέτρα από το νέο προπονητή.   
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass