ΘΑ ΔΩΣΕΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΠΕΜΠΤΗ

Φιλικό με τον Πιερικό στην Κατερίνη

* ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ

Δημοσίευση: 24 Δεκ 2010 18:10 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:55
Του Χρήστου Αρχοντούλη
Την ερχόμενη Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου και ώρα 3 το απόγευμα, ο Τύρναβος 2005 θα δώσει ένα δυνατό φιλικό παιχνίδι, στο Εθνικό Στάδιο της Κατερίνης, με τον Πιερικό.
Απέναντι σε μια δυνατή ομάδα στον χώρο της Β’ Εθνικής κατηγορίας, το ποδοσφαιρικό συγκρότημα του Τυρνάβου θα μετρήσει τις δυνάμεις του, ενώ ο τεχνικός Μιχάλης Ζιώγας θα έχει την ευκαιρία να δει και τις αντιδράσεις των παικτών του, μετά τις διακοπές για τα Χριστούγεννα.
Και βέβαια θα είναι ένα καλό τεστ για το νέο μεταγραφικό απόκτημα, τον Κώστα Κοταρέλλα, που θα χρησιμοποιηθεί για μεγάλο διάστημα, ώστε σιγά-σιγά να προσαρμόζεται στο πνεύμα της ομάδας και να «δένει» με τους συμπαίκτες του.
Παράλληλα, αναβάλλεται ο προκαθορισμένος για την Πέμπτη 30/12 αγώνας με τον Ολυμπιακό Βόλου.
Εν τω μεταξύ, από χθες οι παίκτες βρίσκονται σε τριήμερη άδεια και θα επανέλθουν στις προπονήσεις τη Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου και ώρα 8 το πρωί, ενώ θα πραγματοποιηθεί και απογευματινή προπόνηση.
Μέχρι τώρα η πορεία της είναι αξιόλογη στον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και ίσως αν στον Τύρναβο δεν υπήρχαν τιμωρίες μετά την εξαιρετική πορεία στο κύπελλο Ελλάδος και η κούραση δεν επηρέασε αγωνιστικά, σήμερα θα μιλούσαμε για διαφορετικά πράγματα, καθώς θα μπορούσε η συγκομιδή να είναι ακόμη καλύτερη.
Για μεταγραφικά θέματα ενδεχομένως να υπάρξουν εξελίξεις την ερχόμενη εβδομάδα, καθώς γίνονται συζητήσεις με υπό μεταγραφή παίκτες, που επιθυμούν να φορέσουν τη φανέλα της ομάδας.
ΦΙΛΙΚΗ ΝΙΚΗ
Σε προχθεσινό φιλικό που διεξήχθη στο βοηθητικό γήπεδο του Τυρνάβου, ο Τύρναβος 2005 επικράτησε της ομάδας U-21 της ΑΕΛ, με σκορ 3-2.
Το 1-0 σημείωσε με απευθείας φάουλ ο Κοταρέλλας και με το σκορ αυτό έληξε το ημίχρονο, ενώ στην επανάληψη οι γηπεδούχοι σημείωσαν δυο ακόμη γκολ με τους Χριστοδούλου και Αλεξίου (3-0).
Για την Α.Ε.Λ. μείωσε ο Παπαϊωάννου σε 3-1 και ο Τόλιος σε 3-2. Και οι δύο με πέναλτι που κέρδισαν αντίστοιχα οι Παπαθανασίου και Παπαιωάννου.
Με την ομάδα του Τυρνάβου αγωνίσθηκαν οι Γούπος (60’ Κιόρογλου), Λόλας, Αντωνόπουλος, Σκούπρας Βασ., Σιάτρας, Κοταρέλλας, Κουβελάς, Κράββαρης, Αθανασούλης, Αλεξίου, Κωστούλας.
Στην επανάληψη χρησιμοποιήθηκαν οι Χριστοδούλου, Τσιρογιάννης, οι Ράιος, Βούκιας, Ντενίς από την Ακαδημία Τυρνάβου και ο 14χρονος Γιώργος Κόνας από την Δόξα Αργυροπουλίου.
Ο τεχνικός Χρήστος Καπελιάνης για τους Νέους της ΑΕΛ χρησιμοποίησε τους εξής παίκτες στα δύο ημίχρονα: α) Πρίφτης, Ζιώλης, Καρανίκας, Νόνης, Γκαλίτσιος, Τσιλούλης, Φλέγγας, Ρέντζας, Σαμιώτης, Φαλάγγας, Τσένος.
β) Παπαγιάννης, Αγγέλης, Λούγγος, Μπουρουζίκας, Πάτρας, Γκαμπέτας, Ιωαννίδης, Τόλιος, Παπαθανασίου, Παπαϊωάννου, Κρίτσας.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass