ΣΤΗΝ ΑΕΛ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Το ηφαίστειο εξερράγη...

*«ΜΑΥΡΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ» ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΝΙΚΟ ΝΤΑΜΠΙΖΑ

Δημοσίευση: 24 Δεκ 2010 18:09 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:55
Του Σωτ.Κέλλα
Στο ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου ο πρώην τεχνικός Γιάννης Παπακώστας είχε δηλώσει ότι η ΑΕΛ είναι ένα ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί και πράγματι η έκρηξη έγινε αλλά η λάβα αντί να κάψει τους αντιπάλους έκαψε τη λαρισινή ομάδα μετά την ήττα με 4-0 από την ΑΕΚ και τον αποκλεισμό από το κύπελλο.
Οι παίκτες έλεγαν ότι το κύπελλο ήταν μια ευκαιρία για να μπορέσουν να πάρουν ψυχολογία με πιθανή πρόκριση αλλά δυστυχώς η ψυχολογία έγινε χειρότερη ενόψει των δύο πρώτων παιχνιδιών του 2011 εκτός έδρας με Ατρόμητο Αθηνών και Καβάλα που θα κρίνουν την παραμονή.
Το κακό ξεκίνημα φέτος από την προετοιμασία της ομάδας όπου οι προπονήσεις για κάποιους έμοιαζαν να είναι... προαιρετικές (μεγάλες ευθύνες αυτών που δεν ενημέρωναν τον πρόεδρο) και να πηγαίνουν μία-μία (μία έκαναν μία δεν έκαναν) και για κάποιους μία-δύο (μια κάνουν δύο δεν κάνουν) αλλά τα καλά αποτελέσματα που υπήρχαν σε ορισμένα (εκτός έδρας με Ολυμπιακό Βόλου, Άρη, ΠΑΟ και εντός με Ξάνθη) κάλυπταν όλα τα προβλήματα. Δυστυχώς η ομάδα άρχισε να κάνει «κοιλιά» από την έλλειψη φυσική κατάστασης αφού δεν τρέχει κανένας και κάποιοι μοιάζουν ακούνητοι. Τα νεύρα που ακλουθούσαν των άσχημων αποτελεσμάτων αλλά που εκδηλώνονται με παρατηρήσεις ορισμένων σε άλλους, αρκετά φραστικά επεισόδια ενώ υπήρχαν και χειρότερα που κάποιος δυσαρεστήθηκε επειδή δεν ξεκινούσε σε αγώνα και μετέπειτα άλλαξε η ενδεκάδα...).
Πάντως αυτή τη στιγμή υπάρχει το τελευταίο χρονικό περιθώριο να αλλάξουν όλα και η ομάδα με συσπείρωση να πετύχει το «θαύμα» (γιατί για θαύμα θα πρόκειται η αγωνιστική ανάταση) της παραμονής.
Ο Πηλαδάκης ξέροντας ότι στο ξένο λεξιλόγιο δεν υπάρχει η λέξη φιλότιμο αποφάσισε να κρατήσει όλους τους Έλληνες διαλύοντας και φήμες που υπήρχαν για αποχωρήσεις κάποιων παικτών (κάποιος σεβόμενος της ομάδας αποφάσισε να δεχθεί ακόμα και μείωση του ποσού που παίρνει γνωρίζοντας ότι όλοι είναι συνυπεύθυνοι).
Χθες δεν είχαν όρεξη, με εξαίρεση κάποιους ξένους, όπως ο Μακίνουα που ρωτούσε αν βγήκε το εισιτήριο για την πτήση του, να φύγουν για διακοπές. «Μαύρα Χριστούγεννα» μας έλεγε παίκτης θα κάνουμε και πρόσθετε «εμάς δεν μας ενδιαφέρουν τα χρήματα αλλά πώς θα σωθεί η ομάδα».
Στο μεταξύ όλοι οι παίκτες στηρίζουν τον Νίκο Νταμπίζα στην επίθεση που δέχθηκε από φιλάθλους λέγοντας ότι αυτή τη στιγμή πρέπει να είναι όλοι ενωμένοι. Όλοι τώρα είναι χρήσιμοι...
Το ταρακούνημα που έχει δεχθεί η ομάδα είναι μεγάλο, οι παίκτες κυρίως οι «Έλληνες δείχνουν συναίσθηση ευθυνών, ο Πηλαδάκης παίρνει μέτρα και ας ελπίσουμε κάτι να αλλάξει...
Πάντως αυτό που εμείς πρέπει να προσθέσουμε είναι ότι τα τελευταία δύο χρόνια οι παίκτες αλλάζουν σαν τα «πουκάμισα» και θα πρέπει επιτέλους να πάρουν κάποιους που θα «δεθούν» με την ομάδα και να αποτελέσουν «κορμό». Και αν πέρυσι η δικαιολογία ήταν ο χαμηλός προϋπολογισμός φέτος η ομάδα έχει έξι εκατομμύρια ευρώ και δεν δικαιολογείται η εικόνα της όπως και τα διαφορετικά πρόσωπα (αυτό οφείλεται στην απουσία φυσικής κατάστασης) των Μπλαζεκ, Κουζέν, Πουρί που δεν μπορεί φέτος να είναι χειρότεροι από πέρυσι.
Την Τρίτη το απόγευμα που θα επιστρέψουν οι παίκτες στις προπονήσεις ας ελπίσουμε να δούμε μια άλλη εικόνα της ομάδας και το 2011 να επιστρέψει στις νίκες μετά τις 30 Οκτωβρίου που ήταν η τελευταία επιτυχία της στον αγώνα με την Ξάνθη.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass